5 ствари које треба знати о ЦареЦредит картици,

ЦареЦредит картица, коју издаје Синцхрони, дизајнирана је да обезбеди финансирање потрошача који се суочавају са медицинским трошковима који нису покривени осигурањем. Медицински рачуни су велики проблем за Американце - према часопису Америчког медицинског удружења, 17.8% појединаца у САД.С. имао медицински дуг у наплати у јуну 2020.

ЦареЦредит картица је прихваћена код више од 225.000 добављача, али то није картица за општу употребу за којом бисте такође посегнули када купујете немедицинске услуге.

Ево пет ствари које треба знати о ЦареЦредит картици.

» ВИШЕ: Медицинске кредитне картице су скупе ако нисте пажљиви

1. Можете га користити само за одређене здравствене услуге

ЦареЦредит картицу можете користити код пружалаца здравствене заштите и веллнесса који су се уписали у ЦареЦредит. Док велики број провајдера и предузећа прихвата ЦареЦредит картицу, ваш омиљени лекар можда неће. Ако очекујете медицински трошак који желите да финансирате, можете потражити пружаоце услуга у својој области који прихватају ЦареЦредит картицу.

Уписани добављачи укључују, али нису ограничени на:

 • Медицински специјалисти, стоматолози, очни лекари, дерматолози и естетски хирурзи.

 • Болнице, хируршки центри, медицинско снимање и лабораторијски рад.

 • Медицинска опрема, материјал и апотеке.

 • Опрема за фитнес и спа третмани.

 • Рутинска и хитна ветеринарска помоћ.

» ВИШЕ: Могу ли да платим медицинске трошкове на својој кредитној картици са својим ХСА/ФСА?

2. То је картица са одложеном каматом ...

Картице са одложеним каматама као што је ЦареЦредит Цард нуде промотивни период без камате, али постоји квака. Ако нисте у потпуности платили стање до краја промоције, дуговаћете камату на цео првобитно позајмљени износ, а не само на преостали износ.

ЦареЦредит Цард нуди ове краткорочне опције финансирања: без камате за 6, 12, 18 или 24 месеца на куповину од 200 долара или више. Ако не вратите остатак на време, платићете невероватних 26.99% годишње процентуалне стопе (од овог писања) на сваки цент који сте финансирали.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице за медицинске трошкове

3.

а може бити и картица са ниском каматом

За веће медицинске трошкове, можете се одлучити за дугорочно финансирање по нижој каматној стопи, без 0% уводне АПР промоције. Од овог писања, куповине од 1.000 долара или више могу се квалификовати за:

 • 14.9% АПР за 24 месеца.

 • 15.9% годишње за 36 месеци.

 • 16.9% АПР за 48 месеци.

Куповине од 2.500 долара или више могу бити квалификоване за 60-месечни зајам са 17 година.9%. За све ове опције финансирања, потребна су фиксна месечна плаћања док не платите свој износ у потпуности.

» ВИШЕ: Не могу да приуштим своје медицинске рачуне — да ли да их ставим на кредитну картицу?

4. Ваш налог је доступан одмах по одобрењу

Не можете увек да предвидите када ћете бити предмет великог медицинског рачуна, али можете да користите нови налог за ЦареЦредит Цард оног тренутка када је ваша пријава одобрена, чак и ако ваша физичка картица још није стигла поштом. То значи да се можете пријавити из лекарске ординације и користити картицу за плаћање рачуна.

» ВИШЕ: 4 начина да спречите медицинске дугове са својих кредитних картица

5. То је један од неколико начина на које можете платити медицинске трошкове

ЦареЦредит картица је свакако опција за велике медицинске трошкове, али у зависности од ваше ситуације, можда ћете желети да размислите о другим изборима.

Прво, истражите начине за смањење трошкова. Можда ћете имати право на попусте на одређене процедуре, производе здравствене заштите и веллнесс програме преко вашег плана здравственог осигурања. Такође, пре него што платите медицински рачун, уверите се да сте правилно наплаћени, јер грешке могу да вас коштају. Можда ћете моћи да преговарате и о смањеној цени са добављачем.

Када добијете коначни рачун, ево додатних начина плаћања:

 • План плаћања. Можете се квалификовати за месечни план плаћања директно преко свог провајдера, по могућности без накнада или камата. Обратите се свом провајдеру да бисте разговарали о својој подобности.

 • Кредитна картица са промоцијом од 0% годишње. За планиране медицинске трошкове, кредитна картица која наплаћује 0% камате на нове куповине може вам дати времена да платите салдо. И за разлику од ЦареЦредит картице, ове врсте картица вам неће наплаћивати камату на првобитни позајмљени износ ако не отплатите дуг на време. Уместо тога, дуговаћете камату само на преостали износ.

 • Кредитна картица за пренос стања. Ако сте већ наплатили медицински рачун са кредитне картице, можете да преместите свој дуг на кредитну картицу за пренос стања уз наплату камате од 0%. Обично вам је потребан добар или одличан кредит да бисте се квалификовали и можете платити накнаду за трансфер. Међутим, опет, ако вам је преостало стање након што се промоција од 0% АПР заврши, дуговаћете камату само на то стање, а не на укупан првобитно пренесени износ.

 • Флексибилне опције финансирања са постојеће кредитне картице. Неки велики издаваоци кредитних картица вам сада дозвољавају да своју доступну кредитну линију претворите у зајам на рате (по нижим текућим АПР-има) или да раздвојите појединачну трансакцију картице на предвидљива месечна плаћања.

 • Лични зајам. ЦареЦредит Цард нуди дуже услове зајма уз ниже камате, али у зависности од ваше кредитне историје и финансијске ситуације, можете се квалификовати за још боље стопе са личним кредитом.

» ВИШЕ: 3 грешке у медицинском дугу које треба избегавати

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here