25 најбољих апликација за мала предузећа

Рачуноводство

Уз пажљиво вођење књиговодства и добар рачуноводствени софтвер, можете да приступите информацијама о приходу вашег предузећа, профитним маржама и укупном финансијском здрављу. Такође вам може помоћи да одговорите на важна питања, попут „Колико могу да приуштим да потрошим на маркетинг овог месеца?"

КуицкБоокс Онлине

Цена: 25 долара и више (50% попуста за прва три месеца).

Зашто нам се свиђа: Будући да је КуицкБоокс лидер у индустрији рачуноводственог софтвера за мала предузећа, лако је пронаћи рачуновођу или књиговођу који ће га подржати. Његови вишеструки нивои услуга могу се лако проширити и на вашу компанију. КуицкБоокс Онлине, верзији заснованој на облаку, такође се може приступити било где. Прочитајте комплетну рецензију.

КуицкБоокс Онлине

Купујте одмах

на веб локацији КуицкБоокс-а

Ксеро

Цена: 11 долара и више месечно (50% попуста за прва два месеца).

Зашто нам се свиђа: Ксеро је једноставан за коришћење, богат функцијама и широко подржан од стране књиговођа и рачуновођа. За разлику од неких конкурената, не поставља никаква ограничења на број корисника које можете додати. Прочитајте комплетну рецензију.

ФресхБоокс

Цена: $4.50 месечно и више (наплаћује се годишње).

Зашто нам се свиђа: Са мобилном апликацијом ФресхБоокс, можете да довршите основне рачуноводствене функције и да шаљете поруке клијентима да их подсетите на фактуре или кашњење у плаћању. То је корисна функција за предузетнике у покрету. Прочитајте комплетну рецензију.

ФресхБоокс Аццоунтинг

Купујте одмах

на веб страници ФресхБоокс-а

Ваве

Цена: бесплатно (Ваве зарађује кроз обраду плаћања).

Зашто нам се свиђа: За разлику од својих конкурената, рачуноводствени софтвер компаније Ваве је потпуно бесплатан. Помоћу њега можете додати неограничене кориснике и неограничене везе са банком и кредитном картицом. Такође је могуће водити више предузећа са истог налога. Прочитајте комплетну рецензију.

Зохо Боокс

Цена: 10 УСД месечно и више (са попустима за годишњи обрачун).

Зашто нам се свиђа: Зохо Боокс нуди обиље корисних функција по приступачној цени. Такође вам даје могућност да подесите аутоматизоване токове посла, на пример, ако желите да себи шаљете обавештења е-поштом када рачун који предузеће прими премаши одређени износ. Прочитајте комплетну рецензију.

Назад на врх

Место продаје

Софтвер на продајном месту вам омогућава да позовете купце и завршите продају и може се прилагодити тако да одговара вашим пословним потребама. Ресторани, на пример, требају ПОС системе који омогућавају управљање столом и координацију. У међувремену, малопродајне радње захтевају робусне функције управљања залихама.

Квадрат

Цена софтвера: бесплатно и више. (Додатни хардвер и обрада плаћања су додатни трошкови.)

Зашто нам се свиђа: Скуаре има транспарентне цене, подршку уживо и токове који су лаки за коришћење. Такође је прилагођен мобилним уређајима и ради на иПхоне, иПад и Андроид уређајима. За мала предузећа којима није потребна напредна функционалност, постоји и бесплатан план. Прочитајте комплетну рецензију.

Скуаре ПОС

Купујте одмах

на веб страници Скуаре-а

Тост

Цена софтвера: бесплатно и више. (Додатни хардвер и обрада плаћања су додатни трошкови.)

Зашто нам се свиђа: Тоастов дизајн специфичан за ресторан даје предност функцијама које омогућавају да задњи и предњи део куће раде несметано. Можете лако да управљате менијима и табелама, добијате корисне извештаје и аналитику и прихватате поруџбине са више платформи. Прочитајте комплетну рецензију.

Брзина светлости

Цена софтвера: 69 УСД месечно (наплаћује се годишње) и више. (Хардвер и обрада плаћања су додатни трошкови.)

