5 ствари које треба знати о Платинум Мастерцард картици Броокс Бротхерс,

Ако више волите да изгледате отмјено са стварима од 200-годишње конфекције Броокс Бротхерс, њена кобрендирана кредитна картица би вам могла одговарати.

Све у свему, Броокс Бротхерс Платинум Мастерцард® је лоша кредитна картица за свакодневну употребу. Али за поклонике бренда Броокс Бротхерс, он има неке елегантне погодности за куповину аскота и цуммербунд-а — и мање формалне одеће, такође. Његова годишња накнада је 0 долара.

Ево пет ствари које треба да знате о Броокс Бротхерс Платинум Мастерцард® картици.

1. Претходне бенефиције су великодушне

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Остваривање попуста на прву куповину је уобичајено за кобрендиране картице малопродајних објеката — то јест, картице које брендирају продавац и банка. За верзију ове картице у продавници, Броокс Цард, то је 15% попуста на куповину првог дана.

Али Броокс Бротхерс Платинум Мастерцард® иде даље, дајући вам додатних 15% попуста на куповину Броокс Бротхерс у трајању од месец дана након што добијете поруку добродошлице ваше картице. То вам даје времена да процените своју гардеробу и стратешки искористите додатни попуст.

Иако су награде за картицу ниже у односу на општу потрошњу, требало би да је користите бар једном јер добијате наградну корист од 20 УСД након прве куповине ван Броокс Бротхерс у првих 60 дана. Ако ништа друго, то вам може купити пар чарапа од аргилеа, које су, за добро или лоше, Броокс Бротхерс заслужна за довођење у Америку из Шкотске 1950-их.

И можете добити једнократни попуст од 50 УСД на куповину од 200 УСД или више коришћењем картице у продавници само током првих 30 дана, иако важе ограничења на оно за шта можете да користите тај попуст.

2. Текуће награде су пристојне, али компликоване

Уз Броокс Бротхерс Платинум Мастерцард®, можете да зарадите 4 до 6 поена за сваки долар потрошен код Броокс Бротхерс и 1 поен по долару потрошеном негде другде. Ево како се то квари:

За потрошњу Броокс Бротхерс, програм лојалности продавнице већ нуди 2 поена за потрошен 1 УСД. Али са Броокс Бротхерс Платинум Мастерцард®, то скаче на најмање 4 укупна поена по потрошеном долару, а потенцијално и више у зависности од тога колико годишње потрошите код продавца (више о томе касније). Аутоматски сте уписани у програм лојалности (који нуди своје предности) када добијете кредитну картицу. Имајте на уму да су аеродромске локације Броокс Бротхерс изузете од бонус награда и добијају само 1 поен по потрошеном долару.

Поени вреде пени сваки. Тачније, добијате 10 долара награде за сваких 1.000 поена које прикупите. Награде се аутоматски шаљу путем е-поште када достигнете тај праг. Можете искористити у продавницама Броокс Бротхерс — са изузетком аеродромских локација. Такође можете искористити на мрежи и путем телефона и апликације. Награде истичу шест месеци након издавања, осим ако није другачије назначено на награди.

За разлику од неких продаваца, добра је опклада да ће Броокс Бротхерс остати довољно дуго да можете да искористите награде. Броокс Бротхерс отворена је 1818. године, исте године када је Бела кућа поново отворена након што је спаљена у рату 1812.

3. Већи потрошачи зарађују веће награде

Ако заиста постављате бењамине за нове теме, награде су уносније када користите картицу. Након што потрошите 750 долара у календарској години, добијате 5 поена по потрошеном долару.

Након што потрошите 1.500 долара за годину дана, награде су 6 поена по потрошеном долару. Када достигнете нови ниво лојалности, статус задржавате до краја календарске године, плус целу следећу годину.

4. Инсајдерске погодности могу да додају вредност

Власници картица добијају неколико лепих премиум погодности:

  • Годишња рођенданска награда од 20 УСД и додатна награда за годишњицу од 20 УСД захтевају да користите картицу најмање једном у последњих 12 месеци.

  • Бесплатна повратна испорука у Сједињеним Државама.С. на веб и телефонске поруџбине.

  • Унапред обавештења о посебним догађајима и распродајама.

5. То је лош избор за одржавање равнотеже

Као и код већине малопродајних наградних картица, текући АПР је потенцијално прилично висок, тако да ако имате баланс, финансијски трошкови ће вероватно премашити вредност ваших награда.

Али онда, ако редовно уживате у одећи Броокс Бротхерс — и можете приуштити премијум цене — вероватно не бисте имали баланс у сваком случају.

Информације које се односе на Броокс Бротхерс Платинум Мастерцард® прикупио је НердВаллет и није их прегледао или доставио издавалац овог производа.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here