34 начина да зарадите уједињене миље плус миље

Програм лојалности авио-компаније се зове Унитед МилеагеПлус и можете се пријавити за налог овде. Кредитирање свих својих миља једној авио-компанији ће вам помоћи да брзо акумулирате награде. То је само један од начина на који можете гомилати Унитед миље, а у овом посту ћемо се фокусирати на многе друге.

» Сазнајте више: Прегледи програма лојалности путовања

У наставку ћете пронаћи 34 начина да зарадите МилеагеПлус миље, укључујући неке мање познате опције тако да можете максимално повећати своју зараду.

1. Пријавите се за кредитне картице Унитед Аирлинес-а

Далеко, најбољи начин да брзо зарадите много Унитед миља је пријављивање за кредитне картице. Јунајтед тренутно нуди три личне и две визит карте. Имајте на уму да све Унитед картице издаје Цхасе, што је важно имати на уму с обзиром на Цхасеово правило 5/24 о његовим кредитним картицама.

Бонус добродошлице обично почиње на 50.000 миља и може досећи чак 100.000 миља. Ако видите високу понуду добродошлице на картици о којој размишљате, има смисла да реагујете брзо. Све актуелне понуде су наведене у наставку:

Персонал Цардс

Најбоља понуда личне картице: Унитед℠ Екплорер Цард (годишња накнада: 0 УСД увод за прву годину, затим 95 УСД): Зарадите 40.000 бонус миља након што потрошите 2.000 УСД на куповине у прва 3 месеца када је ваш налог отворен.

» Сазнајте више: Унитед Екплорер: Богатије награде, погодности које ћете заиста користити

Унитед Цлуб℠ Инфините Цард (годишња накнада: 525 УСД): Бонус понуда - Зарадите 75.000 бонус миља након што потрошите 3.000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога.

» Сазнајте више: Преглед кредитне картице Унитед Цлуба: Вреди тога за љубитеље салона

Унитед℠ ТравелБанк картица (годишња накнада: 0 УСД): 150 УСД у готовини Унитед ТравелБанк након што потрошите 1000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања рачуна.

» Сазнајте више: Унитед ТравелБанк кредитна картица: Једноставније награде, мање погодности

Визит карте

Најбоља понуда визиткарте: Унитед℠ Бусинесс Цард (годишња накнада: 0 УСД увод за прву годину, затим 99 УСД): Зарадите 75.000 бонус миља након што потрошите 5.000 УСД на куповине у прва 3 месеца када је ваш налог отворен.

» Сазнајте више: Унитед Бусинесс Цард: Награде, погодности надокнађују накнаду

Унитед Цлуб℠ Бусинесс Цард (годишња накнада: 450 УСД): Зарадите 75.000 бонус миља након што потрошите 5.000 УСД на куповине у прва 3 месеца када је ваш налог отворен.

» Сазнајте више: 6 ствари које треба знати о салонима Унитед-а

Идеалан избор

Ако тек почињете да зарађујете Унитед миље, регистрација за Унитед℠ Бусинесс Цард би обезбедила леп део миља с обзиром на значајну понуду добродошлице.

Иако је ово визит карта, не морате да поседујете корпорацију да бисте се пријавили. Да ли продајете нешто на Амазону или Ебаи-у? Ако јесте, можда ћете бити одобрени. Унесите свој број социјалног осигурања у поље које тражи порески идентификациони број предузећа и унесите своју кућну адресу као своју пословну адресу.

Немојте се обесхрабрити да се пријавите ако је приход који зарађујете од свог хобија низак. У вашу пријаву, мораћете да наведете сав приход који сте зарадили, што укључује вашу плату од посла са пуним радним временом. Зајмодавац ће проценити цео ваш профил, а не само износ који укључите као свој пословни приход.

Штреберски савет: Многи људи не размишљају о визит картама јер верују да заправо немају споредни посао. Међутим, ово је уобичајена заблуда. Иако визит карта можда неће радити за све, ако ради за вас, могла би да пружи прилику да приступите одличним наградама за путовања.

2. Пријавите се за кредитне картице које зарађују Цхасе Ултимате Ревардс® и пренесите их у Унитед

Још један одличан начин да зарадите Унитед бодове је пренос са Цхасе Ултимате Ревардс®. Поени се преносе у односу 1:1, а процес је прилично једноставан. Требаће вам кредитна картица од Цхасе-а која доноси Ултимате Ревардс® бодове. НердВаллет препоручује следеће картице:

Личне кредитне картице

Цхасе Саппхире Ресерве® (годишња накнада: 550 УСД): Зарадите 50.000 бонус поена након што потрошите 4.000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога. То је 750 УСД за путовања када искористите Цхасе Ултимате Ревардс®.

» Сазнајте више: Рецензија Цхасе Саппхире Ресерве: Првокласна премиум путна карта

Цхасе Саппхире Преферред® картица (годишња накнада: 95 УСД): Зарадите 60.000 бонус поена након што потрошите 4.000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога. То је 750 УСД за путовања када искористите Цхасе Ултимате Ревардс®.

» Сазнајте више: Цхасе Саппхире Преферред Ревиев: Неопходан за путнике

Пословне кредитне картице

Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица (годишња накнада: 95 УСД): Зарадите 100.000 бонус поена након што потрошите 15.000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога. То је поврат од 1.000 долара у готовини или 1.250 долара за путовање када се искористи путем Цхасе Ултимате Ревардс®.

» Сазнајте више: Цхасе Инк Преферред Ревиев: Високе награде за основе пословања

Ако већ имате било коју од горе наведених картица, можете се пријавити за једну од следећих картица без накнаде са Цхасе-ом. Поврат новца који зарадите може се комбиновати са зарадом са других картица као Ултимате Ревардс® бодови. Имати ове картице поред премиум путних картица је одличан начин да повећате салдо поена Цхасе Ултимате Ревардс®.

Личне кредитне картице без накнаде

Цхасе Фреедом Флек℠ (годишња накнада: 0 УСД): Зарадите 200 УСД бонуса након што потрошите 500 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога. И зарадите 5% готовине назад на куповину у продавницама (не укључујући Таргет® или Валмарт® куповине) на до 12.000 УСД потрошених у првој години.

