5 ствари које треба знати о АмЕк ЕвериДаи Преферред кредитној картици,

Годишња накнада за картицу од 95 долара можда ће вас навести на њену рођаку са 0-годишњим накнадама, Амек ЕвериДаи® кредитну картицу. Али Преферред верзија има великодушнију понуду добродошлице, већи потенцијал за зараду и заштиту од поврата, што би могло бити довољно да преокрене вагу у њену корист. Примењују се услови.

Ако је избегавање годишње накнаде ваш главни приоритет или више волите награде у виду повраћаја готовине, размислите о другим опцијама. Иначе, Амек ЕвериДаи® Преферред кредитна картица из Америцан Екпресс-а можда вреди погледати. Ево пет ствари које треба знати о картици.

1. То је начин са нижим накнадама да освојите награде за чланство

У поређењу са многим другим Америцан Екпресс картицама које зарађују поене за чланство, Амек ЕвериДаи® Преферред кредитна картица из Америцан Екпресс-а наплаћује угоднију годишњу накнаду од 95 УСД. Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

Поређења ради, Америцан Екпресс® Греен Цард, Америцан Екпресс® Голд Цард и Тхе Платинум Цард® компаније Америцан Екпресс све наплаћују знатно више. Примењују се услови.

Наравно, Амек ЕвериДаи® Преферред кредитној картици из Америцан Екпресс-а недостају већи бонуси добродошлице и премиум погодности за путовања од тих других картица — али награде за чланство које зарадите ће бити једнако разноврсне. Можете да искористите ствари као што су путовања, роба или поклон картице или кредит на изводу да покријете трошкове квалификованих трошкова. Остале опције укључују исплату награда при плаћању код одабраних онлајн продаваца као што су Амазон или Грубхуб, или пренос награда партнерима авио-компаније или хотела. Вредности поена варирају у зависности од тога како одлучите да их искористите.

2. То је пристојна картица за намирнице, бензин и путовања

Амек ЕвериДаи® Преферред кредитна картица од Америцан Екпресс-а почиње са следећом понудом добродошлице: Зарадите 15.000 Мемберсхип Ревард® поена након што користите своју нову картицу за куповину од 1.000 УСД у прва 3 месеца. Услови се примењују.

На сталној основи, зарађује:

  • 3 поена за чланство за сваки долар потрошен у У.С. супермаркети до 6.000 УСД годишње у куповини (1 бод за 1 УСД након тога).

  • 2 поена за 1 долар потрошен у У.С. бензинске пумпе.

  • 2 поена за сваки долар потрошен на куповину путовања која испуњава услове резервисана преко Америцан Екпресс Травел-а.

  • 1 поен за сваки долар потрошен на друге куповине.

  • Примењују се услови.

Да бисте видели како се ове награде упоређују, погледајте нашу листу најбољих кредитних картица.

3. Остварите 50% додатних поена тако што ћете остати верни

Посегните за Амек ЕвериДаи® Преферред кредитном картицом из Америцан Екпресс-а бар једном дневно и можете повећати своју зараду за тај месец. Ако користите своју картицу 30 или више пута у обрачунском циклусу, зарадићете 50% више поена. Повратак куповине ће смањити укупан број награда које ћете зарадити (и стога ће такође смањити бодове зарађене кроз бонус од 50%), али се и даље рачуна у 30 куповина потребних да бисте се квалификовали.

4. Прво ћете платити камату од 0%

Плаћајте 0% уводног АПР-а за куповине током 12 месеци, а затим текући АПР од 12.99% - 22.99% Варијабилни АПР. То је пристојна понуда, али ако је ваш Не. 1 приоритет је уштеда на плаћању камата, друге картице нуде дуже промотивне периоде од 0% АПР. Амек ЕвериДаи® кредитна картица, на пример, нуди 0% увода за куповине током 15 месеци, а затим текући АПР од 12.99% - 23.99.

5. Нуди заштиту приликом путовања и куповине

Када путујете, Амек ЕвериДаи® Преферред кредитна картица компаније Америцан Екпресс нуди осигурање за изнајмљивање аутомобила и помоћ при путовању 24/7. Такође можете да купујете са више самопоуздања. Ако треба да вратите артикл који сте купили са Тхе Амек ЕвериДаи® Преферред кредитном картицом од Америцан Екпресс-а, а трговац га неће узети назад, Америцан Екпресс ће вам рефундирати до 300 УСД по артиклу, до максимално 1.000 УСД годишње. Примењују се услови.

Све информације о Амек ЕвериДаи® Преферред кредитној картици из Америцан Екпресс-а независно је прикупио НердВаллет. Амек ЕвериДаи® Преферред кредитна картица из Америцан Екпресс-а више није доступна преко НердВаллет-а.

Све информације о Америцан Екпресс® зеленој картици независно је прикупио НердВаллет. Америцан Екпресс® Греен Цард више није доступна преко НердВаллет-а.

Да бисте видели цене и накнаде за Америцан Екпресс® Голд Цард, погледајте ову страницу.

Да бисте видели цене и накнаде за Тхе Платинум Цард® од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу. Све информације о Амек ЕвериДаи® кредитној картици независно је прикупио НердВаллет. Амек ЕвериДаи® кредитна картица више није доступна преко НердВаллет-а.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here