Зашто нам се свиђа: Лигхтспеедов систем управљања залихама га издваја од конкуренције. То га чини идеалним избором за велика предузећа са компликованим потребама управљања залихама — на пример, предузећа са залихама на више локација, са различитим правилима попуста или пореским класама. Прочитајте комплетну рецензију.

Схопифи

Цена софтвера: 29 долара месечно и више. (Хардвер и обрада плаћања су додатни трошкови.)

Зашто нам се свиђа: Схопифи омогућава скоро тренутно постављање и покретање продавнице е-трговине. Такође нуди корисне функције, као што је начин слања е-поште купцима који напусте своја виртуелна колица за куповину. Такође нуди софтвер и хардвер за прихватање плаћања у продавници.

Схопифи Ецоммерце

Купујте одмах

на веб локацији Схопифи

Венд

Цена софтвера: 99 УСД месечно (наплаћује се годишње) и више. (Хардвер и обрада плаћања су додатни трошкови.)

Зашто нам се свиђа: Венд је продајно место за малопродају које вам омогућава да поставите циљеве продаје за свој тим, лако управљате залихама и предвиђате трендове куповине. Такође не долази у пакету са хардвером и услугама обраде плаћања; можете их изабрати одвојено од низа компатибилних опција.

Назад на врх

Платни списак

Плаћање запослених је обавезно, а добар софтвер за обрачун плата може олакшати управљање и праћење плата, задржавања и пореских пријава. Многи програми такође омогућавају запосленима приступ порталу како би могли да виде своју историју плата.

Густо

Цена: 39 УСД месечно плус 6 УСД по особи за основни пакет, који укључује пореске пријаве и плаћања.

Зашто нам се свиђа: Густо даје запосленима приступ самоуслужним порталима за информације о платном списку и бенефицијама које су доступне чак и након што напусте компанију, за разлику од већине конкурената. Такође управља комплетним платним списком у 50 држава и нуди телефонску подршку. Прочитајте комплетну рецензију.

Густо Паиролл

Купујте одмах

на сајту Густа

КуицкБоокс Паиролл

Цена: 45 УСД месечно (50% попуста за прва три месеца) плус 4 УСД по запосленом месечно за основни пакет, који укључује пореске пријаве и плаћања.

Зашто нам се свиђа: КуицкБоокс Паиролл нуди комплетне услуге обрачуна плата у свих 50 држава са директном везом са КуицкБоокс Онлине, неограниченим платним списковима и депозитима следећег или истог дана. Такође лепо: Запослени могу да виде исплате, задржавања и преостале салдо дана годишњег одмора.

КуицкБоокс Паиролл

Купујте одмах

на веб локацији КуицкБоокс-а

Патриот Паиролл

Цена: 10 УСД месечно плус 4 УСД по запосленом или извођачу за основни платни списак (пореске пријаве и плаћања нису укључени).

Зашто нам се свиђа: Патриот-ов софтвер за обрачун плата је релативно приступачна опција за обрачун плата која нуди директне депозите, портале за запослене, неограничене платне спискове и више локација и фреквенција плаћања. Доступна је и телефонска подршка.

Паиролл4Фрее

Цена: бесплатно (месечна накнада се примењује за подношење пореских пријава у ваше име и обраду на крају године, као што је В-2с).

Зашто нам се свиђа: Паиролл4Фрее је једна од ретких компанија за обрачун плата која вам омогућава да водите платни списак без икаквих трошкова — иако ћете морати додатно да платите за додатне услуге као што су пријављивање пореза и В-2 обрада. Подржава праћење времена одмора, директан депозит и папирне чекове. Такође нуди подршку уживо и портале за запослене. Прочитајте комплетну рецензију.

РУН Поверед би АДП

Цена: Цене почињу од 59 УСД месечно плус 4 УСД по запосленом за основни платни списак, који укључује пореске пријаве и уплате.

Зашто нам се свиђа: АДП је дуго био лидер у индустрији софтвера за обрачун плата, а РУН Поверед би АДП је његов софтвер за обрачун плата заснован на облаку за предузећа са до 49 запослених. Ова апликација вам омогућава да аутоматизујете обрачун зарада, уносите податке на мрежи или путем мобилне апликације и, у напреднијим нивоима претплате, управљате одређеним задацима људских ресурса као што су провере прошлости. Прочитајте комплетну рецензију.