» Сазнајте више: Цхасе Фреедом Флек рецензија: Више бонус награда упакованих у једну картицу

Цхасе Фреедом Унлимитед® (годишња накнада: 0 УСД): Зарадите 200 УСД бонуса након што потрошите 500 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога. И зарадите 5% готовине назад на куповину у продавницама (не укључујући Таргет® или Валмарт® куповине) на до 12.000 УСД потрошених у првој години.

» Сазнајте више: Цхасе Фреедом Унлимитед рецензија: добитна комбинација

Пословне кредитне картице без накнаде

Инк Бусинесс Цасх® кредитна картица (годишња накнада: 0 УСД): Зарадите 750 УСД бонуса након што потрошите 7500 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога.

» Сазнајте више: Цхасе Инк Цасх рецензија: кандидат за поврат новца за мала предузећа

Инк Бусинесс Унлимитед® кредитна картица (годишња накнада: 0 УСД): Зарадите 750 УСД бонуса назад након што потрошите 7500 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога.

» Сазнајте више: Преглед Цхасе Инк Бусинесс Унлимитед: Када је једноставност кључна

Прелазак из Цхасе Ултимате Ревардс® у Унитед

Када будете спремни да пренесете поене са Цхасе на Унитед, пријавите се на свој Цхасе налог и идите на страницу Цхасе Ултимате Ревардс®. У менију на врху изаберите Трансфер то Травел Партнерс.

Затим изаберите Унитед из понуђених избора и унесите своје Унитед МилеагеПлус детаље. Овај корак ће повезати ваше Унитед и Цхасе налоге да бисте омогућили будуће трансфере. Када су ваши налози повезани, спремни сте да завршите пренос поена.

Поени се преносе у односу 1:1 и морају се преносити у корацима од 1.000. Већина трансфера је тренутна, што је одлично јер нећете морати да бринете да ће награда нестати док чекате да поени стигну.

3. Региструјте се за Марриотт кредитне картице и пренесите Бонвои поене у Унитед

Иако вам многи хотелски програми омогућавају да конвертујете хотелске бодове у авио миље, коефицијент конверзије је обично слаб и не вреди тога. У већини ситуација било би вам боље да задржите хотелске бодове на свом налогу и користите их за будући боравак.

Међутим, Марриотт нуди јединствен однос преноса од 3:1.1 за Унитед Аирлинес као део специјалног партнерства између Унитеда и Марриотт-а под називом РевардсПлус. У оквиру овог партнерства, када конвертујете Марриотт поене у Унитед миље, добићете 10% више МилеагеПлус миља уз бонус од 5.000 миља за сваких 60.000 пренетих Бонвои поена.

Дакле, када претворите 60.000 Марриотт поена у Унитед, добићете 27.500 МилеагеПлус миља. Обрачун је следећи:

 • 60.000 / 3 = 20.000

 • 20.000 + 5.000 = 25.000

 • 25.000 * 1.1 = укупно 27.500 миља Уједињених нација

Постоји неколико Марриотт Бонвои кредитних картица које можете изабрати у зависности од ваших преференција путовања и потрошње. НердВаллет препоручује следеће Марриотт Бонвои кредитне картице:

 • Марриотт Бонвои Болд® кредитна картица (годишња накнада: 0 УСД): Зарадите 30.000 бонус поена након што потрошите 1.000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога.

 • Марриотт Бонвои Боундлесс® кредитна картица (годишња накнада: 95 УСД): Зарадите 3 бесплатна ноћења (свако ноћење у вредности до 50.000 поена) након квалификационих куповина + 10Кс укупан број поена за куповине које испуњавају услове у одабраним категоријама.

 • Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картица (годишња накнада: 450 УСД): Освојите 75.000 Марриотт Бонвои бонус поена након што користите своју нову картицу за куповину од 3000 УСД у прва 3 месеца. Поред тога, зарадите до 200 УСД кредита за куповину у У.С. Ресторани у првих 6 месеци чланства на картици. Услови се примењују.

 • Марриотт Бонвои Бусинесс™ Америцан Екпресс® картица (годишња накнада: 125 УСД): Зарадите 75.000 бонус Марриотт Бонвои поена након што користите своју нову картицу за куповину од 3.000 УСД у току прва 3 месеца чланства на картици. Осим тога, зарадите до 150 УСД назад у кредитима на изводу на куповинама које испуњавају услове на вашој новој картици у прва 3 месеца чланства на картици. Услови се примењују.

» Сазнајте више: Коју Марриотт Бонвои кредитну картицу да изаберем?

Без обзира са којом картицом идете, ако користите овај метод, увек покушавајте да пренесете Бонвои поене у корацима од 60.000 како бисте могли да искористите бонус од 5.000 миља. Да бисте видели цене и накнаде за Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картицу, погледајте ову страницу. Да бисте видели цене и накнаде за Марриотт Бонвои Бусинесс™ Америцан Екпресс® картицу, погледајте ову страницу.

Када трансфер има смисла

НердВаллет вредности Марриотт показује на 0.7 центи сваки. Као такав, 60.000 Марриотт поена износи 420 долара. На основу наше процене од 1 цента Унитед миља, 27.500 миља вреди 275 УСД. Узимајући у обзир ову математику, конверзија Марриотт поена у Унитед миље нема пуно смисла.

Међутим, важно је размишљати о овом трансферу поена у хотелу у контексту ваших циљева путовања. Проспективно пребацивање Марриотт поена у Јунајтед вероватно није добра опклада. Међутим, ако треба да допуните свој Унитед биланс како бисте могли да резервишете награду – посебно ону у премиум кабини, која често даје већу вредност откупа – трансфер може имати смисла.

Запамтите да све наше процене одражавају основну вредност, извучену из стварних података о стотинама економских рута, а не максималну вредност. Уједињене миље могу да вреде знатно више од 1 цента када се искористе за премијум седишта у кабини.

» Сазнајте више: Колико вреде ваше авио миље и хотелски бодови ове године?

