5 ствари које треба знати о осигураној картици за кредитну банку Оружаних снага

Не морате да будете у војсци да бисте добили Цредит Буилдер Сецуред Виса® кредитну картицу од Армед Форцес Банк, и она се може похвалити неким јединственим карактеристикама међу картицама у својој класи.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Картица нуди подесиву функцију кредитног лимита коју не можете пронаћи на другим сигурним кредитним картицама, а такође је ретка кредитна картица ових дана која вам омогућава да заједно отворите рачун. Осим тога, као и друге добре обезбеђене картице, има годишњу накнаду од 0 долара, нуди пут за надоградњу и извештава сва три главна У.С. кредитни бирои.

Ипак, треба имати на уму нека упозорења, укључујући релативно висок минимални захтев за депозит и досадну скривену накнаду.

Ево пет ствари које треба да знате о Цредит Буилдер Сецуред Виса® кредитној картици од Армед Форцес Банк:

» ВИШЕ: Најбоље обезбеђене кредитне картице НердВаллет-а

1. Не постоји годишња накнада, али постоји још једна врста накнаде на коју треба обратити пажњу

Годишња накнада за картицу је 0 долара, што је идеална карактеристика за обезбеђену картицу. Али то није цела прича.

То је зато што ће власници картица дуговати 4 долара.50 квартално осим ако се не упишу на е-изводе. Све у свему, ако се одлучите за папирне изјаве, плаћали бисте 18 долара годишње да држите ову картицу.

Релативно је лако пронаћи друге осигуране картице без икаквих годишњих или кварталних накнада: Дисцовер ит® Сецуред Цредит Цард и Цити® Сецуред Мастерцард® су добри примери.

И обе те картице такође пријављују сва три кредитна бироа.

» ВИШЕ: Истражите кредитне картице које немају проверу кредитне способности

2. Потребан депозит је висок, иако је ваш кредитни лимит подесив

Као и друге осигуране кредитне картице, и ова вам омогућава да направите депозит, а затим потрошите до тог ограничења. У овом случају, морате уплатити најмање 300 УСД на свој штедни рачун Цредит Буилдер, што је на високој страни у поређењу са другим осигураним картицама.

Минимални потребни депозити за Дисцовер ит® Сецуред кредитну картицу и Цити® Сецуред Мастерцард® су 200 УСД, на пример. А са Цапитал Оне Платинум Сецуред кредитном картицом, ако се квалификујете, можете добити кредитну линију од 200 УСД са почетним депозитом од 49, 99 или 200 УСД.

Међутим, за разлику од свих ових картица, ваш кредитни лимит са Цредит Буилдер Сецуред Виса® кредитном картицом је подесив. Можете да повећате кредитно ограничење додавањем средстава (у корацима од 50 УСД или више) на штедни рачун који сте подесили за картицу, до 3000 УСД.

Обично друге заштићене картице или не дозвољавају ово или захтевају да се пријавите за повећање кредитног лимита.

3. На крају можете надоградити на необезбеђену картицу

Не нуде све обезбеђене картице јасан пут за надоградњу до „обичне“ необезбеђене кредитне картице, али ова има. Армед Сервицес Банк напомиње да „са добрим учинком“ можете прећи са кредитне картице Цредит Буилдер Сецуред Виса® на необезбеђен производ, што значи „обичну“ кредитну картицу за коју није потребан депозит. (Банка такође нуди необезбеђену кредитну картицу Виса за оружане снаге, која не наплаћује годишњу накнаду и има кредитно ограничење до 10.000 долара, али не и награде.)

Путања за надоградњу је идеална карактеристика у осигураној кредитној картици јер, у таквим случајевима, ваш депозит вам се обично враћа и не морате одмах да затворите своју стару картицу и отворите нову.

За опције обезбеђених и необезбеђених картица, погледајте НердВаллет листу најбољих понуда за кредитне картице.

4. Ваш депозит доноси камату, али врло мало

Ваш депозит на ваш Цредит Буилдер штедни рачун зарађује 0.05% од овог писања. То значи да ако депонујете 500 долара на рачун, током једне године зарадићете само четвртину.

5. Картица омогућава заједничким власницима рачуна

Многи издаваоци картица не дозвољавају власницима заједничких налога на кредитним картицама, тако да ако желите да заједно поседујете картицу са неким, то би могао бити разлог да добијете ову картицу. Да би отворили заједнички рачун, обе особе морају да попуне апликацију картице.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here