5 најбољих политика АД&Д осигурања у 2021,

Несреће се дешавају, а осигурање од случајне смрти и распарчавања (или АД&Д) је осмишљено да помогне вама или вашој породици након тога. Обично га нуде послодавци, иако постоји неколико осигуравача који продају самосталне полисе.

Да би финализирали ову листу, наши стручњаци су погледали осигураваче који нуде свеобухватне политике АД&Д - не само осигурање од случајне смрти, које покрива смрти, али не и повреде. Процијенили смо карактеристике политике и проценте исплаћене за различите повреде, као и износ покрића који можете купити.

» ВИШЕ: Наш водич за осигурање од случајне смрти и распарчавања

Најбоље полисе АД&Д осигурања

Компанија

Детаљи политике

ТруСтаге

3.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир жалбе потрошача и податке о задовољству купаца.

Назив полисе: АД&Д осигурање.

Доступност: Све државе, преко кредитних унија које учествују.

Наше мишљење: ТруСтаге-ова АД&Д политика се продаје преко кредитних синдиката и не захтева од вас да попуните здравствени упитник или полажете лекарски преглед животног осигурања. Уз покривање случајних смрти, обично се исплаћује између 5% и 50% номиналне вредности полисе ако изгубите говор, слух или стопало, руку, око или прст — као што је прст — услед несреће. Међутим, не исплати се ако постанете парализовани након несреће.

Полиса се истиче по својој „свећој користи“, што значи да се вредност покрића које купујете повећава за 5% сваке године када га задржите (до укупно 50% током 10 година). ТруСтаге такође исплаћује додатни износ ако сте били везани појасом или заштићени ваздушним јастуком у тренутку несреће. Коначно, можете да додате покриће за рак, срчани удар и мождани удар у своју полису уз накнаду, и добићете додатни паушални износ новца ако вам се дијагностикује једно од тих стања.

Прудентиал

4.0

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир жалбе потрошача и податке о задовољству купаца.

Назив полисе: Групно АД&Д осигурање.

Доступност: Све државе, преко радног места.

Наше мишљење: Ако ваш послодавац нуди Прудентиал-ове производе осигурања као део својих бенефиција на радном месту, можда ћете имати приступ АД&Д осигурању, било као самостална полиса или као јахач на вашој полиси животног осигурања.

Послодавци обично нуде планове који су повезани са вашом платом или са одређеним износима попут 50.000 или 100.000 долара. У зависности од вашег послодавца, можда ћете моћи да додате возача који вашем супружнику или детету надокнађује школарину и дневни боравак ако погинете у несрећи, или оног који плаћа додатно ако погинете у аутомобилу док сте везали појас.

Пошто је АД&Д полиса Прудентиал-а врста групног животног осигурања, нећете морати да доказујете да сте доброг здравља. Можете се пријавити током отвореног уписа или ако сте доживели квалификациони догађај као што је промена посла или венчање.

Сун Лифе

4.0

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир жалбе потрошача и податке о задовољству купаца.

Назив полисе: Осигурање од несрећне смрти и распарчавања.

Доступност: Све државе, преко радног места.

Наше мишљење: Сваки послодавац поставља своје услове за ову АД&Д политику, иако ћете у већини случајева морати да радите најмање 30 сати недељно да бисте се квалификовали.

Полиса обично исплаћује 100% своје номиналне вредности за случајне смрти и 50% ако изгубите уд (као што је рука или нога) или говор, слух или вид на једном оку. Такође се плаћа 25% ако изгубите палац и кажипрст на истој руци.

Већина послодаваца бира максималну бенефицију између 10.000 и 1 милион долара, а неки нуде преносивост, што значи да можете понети своје покриће са собом ако промените посао.

Срео живот

2.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир жалбе потрошача и податке о задовољству купаца.

Назив полисе: Основни АД&Д, Додатни АД&Д, Зависни АД&Д или Добровољно АД&Д осигурање.

Доступност: Све државе, преко радног места.