Користите Америцан Екпресс да бисте повећали стопу конверзије

Марриотт је партнер за трансфер Америцан Екпресс Мемберсхип Ревардс, који често покреће бонусе за трансфер. На пример, у октобру 2019. АмЕк је обезбедио 30% бонуса за трансфер Марриотт Бонвои-у.

Ако имате на уму откуп Унитеда и време је усклађено са бонусом за трансфер са АмЕк-а на Марриотт, могли бисте завршити са знатно више Унитед миља након што завршите трансфер у три смера (Амек → Марриотт → Унитед).

Штреберски савет: Када одлучујете о трансферу поена из Мериотта у Јунајтед, проверите да ли постоје неки бонуси за трансфер да бисте повећали своје миље.

» Сазнајте више: Желите да знате колико вреде ваши поени и миље од ових програма?

4. Зарадите Унитед миље на бонус категоријама кредитне картице

Поред зараде Унитед миља сваки пут када превучете своју Унитед кредитну картицу, такође можете зарадити бонус миље за куповине у одређеним категоријама.

Четири Јунајтед кредитне картице зарађују 2 миље за 1 УСД на куповини Унитеда. Поред тога, свака од картица зарађује 1.5-2 миље за 1 долар у следећим категоријама:

Унитед℠ Екплорер картица

Унитед Цлуб℠ Инфините Цард

Унитед℠ Бусинесс Цард

Унитед Цлуб℠ Бусинесс Цард

2к на ресторане и на хотелске боравке.

1.5к на све куповине.

2к на локалном превозу и путовању на посао — укључујући карте за воз, такси, масовни превоз, путарине, услуге дељене вожње, бензинске пумпе, ресторане и продавнице канцеларијског материјала.

1.5к на све куповине.

Имајте на уму да Унитед℠ ТравелБанк картица зарађује 2% у готовини ТравелБанк на сваки долар потрошен на карте купљене од Унитеда и 1.5% на све остале куповине. Ова картица се разликује од осталих картица јер не зарађује Унитед миље, већ уместо тога зарађује готовину која се може искористити само на летовима Унитеда.

» Сазнајте више: Унитед ТравелБанк Цард нуди поједностављене награде

Јасни победник у погледу већине бонус категорија на 2к је Унитед℠ Бусинесс Цард. Ако бисте радије зарадили 2к Унитед миље на боравку у хотелу, Унитед℠ Екплорер картица је јачи избор.

Међутим, ако ваша укупна потрошња уопште није ни у једној од ових категорија и радије бисте зарадили 1.5к Унитед миља за све куповине и користи од приступа салону, Унитед Цлуб℠ Инфините Цард или Унитед Цлуб℠ Бусинесс Цард су боље опције.

Као и увек, када одлучујете за коју картицу да се пријавите, процените своје навике потрошње.

Да бисте максимизирали своју зараду, размислите о коришћењу кредитне картице за већину, ако не и за све куповине, имајући на уму да не би требало да наплаћујете више него што можете да отплатите сваког месеца. Преносни салдо укључује камату која брише вредност било које награде.

Многи људи воле да плате у готовини када изађу да једу. Међутим, ако покушавате да повећате своје зарађене миље, почните да користите кредитну картицу за све трошкове ресторана. Овакво мало прилагођавање ће вам омогућити да зарадите поене тамо где готовинско плаћање не би.

Размислите о вечери од 100 долара. Ако то наплатите на Унитед℠ Екплорер картици или Унитед℠ Бусинесс Цард, на крају ћете добити 200 Унитед миља у односу на. ниједан ако сте платили у готовини.

Иако ово може изгледати као неважна количина миља, изненадили бисте се колико се брзо сабирају. Додатних неколико стотина миља може бити разлика између тога да имате довољно миља за место за награду из снова или да сте мало кратки и да морате да урадите нешто скупо као што је куповина миља да бисте допунили свој рачун.

Да бисте повећали бонус категорије, препоручујемо вам да стекнете навику стратешког размишљања о томе које кредитне картице користите за које куповине.

Штреберски савет: Сачувајте белешку на свом телефону која показује које кредитне картице зарађују бонус миље у одређеним категоријама, тако да можете максимално повећати број миља које зарадите од свакодневних куповина.

5. Зарадите Унитед миље на летовима

Летење са Унитед, Стар Аллианце авио-компанијама или са другим авио партнерима Унитед-а је једноставан начин да зарадите МилеагеПлус миље. Прво, региструјте се за МилеагеПлус налог. Након регистрације, добићете свој МилеагеПлус број, који можете додати свим будућим резервацијама.

Зарадите миље на летовима Унитеда и партнерских авио-компанија уз карте које издаје Унитед

Генерално, број зарађених миља Унитед зависи од цене лета и вашег елитног статуса:

Да бисмо илустровали како се миље зарађују, узмимо следећи пример лета од 151 долара у једном правцу од Њуарка до Канкуна, Мексико, 17. марта 2020.

Јунајтед додељује миље само на основу дела цене; порези и накнаде нажалост нису укључени.

Ако сте основни члан, зарадићете 455 наградних миља које се могу искористити: цена карте од 91 УСД к стопа зараде основног члана од 5. Овај лет ће такође зарадити 1 Премиер квалификациони лет (ПКФ) и 91 Премиер квалификациони поен.

Зарађивање миља на Стар Аллианце-у и партнерским авио-компанијама

Такође можете да зарадите Унитед миље када летите са 37 партнера авио-компанија, од којих је 25 део Стар Аллианце-а. Чланство Унитед-а у мрежи Стар Аллианце нуди невероватне могућности за скупљање миља с обзиром на широку покривеност партнерских авио-компанија.

Да бисте утврдили број миља зарађених за сваки лет, мораћете да прегледате политику сваке авио-компаније о километражи. На пример, лет Аир Цанада-ом ће зарадити миље на основу следећих стопа:

Да бисте израчунали број зарађених Унитед миља, помножите прелетену раздаљину са процентом зараде од километраже који одговара вашој класи тарифе. За илустрацију, рецимо да летите од Торонта до Сао Паула (5.075 миља) у тарифној класи К, што је повезано са економијом попуста. На основу стопе зараде од 75% за ту класу карте, зарадићете 3.806 наградних миља Унитед за лет.

