5 ствари које треба знати о Аспире Федерал Цредит Унион Платинум Мастерцард“,

» Ова картица више није доступна

13. јул 2021: Информације у овом чланку су застареле. Аспире Цредит Унион се спојио са ПенФед Цредит Унион 1. априла 2021. Постојеће Аспире кредитне картице су промењене у ПенФед Цредит Унион картице. Да бисте сазнали више о овим картицама, посетите нашу страницу о најбољим кредитним картицама ПенФед Цредит Унион.

Аспире Федерал Цредит Унион Платинум Мастерцард® је дизајнирана за потрошаче са поштеним кредитом (обично за оне са ФИЦО резултатима од 630 до 689). Иако нећете зарадити бонус за регистрацију или сталне награде, долази са 0% уводног АПР периода и 0 УСД годишње накнаде.

Картица се суочава са конкуренцијом других кредитних картица за поштене кредите које нуде програме награђивања. Али то је добра опција ако вам је приоритет добијање додатног времена за отплату стања на кредитној картици.

Ево пет ствари које треба знати о Аспире Федерал Цредит Унион Платинум Мастерцард®.

» ВИШЕ: НердВаллетове најбоље кредитне картице кредитне уније

1. Чланство у кредитној унији је обавезно

Као и код многих кредитних картица које нуде кредитне уније, прво постоји препрека за чланство. Морате се придружити Аспире Федерал Цредит Унион да бисте се квалификовали за Аспире Федерал Цредит Унион Платинум Мастерцард®.

Можете се придружити ако је неко у вашој ужој породици или домаћинству већ члан или ако радите за компанију која нуди чланство својим запосленима.

2. Постоји још један начин да се придружите

Такође се можете придружити тако што ћете постати члан Центра за насукање морских сисара. Нема накнаде за придруживање ММСЦ-у када се придружите Аспире Федерал Цредит Унион.

3. Не плаћајте камату првих шест месеци

Аспире Федерал Цредит Унион Платинум Мастерцард® нуди уводни АПР од 0% на куповине и трансфере стања за 6 циклуса наплате, а затим текући АПР од 8.15% - 18.00% Варијабилни АПР.

У поређењу са другим картицама које нуде 0% уводних АПР промоција, то је релативно кратак временски оквир. Али ако знате да можете брзо да отплатите свој износ, Аспире Федерал Цредит Унион Платинум Мастерцард® би могла да има смисла за вас.

4. Не постоји програм награђивања

Аспире Федерал Цредит Унион Платинум Мастерцард® чини све једноставним: купујете картицом и плаћате рачун (идеално на време и у потпуности како бисте могли да изградите позитивну кредитну историју).

Ако бисте више волели картицу за просечан кредит који зарађује награде, постоје и друге могућности.

Цапитал Оне КуицксилверОне Цасх Ревардс кредитна картица зарађује 1.5% готовине назад на све куповине. Али нема бонуса за регистрацију или 0% уводног АПР периода, а ви ћете платити годишњу накнаду од 39 УСД.

За још више опција за картице, прочитајте НердВаллетову листу најбољих кредитних картица које можете добити.

5. Власници картица добијају одабране Мастерцард погодности

Неколико Мастерцард погодности заокружују Аспире Федерал Цредит Унион Платинум Мастерцард®:

  • Продужена гаранција која додаје додатно време гаранцији произвођача.

  • Заштита цена (погодност коју је све теже пронаћи) која вам може надокнадити разлику ако пронађете исти артикал по нижој цени у одређеном временском периоду.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here