Наше мишљење: Већина МетЛифе-ових АД&Д полиса допуњује термин животног осигурања који имате кроз посао. На пример, исплата из основног АД&Д-а одговара оној из вашег групног животног осигурања, а ваш послодавац преузима премије. Али ако желите више покрића, можете платити самосталну добровољну политику АД&Д.

Обично, МетЛифе-ове АД&Д политике исплаћују паушални износ ако изгубите вид, слух или уд због несреће, или завршите парализовани, у коми или ако патите од оштећења мозга као резултат.

Као и све врсте групног осигурања, можете се пријавити за АД&Д полису током отвореног уписа, када сте први пут запослени или након квалификационог догађаја. Нећете морати да дајете своју медицинску историју, а износ покрића који можете добити зависи од компаније.

Хартфорд

2.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир жалбе потрошача и податке о задовољству купаца.

Назив полисе: Добровољно АД&Д осигурање.

Доступност: Све државе, преко радног места.

Наше мишљење: Ова флексибилна политика АД&Д коју нуде послодавци је добровољна, што значи да ћете највероватније платити све премије. Али можете одабрати износ покрића који одговара вашим потребама, до милион долара или 10 пута ваше основне плате.

Хартфорд се одриче ваших премија ако постанете инвалид пре свог 60. рођендана, а можете одлучити да додате свог супружника или дете у своју полису уз накнаду. Осигуравач плаћа губитке који настану у року од годину дана након несреће, укључујући губитак живота, говора, вида, слуха, руку, стопала и кретања. Исплате углавном падају између 25% и 100% номиналне вредности полисе, у зависности од тежине повреде.

НердВаллет оцењује осигураваче на нивоу компаније, а не на нивоу полисе. То значи да наша оцена у звездицама одражава компанију у целини, а не посебно њену полису АД&Д осигурања. Ове компаније нису наведене без посебног редоследа.

Алтернативе најбољем АД&Д осигурању

Да резимирамо, политике АД&Д-а се исплаћују само ако сте убијени или озбиљно повређени у несрећи. Они не покривају смрти узроковане природним узроцима, болестима и операцијама.

Ако желите покриће за те врсте смрти, погледајте полису животног осигурања. А ако већ имате животно осигурање, али желите да будете сигурни да сте покривени за незгоде, можете купити полису личног осигурања од незгоде. Ове полисе допуњују здравствено осигурање и делују ако сте повређени у несрећи.

» ВИШЕ: Рок за животно осигурање вс. осигурање од несрећне смрти и распарчавања

МЕТОДОЛОГИЈА: ОЦЕНЕ ЖИВОТНОГ ОСИГУРАЊА

Оцене животног осигурања НердВаллет-а су засноване на пондерисаним просецима рејтинга финансијске снаге, који указују на способност компаније да исплати будућа потраживања, и индекса жалби из Националног удружења повереника за осигурање за индивидуално животно осигурање. Да бисмо израчунали рејтинг сваког осигуравача, прилагодили смо резултате закривљеној скали од 5 тачака.

Ове оцене су водич, али препоручујемо вам да купујете и упоредите неколико понуда осигурања да бисте пронашли најбољу цену за вас. НердВаллет не прима надокнаду за било какве рецензије.

Методологија жалбе осигуравача

НердВаллет је испитао жалбе које су примили државни регулатори осигурања и пријавио Националној асоцијацији повереника за осигурање у 2018-2020. Да би проценио како се осигуравачи упоређују једни са другима, НАИЦ сваке године израчунава индекс жалби за сваку подружницу, мерећи њен удео у укупним жалбама у односу на његову величину или удео у укупним премијама у индустрији. Да би проценио историју жалби компаније, НердВаллет је израчунао сличан индекс за сваког осигуравача, пондерисан тржишним уделима сваке подружнице, током трогодишњег периода. Односи се одређују одвојено за ауто, кућу (укључујући изнајмљиваче и стан) и животно осигурање.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here