» Сазнајте више: Програм Унитед Аирлинес МилеагеПлус: Комплетан водич

6. Купујте на порталу за куповину Унитед МилеагеПлус

Купујте на мрежи

Зарадите Унитед миље за куповину на мрежи преко МилеагеПлус Схоппинг портала авиокомпаније.

За почетак, региструјте се за налог користећи свој МилеагеПлус број. Испод можете да видите стопу зараде код различитих истакнутих трговаца (имајте на уму да се ове стопе зараде често мењају, тако да ћете можда видети различите понуде):

Када се пријавите, потражите продавницу и кликните на њену понуду. Када завршите куповину, трансакција ће бити забележена.

Кликом на МилеагеПлус Схоппинг портал је једноставан начин да зарадите миље за нешто што бисте ионако купили. На пример, ако купујете 200 УСД у Сакс Фифтх Авенуе, кликом на МилеагеПлус Схоппинг, зарадићете 600 Унитед миља с обзиром на стопу зараде 3к (као што је приказано изнад). Миље се обично постављају у року од три до пет дана, али може потрајати и до 15 дана.

Купујте у продавници

Портал за куповину МилеагеПлус такође вам омогућава да зарадите Унитед миље на куповини у продавници. Са почетне странице МилеагеПлус Схоппинг, изаберите "миље у продавници" у горњем менију, који ће вас одвести на мапу У.С.

Кликните на „Прошири мапу“ и унесите свој поштански број. Тада ћете видети листу трговаца на мапи, што је прилично згодно за откривање да ли неке продавнице у вашој близини учествују.

Узорак претраге поштанског броја 10001 у Њујорку открио је многе продавнице које учествују. Кликните на ознаку продавнице на мапи да видите стопу зараде.

Набавите додатак дугмета за Унитед претраживач

Нова карактеристика Унитед МилеагеПлус тржног центра је могућност инсталирања дугмета за куповину на вашем Гоогле Цхроме претраживачу.

Када се дугме инсталира, сваки пут када посетите онлајн трговца који учествује на порталу за куповину МилеагеПлус, добићете обавештење у горњем десном углу прегледача које вас обавештава о стопи зараде.

Кликните на љубичасто дугме „Активирај“ да бисте снимили трансакцију. Ово дугме елиминише потребу да посетите портал за куповину сваки пут када желите да купите нешто на мрежи. Ова нова функција је одлична за оне који желе да зараде Унитед миље за куповину на мрежи, али забораве да претходно посете портал за куповину.

Штреберски савет: Тржни центар МилеагеПлус често нуди бонусе за потрошњу преко одређеног износа (обично око 200 долара), па повремено прегледајте сајт (или инсталирајте дугме) да видите да ли можете да зарадите додатне миље.

7. Посетите ресторане кроз ресторане МилеагеПлус

Унитед учествује у ресторанском програму који вам омогућава да зарадите МилеагеПлус миље за вечеру у баровима, ресторанима или клубовима који учествују. Да бисте почели да зарађујете миље, региструјте се за МилеагеПлус Дининг налог и додајте дебитну или кредитну картицу на свој профил.

Чак и ако немате ко-брендирану кредитну картицу Унитед-а, можете користити било коју картицу коју сада имате. Кад год посетите бар, клуб или ресторан који учествује, користите картицу у свом профилу и миље ће се аутоматски објавити.

Ако никада нисте учествовали у програму, обично можете зарадити бонус за регистрацију.

Тренутно, Јунајтед нуди до 3.000 бонус миља у првих 30 дана. Власници МилеагеПлус картица и Унитед Премиер често лети могу да зараде 1.500 за своју прву куповину у ресторану и 500 миља сваки за три додатне. Ако немате МилеагеПлус кредитну картицу, зарадићете 1.000 миља при првој куповини оброка и по 500 за наредне три.

Број Унитед миља зарађених по $1 зависи од нивоа вашег члана. Зарада се креће од 1 миље по потрошеном $2 (основни чланови) до 5 миља по потрошеном $1 (ВИП чланови).

Штреберски савет: Ако идете да једете, брзо претражите веб локацију МилеагеПлус Дининг да видите да ли неки ресторани у вашој близини учествују у програму.

8. Користите апликацију МилеагеПлус Кс

Желите да зарадите Унитед миље у покрету? Унитед МилеагеПлус Кс апликација нуди једноставан начин да зарадите миље са свог паметног телефона.

Апликација је једноставан начин да видите неколико начина на које можете зарадити додатне миље на једној локацији. Моћи ћете да зарадите миље на:

 • Куповина МилеагеПлус еГифт картице.

 • МилеагеПлус Дининг.

 • МилеагеПлус Схоппинг.

 • Истакнуте апликације продавнице.

Ако имате Унитед кредитну картицу, можете зарадити 25% више миља на куповини е-поклон картица.

9. Тачке трансфера од хотела до Јунајтеда

Можете претворити хотелске бодове у Унитед миље. Ово је одлична опција за оне који имају хотелске бодове са којима не знају шта да раде. Иако нису сви наведени односи тако уносни као однос са Марриотт-ом (3:1.1), ове опције и даље могу бити корисне.

Хотел Бранд

Брзина преноса

ИХГ

5 поена: 1 миља (10.000 поена: 2.000 миља)

Хилтон

10.000 поена: 1.000 миља

Хиатт

2.5 поена: 1 миља *Примите бонус од 5.000 миља када претворите 50.000 поена у 20.000 миља.

Виндхам

6.000 тачака: 1.200 миља 16.000 поена: 3.200 миља 30.000 тачака: 6.000 миља

Избор

5.000 поена: 1.000 миља

Златни круг

1 бод:1 миља *Претворите најмање 2500 поена

Аццор

2.000 поена: 1.000 миља

Радиссон

2.000 тачака: 200 миља 50.000 поена: 5.000 миља 100.000 тачака: 10.000 миља

Да бисте пренели бодове хотела, идите на страницу партнера Унитед хотела и изаберите хотел из којег желите да пренесете бодове. Пријавите се на свој налог на веб локацији хотела и потражите опцију да конвертујете своје хотелске бодове у Уједињене миље.