РУН Поверед би АДП®

Купујте одмах

на сајту АДП-а

Назад на врх

Пројектни менаџмент

За пројекте и кампање помаже да имате софтвер за праћење статуса предлога, нацрта, измена, одобрења и готових производа. Ове апликације вам могу помоћи да планирате унапред и буџетирате ресурсе.

Асана

Цена: бесплатно и више.

Зашто нам се свиђа: Асана вам омогућава да доделите и пратите неограничене пројекте на контролној табли. Можете додати носиоце, рокове и коментаре на картице. Такође постоји неограничено складиштење датотека за датотеке до 100 МБ свака, чак и на бесплатној верзији.

Јира

Цена: бесплатно и више.

Зашто нам се свиђа: Јира је дизајнирана за управљање радним токовима развоја софтвера и плановима производа. Такође долази са могућностима агилног извештавања и лако се може проширити са растућим предузећима.

Трелло

Цена: бесплатно и више.

Зашто нам се свиђа: Поред корисних функција управљања пројектима, Трелло вам омогућава да аутоматизујете одређене задатке како бисте уштедели време. На пример, можете аутоматски додати одређену особу као сарадника када се картица премести у дату колону или подесити таблу за додавање понављајућих задатака на недељном или месечном нивоу.

Понедељак.цом

Цена: 8 долара по седишту месечно (наплаћује се годишње) и више.

Зашто нам се свиђа: понедељак.цом вам даје приступ преко 200 шаблона за управљање различитим радним токовима, укључујући оне за развој софтвера, изградњу и продају. Скупље претплате такође вам омогућавају да задацима додате формуле, зависности и праћење времена.

Врике

Цена: бесплатно и више.

Зашто нам се свиђа: Поред неколико корисних функција за управљање пројектима, Врике вам омогућава да захтевате измене и коментаришете слике, видео или ПДФ датотеке. Такође можете пратити које ставке су одобрене или чекају на промене.

Назад на врх

Видео конференције и размену порука

За компаније у развоју — посебно оне са удаљеним запосленима или на више локација — приступ квалитетном софтверу за видео конференције и платформама за размену тренутних порука може учинити да цео посао тече глатко и да сви буду у току.

Зоом

Цена: бесплатно и више.

Зашто нам се свиђа: Зоом је идеалан за одржавање великих састанака путем видео конференције. Уз додатак за неке од плаћених пословних претплата, можете да организујете састанке до 1.000. Бесплатна верзија такође може да угости до 100 учесника, иако су састанци ограничени на 40 минута. Прочитајте комплетну рецензију.

Слацк

Цена: бесплатно и више; за велике компаније, базиран је на цитатима.

Зашто нам се свиђа: Слацк подржава размену тренутних порука, групне видео позиве и неограничене апликације. Можете га користити и за слање порука људима из других компанија. Плаћене верзије такође могу да архивирају неограничен број порука.

Мицрософт Теамс

Цена: бесплатно и више.

Зашто нам се свиђа: Мицрософт Теамс — који замењује Скипе за посао — долази са пакетом услуга, укључујући видео конференције, размену тренутних порука и приступ апликацијама као што су Ворд, ПоверПоинт и Екцел. Као одговор на пандемију ЦОВИД-19, бесплатна верзија сада подржава видео конференцијске састанке до 24 сата за највише 300 људи (раније је ограничење било 60 минута за највише 100 учесника).

Гоогле Меет

Цена: бесплатно и више.

Зашто нам се свиђа: За оне који већ користе Гоогле за е-пошту, календаре и документе за сарадњу, Гоогле Меет је лако доступно решење за видео конференције. Предузећа која добију Гоогле Воркплаце Ессентиалс такође могу да добију напредне функције Меет-а и приступ Гоогле диску и документима.

Ићи на састанак

Цена: 14 долара по организатору месечно и више.

Зашто нам се свиђа: ГоТоМеетинг нуди видео конференције за до 3.000 учесника на свом пословном плану, што је више од онога што већина конкурената може да подржи. Компанија такође нуди обуку и подршку уживо. Учесници не морају да имају ГоТоМеетинг налог да би се придружили.

Назад на врх

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here