5 ствари које треба знати о Банана Републиц Виса кредитној картици

Што се тиче кредитних картица брендираних продавница, Банана Републиц Виса® кредитна картица је прилично плодна за обожаваоце који купују од продаваца одеће на гомилу.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Картица, коју је издала Синцхрони Банка, зарађује награде у продавницама, наравно, али такође нуди обиље погодности које би власници картица могли сматрати још вреднијим: приступ ексклузивним понудама, бесплатна испорука за квалификоване поруџбине, чак и рођендански поклон. Годишња накнада за картицу је 0 долара.

Неће вам донети традиционални повраћај новца и није идеалан за ношење биланса. Али ако сте луди за Банана Републиц, њена кобрендирана картица има неку привлачност, ако можете да избегнете грешке.

» ВИШЕ: Кредитне картице најбоље продавнице НердВаллет-а

1. Награде су компликоване ...

Банана Републиц Виса® кредитна картица вас награђује за куповину у Банана Републиц и код сестринских брендова под Гап Инц. кишобран, укључујући Гап, Олд Нави и Атхлета. Постоји верзија картице само за продавницу, али Банана Републиц Виса® кредитна картица се може користити свуда где је Виса прихваћена. Зарађује:

 • 5 поена за сваки долар потрошен на Гап Инц. брендова, у продавници и на мрежи

 • 1 поен за сваки $1 потрошен на другом месту

Поени вреде 1 цент сваки, али се не могу искористити за готовину и могу се користити само као валута у продавници. Другим речима, награда од 10 УСД вам омогућава да одбаците 10 УСД од куповине. Награде се издају у корацима од 5 долара – што значи да прво морате да зарадите најмање 500 поена – до максимално 50 долара одједном. Такође постоји ограничење укупног износа награда од 250 УСД по циклусу наплате.

Сви поени без родитеља које прикупите у циклусу наплате — мање од потребног минимума, недовољно да вас доведе до следећег нивоа од 5 УСД, или више од дозвољеног ограничења — ће се пренети на следећи месец. Неискоришћени наградни поени истичу две године након последње куповине.

То је компликован систем, посебно за награде које се могу искористити само за Гап Инц. производи. Можда ћете бити бољи са једноставном кредитном картицом са паушалним повратом готовине без минималних захтева за откуп и без датума истека за награде.

Можете пронаћи још више картица са једноставним системима награђивања на НердВаллет-овој листи најбољих понуда за кредитне картице.

» ВИШЕ: 5 ствари које треба знати о Гап Виса кредитној картици

2. Али споредних погодности је изобиље

Банана Републиц Виса® кредитна картица тренутно нуди следеће новим власницима картица:

 • 20% попуста на њихову прву БананаРепублиц.цом куповину, под условом да то ураде у року од 90 дана од отварања рачуна.

Власници картица ће такође уживати:

 • Награда од 5 УСД за сваких 100 УСД потрошених у оквиру Гап породице брендова.

 • Повремени дани за куповину "бонус поена.”

 • Посебне понуде и рани приступ.

 • За враћање није потребна признаница.

 • Поклон изненађења за рођендан (све док ваш налог има добру репутацију и ако сте обавили бар једну куповину са својом картицом у продавници која испуњава услове у последњих 12 месеци).

То би могло додати приличну вредност за ентузијасте Банана Републиц.

» ВИШЕ: 5 ствари које треба знати о кредитној картици Олд Нави Виса

3. Сјајно је то 'Луке'

Можете извући још више вредности из картице ако се квалификујете за статус „Луке“. Корисници картица који испуњавају услове који зараде најмање 5.000 поена у календарској години биће надограђени на Луке налог, што им може дати право на вишеструке додатне погодности, укључујући:

 • Бонус од 20% наградних поена зарађених на крају сваког календарског квартала.

 • Бесплатна испорука за све онлајн поруџбине уз коришћење кода „ЛУКСЕ“.

 • Бесплатне основне измене на одећи Банана Републиц.

 • Могућност постављања „Изаберите сопствени дан продаје“

 • Приступ наменској телефонској линији за корисничку подршку

Да бисте задржали Луке статус, мораћете да испуните квалификацију за то сваке календарске године.

4. Али немојте носити равнотежу

Банана Републиц Виса® кредитна картица не нуди уводни период без камате на куповину. Текући АПР је 25.99% променљиво. То је око 10 процентних поена више од просечне стопе на рачунима кредитних картица на које се плаћају камате.

Дакле, ова конкретна картица за продавницу није добра ни за финансирање нове гардеробе нити за вођење текућег стања.

5. Достављање е-поште и одлазак без папира доноси додатне награде

Од јуна 2019. године, веб локација за Банана Републиц Виса® кредитну картицу нуди власницима картица прилику да зараде до 10 долара бонуса тако што ће послати своју адресу е-поште (у вредности од 500 поена) и одлучити се за наплату без папира (у вредности од још 500 поена). Нема на чему, поготово зато што регистрација ваше адресе е-поште значи да ћете добијати вести и понуде релевантне за бренд који сте очигледно већ прихватили.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here