10. Зарадите Унитед миље за боравак у хотелима

Јунајтедови хотелски партнери

У многим хотелима можете зарадити Унитед миље уместо хотелских поена током боравка. Испод је листа хотела који вам омогућавају да зарадите Унитед миље уместо хотелских поена, као и стопу зараде.

Обично није могуће зарадити и хотелске поене и авио миље са овим партнерима, тако да ће се морати направити избор. Не постоји тачан или погрешан одговор; то заиста зависи од ваших преференција и од тога колико хотелске тачке могу бити релевантне за ваша путовања.

Ланац

Име хотела

Еарн Рате

Бест Вестерн

Бест Вестерн, Асценд Хотел Цоллецтион, Цамбриа Суитес, Цларион, Цомфорт Инн, Цомфорт Суитес, Ецоно Лодге, МаинСтаи Суитес, Куалити Инн, Родеваи Инн, Слееп Инн, Субурбан Ектендед Стаи Хотел

250 миља по боравку.

МаинСтаи Суитес зарађују 250 миља по боравку у Сједињеним Државама.С., Канада, Мексико, Кариби и Европа (без Данске, Естоније, Финске, Исланда, Летоније, Литваније, Норвешке и Шведске).

Фиеста

Фиеста Америцана

2.000 миља по боравку, минимални боравак 2 ноћи.

Хиатт

Андаз, Гранд Хиатт, Хиатт Центриц, Хиатт Хотелс & Ресортс, Хиатт Хоусе, Хиатт Плаце, Хиатт Регенци, Хиатт Зилара, Хиатт Зива, Парк Хиатт Хотелс, Унбоунд Цоллецтион

500 миља по боравку.

ИХГ

Цандлевоод Суитес, Цровне Плаза Хотелс & Ресортс, Холидаи Инн Екпресс, Холидаи Инн Хотелс & Ресортс, Хотел Индиго, ИХГ, Стаибридге Суитес

Цандлевоод Суитес и Стаибридге Суитес зарађују 1 миљу за сваки потрошен долар. Све остале ИХГ некретнине зарађују 2 миље за сваки потрошен долар.

Лангхам

Цордис Хотелс анд Ресортс, Тхе Лангхам Хотелс анд Ресортс, Еатон ХК

500 миља по ноћи до 1.500 по боравку.

Еатон ХК зарађује 250 миља по ноћи до 750 миља по боравку.

Марриотт

АЦ Хотелс би Марриотт, горе, Цоуртиард би Марриотт, Елемент би Вестин, Фаирфиелд Инн би Марриотт, Фоур Поинтс би Схератон, Марриотт Екецутиве Апартментс, Моки хотели, Протеа хотели, СпрингХилл Суитес би Марриотт

1 миља за сваки потрошен долар.

Марриотт

Аутограпх Цоллецтион Хотели, Делта Хотели, Дизајн Хотели, ЕДИТИОН, ЈВ Марриотт Хотелс & Ресортс, Ле Меридиен, Марриотт Хотелс & Ресортс, Марриотт Вацатион Цлуб, Ренаиссанце Хотелс & Ресортс, Ресиденце Инн би Марриотт, Схератон Хотелс & Ресортс, Ст. Регис Хотелс & Ресортс, Тхе Лукури Цоллецтион, Тхе Ритз-Царлтон, В Хотелс, Вестин Хотелс & Ресортс

2 миље за сваки потрошен долар.

Миленијум

Миленијумски хотели и одмаралишта

500 миља на Миллениум и 250 миља на Цоптхорне некретнине.

Схангри Ла

Керри Хотелс, Схангри-Ла Хотелс & Ресортс, Традерс Хотелс

500 миља по боравку.

Виндхам

АмерицИнн би Виндхам, Баимонт би Виндхам, Даис Инн би Виндхам, Даззлер би Виндхам, Долце Хотелс анд Ресортс би Виндхам, Есплендор Боутикуе Хотелс би Виндхам, Хавтхорн Суитес би Виндхам, Ла Куинта од Виндхам, Мицротел од Виндхама, Супериор Рама од Виндхама, Рама би Виндхам, Традемарк Цоллецтион би Виндхам, Травелодге би Виндхам, ТРИП би Виндхам, Вингате би Виндхам, Виндхам, Виндхам Гарден, Виндхам Гранд

Чланови Виндхам Ревардс Блуе анд Голд зарађују 1 миљу за сваки потрошен долар по боравку; Платинум и дијамантски чланови Виндхам Ревардс зарађују 2 миље за сваки потрошен долар по боравку.

Роцкетмилес и ПоинтсХоунд

Такође можете зарадити Унитед миље тако што ћете резервисати хотеле преко ПоинтсХоунд-а и Роцкетмилес-а. Ова два сајта за резервације вам омогућавају да зарадите од 1.000 до 10.000 поена по ноћи у зависности од хотела. Генерално, што је хотел скупљи, више бодова можете зарадити по ноћи.

Међутим, важно је напоменути да трошкови боравка резервисаног на било којој од ових локација могу бити скупљи него код других онлајн туристичких агенција (вероватно због премије која се наплаћује за зараду много Унитед миља). Зато имајте ово на уму када купујете хотел.

Унитед Хотелс

Такође можете да зарадите Унитед миље када резервишете хотел преко Унитедовог хотелског портала, који вам омогућава да зарадите 2 миље за сваки потрошен долар (и понекад нуди посебне могућности зараде).

Ово би могла бити одлична опција у овим случајевима:

 1. Желели бисте да зарадите Унитед миље и хотелске поене за свој боравак.

 2. Хотел у којем бисте желели да одседнете није наведен као партнер који зарађује на горњој листи.

 3. Хотел у којем бисте желели да одседнете је партнер који зарађује, али миље које сте зарадили од вашег боравка када резервишете преко Унитед Хотелс премашују миље које бисте зарадили на основу горње табеле партнера хотела.

Пример испод показује како се боравак од три ноћења од 19. до 22. марта 2020. у Лос Анђелесу види на сајту Унитед Хотелс:

Хотел Маифаир у Лос Анђелесу

Када смо проверили, боравак у хотелу Маифаир би зарадио 965 МилеагеПлус миља ако се резервише преко портала хотела Унитед. Овај хотел није један од партнерских хотела наведених у горњој табели, тако да је резервација преко сајта хотела Унитед одличан начин да зарадите Унитед бодове приликом резервације.

Цоуртиард би Марриотт Лос Ангелес ЛАКС/Хавтхорне

Још један пример где побеђује локација хотела Унитед је илустрован на овом објекту. Зарадићете 853 Унитед миље за ову резервацију поред свих Марриотт Бонвои поена које можете зарадити (на основу вашег елитног статуса код Марриотт-а).

Ова опција резултира много бољом стопом него ако бисте резервисали хотел преко Унитед-ове партнерске везе са Марриотт-ом, који би зарадио само 1 Унитед миљу за 1 УСД потрошен (или 380 Унитед миља) у хотелима Цоуртиард и без Марриотт поена.

Штреберски савет: Пре него што резервишете хотел, проверите МилеагеПлус тржни центар да видите да ли постоји прилика да зарадите Унитед миље на својој резервацији у хотелу или онлајн туристичкој агенцији. На пример, открили смо да је тржни центар МилеагеПлус покренуо промоцију која је зарадила 3 ​​миље за сваки долар потрошен на Боокингу.цом. Ако резервација.цом има јефтинију цену од сајта хотела Унитед, ова опција би могла бити још боља идеја. И наравно, ова стопа зараде је додатак свим хотелским поенима које бисте зарадили приликом резервације.

11. Резервишите изнајмљивање аутомобила

Унитед има партнерства са три компаније за изнајмљивање аутомобила које вам омогућавају да зарадите Унитед миље за изнајмљивање. Компаније које учествују су Доллар, Хертз и Тхрифти.

Да бисте зарадили Унитед миље, кликните на „Резервирај сада“ на компанији за изнајмљивање код које желите да резервишете и унесите све релевантне кодове за попуст.

Штреберски савет: Прегледајте одштампани уговор о најму да бисте били сигурни да је ваш МилеагеПлус број укључен како бисте могли да зарадите ове миље.

12. Истражите У.С. на Амтраку и зарадите Јунајтед миље

Амтрак управља возовима који путују до преко 500 дестинација у Сједињеним Државама.С. Компанија такође води Ацела Екпресс, који је брзи воз који саобраћа између Њујорка, Бостона, Вашингтона, Д.Ц., и градови између.

Ако бисте радије ишли возом уместо да летите до коначног одредишта, можете зарадити неке авио миље ако се повежете са аеродрома у Њуарк-у на одређене станице Амтрака. Уједињене миље се могу зарадити на вашем Амтрак сегменту на основу тога коју класу авионских карата сте купили за своју везу:

Ево станица на које морате да се повежете возом из Њуарка да бисте зарадили ове миље:

 • Железничка станица Њу Хејвен, Конектикат.

 • Стамфорд железничка станица, Конектикат.

 • Станица Филаделфија 30тх Стреет, Пенсилванија.

 • Железничка станица Вилмингтон, Делавер.

Поред тога, карте за пословну класу и прву класу у возовима Ацела Екпресс између њујоршке Пенн станице и Бостонске Јужне станице, Бостонске Бек Беј станице, Бостонске Роуте 128 станице или Вашингтона, Д.Ц., зарадиће 500 миља и 750 миља, респективно.

Штреберски савет: Не заборавите да унесете свој МилеагеПлус број када правите Амтрак резервацију да бисте били сигурни да ћете зарадити миље.

13. Иду на крстарење

Ако волите крстарења, Унитед има платформу за резервацију крстарења која вам омогућава да зарадите МилеагеПлус миље за крстарење. Увек су у току разне промоције, посебно за власнике Унитед картица, тако да би крстарење могло на крају да заради много МилеагеПлус миља.

У време писања овог писања, чланови Унитед Цард-а могли су да зараде до 45.000 миља по резервацији, што је прилично сладак посао.

Штреберски савет: Унитед Цруисес нуди гаранцију најбоље цене од 110%. Ако видите нижу цену на другој веб страници у року од 48 сати од резервације, контактирајте Унитед Цруисес да бисте добили 110% рефундирања разлике у цени.

14. Користите Тимесхифтер - апликацију Јет Лаг

Мрзим јет лаг? Ми такође.

Јунајтед се удружио са апликацијом Тимесхифтер, која тврди да укључује најновија истраживања о спавању како би вам помогла да победите јет лаг. Куповином годишње претплате ћете зарадити 500 Унитед миља, док ће план повратног путовања зарадити 200 миља.

15. Добијте заштиту идентитета од ЛифеЛоцк-а уз Нортон

ЛифеЛоцк са Нортоном нуди заштиту за ваш идентитет и електронске уређаје. Можете зарадити до 13.000 Унитед миља и добити 35% попуста на прву годину претплате када се пријавите за заштиту од крађе идентитета.

Штреберски савет: Када размишљате да се пријавите за било коју врсту услуге или да купите било шта на мрежи (нпр.г., енергетска услуга, провајдер мобилних телефона, цвеће итд.) извршите претрагу да видите да ли ваша жељена авио-компанија нуди миље код одређеног продавца. Никада не знате када можете сакупити још неколико миља.

16. Купите цвеће

Куповина цвећа је још један начин да прикупите много МилеагеПлус миља. Уједињени партнери са ове три онлајн цвећаре (понуде се могу променити):

 • ФТД: 20 Унитед миља за 1 долар потрошен на цвеће и поклоне.

 • Телефлора: 750 Унитед миља по поруџбини. Користите промо код БАЛП56.

 • 1-800-Цвеће: 15 Унитед миља за 1 долар потрошен на цвеће и поклоне. Користите промо код МП56.

17. Попуните онлајн анкете уз е-Ревардс и Опинион Милес Цлуб

Иако је ово незанимљив начин да зарадите Унитед миље, ако имате времена за убијање, размислите о анкетама.

Унитед је партнер са е-Ревардс и Опинион Милес Цлубом, који додељују Унитед миље за попуњавање анкета. Опинион Милес Цлуб нуди најмање 300 МилеагеПлус миља за пријаву и испуњавање ваше прве анкете. Чак и ако попуните само једну анкету, 300 миља за 10 минута вашег времена није лоша ствар.

Да бисте почели да зарађујете миље, региструјте се за налог код једне или обе компаније и попуните упитник да бисте сазнали за које анкете испуњавате услове.

18. Наручите гурманске поклоне од Харрија и Дејвида

Можете да зарадите 30 Унитед миља за 1 долар када купујете у Харри & Давид, продавцу премиум хране и поклона. Ове корпе су одличне за канцеларијске забаве. Ако размишљате о куповини лепог поклона за гурманску храну за догађај, скок на ову понуду може бити одличан начин да прикупите неколико миља Унитеда.

19. Замените новац са Травелек-ом

Ако идете на пут и морате унапред да замените новац (или само желите да закључате курс), то можете учинити помоћу Травелек-а и зарадити Унитед миље за трансакцију. Травелек вам омогућава да зарадите до 3.000 Унитед миља приликом размене новца унапред. Зарадићете 1 миљу за 1 УСД на разменама изнад 500 УСД и 1 миљу за 2 УСД на разменама испод 500 УСД.

Када путујете у иностранство, накнаде и провизије банкомата на берзама новца се могу сабирати. Најбоља комбинација за уштеду новца на подизању стране валуте је имати рачун у банци као што је Цхарлес Сцхваб, која се одриче накнада за стране банкомате, и избегавање размене новца, које обично имају лоше курсеве и високе накнаде. Међутим, ако се ваша банка не одриче накнада за банкомат, онда би коришћење мјењачнице као што је Травелек могло имати смисла, посебно ако успут можете покупити неке Унитед миље.

20. Купите вино са Винессеом

Можете зарадити 5.000 Унитед миља плус 5 миља за сваки потрошен долар када се пријавите за Винессе, онлине вински клуб. Бонус се исплаћује за две пошиљке: 2.000 миља након ваше прве пошиљке и 3.000 миља након ваше друге пошиљке.

Ако сте Унитед Премиер елита или имате Унитед кредитну картицу, имате право да зарадите још више миља. Винессе тренутно нуди бонус за регистрацију од 6.500 миља, са 2.500 миља за прву пошиљку и 4.000 миља за другу пошиљку. Све куповине након тога зарађују 7 миља за сваки потрошен долар.

21. Купујте на МиПоинтс

МиПоинтс је портал за куповину који вам омогућава да зарадите поене, који се могу искористити за поклон картице или авио миље. Ако се придружите преко Унитед-а, можете зарадити до 1500 Унитед миља. Добићете 500 МилеагеПлус миља за регистрацију и активацију свог МиПоинтс налога и 1000 миља након прве куповине од 25 УСД или више у року од 30 дана.

Ако већ купујете на мрежи, а МиПоинтс има продавницу коју тражите, коришћење предности ове понуде је једноставан начин да преузмете 1.500 Унитед миља.

22. Наручите путне исправе од ВисаЦентрала

Ако треба да наручите путне исправе као што су пасош или виза за међународно путовање, то можете учинити са ВисаЦентрал-ом и зарадити Унитед миље док сте на томе.

Можете зарадити 1.000 МилеагеПлус миља за услуге издавања виза и пасоша и 500 миља за Аустралиан Елецтрониц Травел Аутхорити и У.С. Електронски систем за услуге одобравања путовања. Услуге ВисаЦентрала доступне су у Сједињеним Државама.С., Канада, Аустралија и Велика Британија.

23. Донирајте у добротворне сврхе

Јунајтед се удружио са Националном фондацијом за истраживање рака како би понудио 10 МилеагеПлус миља за сваки дониран долар од 25 долара или више.

24. Купите карте за представе на Бродвеју

Награде публике су званични програм лојалности Бродвеја. Кроз Унитед-ово партнерство са Аудиенце Ревардс-ом, могли бисте да зарадите до 100 Унитед миља по карти, уз бонус понуде до 2000 миља.

25. Наручите оброке код кућног кувара

Хоме Цхеф нуди недељне прилагођене комплете оброка који се испоручују на ваша врата. Ако се региструјете преко Унитед-а, могли бисте зарадити 1.000 миља за сваку од својих првих пет поруџбина за укупно 5.000 Унитед миља. Понуда је доступна само становницима континенталне У.С.

26. Узмите стамбени кредит преко Куицкен Лоанс-а

Куицкен Лоанс је кредитна и хипотекарна компанија. Кроз понуду са Унитед-ом, можете зарадити 25.000 МилеагеПлус миља за затварање или рефинансирање куће кроз Куицкен Лоанс.

Ако планирате да позајмите за куповину куће или рефинансирате хипотеку, погледајте око себе да бисте пронашли најбољу доступну стопу. Зарађивање миља за тако важну финансијску одлуку је врхунац, а не главни фактор. Међутим, ако видите да је ваша стопа доступна од Куицкен Лоанс-а најбоља тамо, онда је коришћење предности ове понуде одличан начин да зарадите 25.000 Унитед миља.

27. Узмите пословни зајам од МерцхантРефи

Ако тражите пословни зајам, МерцхантРефи нуди МилеагеПлус члановима прилику да зараде 10.000 Унитед миља. Да бисте се квалификовали, морате попунити упитник и добити одобрење за квалификациони аванс.

28. Набавите ауто осигурање од Калифорнијског осигурања од несреће и куће

Ако своју компанију за осигурање аутомобила пребаците на осигурање аутомобила од несреће у Калифорнији и осигурање куће, можете зарадити до 20.000 Унитед миља. Зарада је поремећена, тако да ако желите да зарадите пуних 20.000 миља, мораћете да задржите покриће за три периода обнове полисе.

Понуда не важи за становнике Њујорка, Масачусетса, Аљаске, Мичигена, Хаваја, Северне Каролине или Висконсина.

29. Купи Мерцедес

Ако планирате да купите ново возило, можете зарадити 25.000 до 35.000 Унитед миља када купите или изнајмите одабране Мерцедес-Бенз аутомобиле. Пре него што кренете у продавницу, попуните формулар на веб страници и активирајте свој контролни број. Понесите образац и контролни број са собом у продавницу да бисте искористили МилеагеПлус бонус понуду.

30. Користите добављаче енергије НРГ или Релиант

Зарадите Унитед миље за регистрацију код добављача енергије НРГ или Релиант.

Можете да зарадите до 10.000 Унитед миља, плус 2 миље за сваки потрошен $1 када се пријавите на НРГ Хоме. Чланови МилеагеПлус картице могу зарадити додатних 2.500 МилеагеПлус миља и сталну стопу од 3 миље по потрошеном $1.

Ако живите у Тексасу, имате опцију да користите Релиант. Можете да зарадите 15.000 Унитед миља када пребаците свог добављача комуналних услуга на Релиант плус додатних 500 МилеагеПлус миља за сваки месец када сте регистровани (у наредна 24 месеца).

Обавезно прочитајте одредбе и услове сваког провајдера. Независни добављачи енергије могу понудити струју по варијабилним стопама, што може увести волатилност у ваш месечни рачун.

31. Купите кућни сигурносни систем преко СимплиСафе-а

СимплиСафе је добављач кућних сигурносних система и можете зарадити до 7.000 Унитед миља када купите систем кућне сигурности од ове компаније. Ако желите да купите сигурносни систем за свој дом, Унитед-ово партнерство са СимплиСафе-ом олакшава то да урадите.

32. Резервишите ауто сервис са Сикт, Цармел или Екецуцар

Јунајтед тренутно нуди прилику да заради бонус миље са три компаније за сервис аутомобила, Сикт, Цармел и Екецуцар.

 • Сикт мидривер нуди 3 Унитед миље за 1 долар потрошен на вожњу аутомобилом.

 • Цармел нуди бонус од 50 МилеагеПлус миља за вожње унутар Њујорка или 100 МилеагеПлус миља за вожње изван Њујорка. Поред тога, све вожње могу зарадити до 2 Унитед миље за сваки потрошен долар када се резервишу на мрежи.

 • ЕкецуЦар нуди 150 Унитед миља за путовања у једном правцу и 300 Унитед миља за повратне вожње када резервишете црни аутомобил.

С обзиром да су све ове аутомобилске компаније У.С.-засновани, они се такмиче за купце са Лифтом и Убером. У овом случају, можда би имало смисла да идете у куповину како бисте били сигурни да ћете добити најбољи новац за свој новац. Убер нуди погодности власницима Тхе Платинум Цард® компаније Америцан Екпресс, док Лифт има ново партнерство са Цхасе Саппхире Ресерве®. Примењују се услови.

33. Резервишите превоз до аеродрома

СуперСхуттле нуди услугу превоза до и са аеродрома; можете зарадити 50 Унитед миља за сваку вожњу у једном правцу или 100 миља повратно. СуперСхуттле послује на 71 домаћој и 16 међународних локација.

34. Купите Унитед МилеагеПлус миље

Иако је куповина миља начин да зарадите Унитед миље, то би генерално требало да буде ваше последње средство с обзиром на то колико су скупе.

Препоручујемо куповину миља само у неколико ситуација:

 • Додавање налога да резервишете наградни лет.

 • Куповина миља да резервишете награду у првој или пословној класи коју је јефтиније резервисати са миљама него куповином готовинске карте.

 • Куповина малог броја миља да ваше миље не истекну.

Ако треба да купите миље, покушајте да ускладите време са промоцијом авио-компаније како бисте могли да добијете миље за попуст.

НердВаллет вреднује Унитед миље по 1 цент свака, па имајте то на уму када размишљате о куповини миља. Чак и у случајевима у којима можете да купите Унитед миље за мање од 1 цент, обезбедили смо толико бољих (и јефтинијих) начина да зарадите МилеагеПлус миље да би их куповина требало да се деси само када не постоји јефтинија опција.

Често постављана питања Како да зарадим Унитед миље?

Најлакши начин да зарадите Унитед миље је да се пријавите за кредитну картицу која зарађује Унитед МилеагеПлус миље. Такође можете да зарадите Унитед миље летећи на Унитеду, његовим партнерским авио-компанијама и Стар Аллианце превозницима. Ако имате бодове са Цхасе Ултимате Ревардс® или Марриотт-ом, можете те поене пренети на Унитед.

Да ли зарађујете миље на основној економији Унитеда?

Да, путници зарађују миље на основним економским картама на исти начин као и на стандардним економским картама. Међутим, основне економске карте су најрестриктивније јер су неповратне и непроменљиве, па имајте то на уму када правите резервацију.

Могу ли зарадити миље ако купим карту за Унитед за неког другог?

Не. Путник који лети је онај који зарађује миље, а не особа која купује карту.

Колико миља је потребно за бесплатан лет на Јунајтеду?

Унитед користи динамичке цене, тако да цена лета у миљама може да варира у зависности од датума путовања и партнера авио-компаније. Међутим, Унитед објављује уговоре о наградама за летове, омогућавајући вам да купите наградну карту за само 5.000 Унитед миља.

Истекну ли Јунајтед миље?

Не, Унитед миље не истичу.

Доња граница

Јунајтед заиста олакшава скупљање МилеагеПлус миља на много различитих начина. Најбржи начин за почетак је тако што ћете зарадити понуде добродошлице за кредитне картице и користити кредитне картице за свакодневну потрошњу.

Осим тога, размислите које од ових могућности за скупљање километраже се односе на вас и покушајте да их укључите у своју дневну рутину. Зарађивање миља на неке од ових насумичних начина може бити одлично за попуњавање вашег Унитед налога и довођење вас корак ближе путовању из снова.

Који је ваш омиљени начин да зарадите Унитед миље? Да ли сте зарадили Јунајтед миље на начине који нису горе наведени? Реците нам испод у коментарима.

Информације које се односе на Унитед℠ ТравелБанк картицу прикупио је НердВаллет и издавалац ове картице их није прегледао или доставио.

Да бисте видели цене и накнаде за Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картицу, погледајте ову страницу.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here