5 ствари које треба знати о првим осигураним кредитним картицама,

Фирст Прогресс нуди три различите заштићене кредитне картице које би могле бити пристојне, ако и скупе, опције за потрошаче који желе да добију свој кредит:

  • Прва Прогресс Платинум Елите Мастерцард® осигурана кредитна картица.

  • Прва Прогресс Платинум Селецт Мастерцард® осигурана кредитна картица.

  • Прва Прогресс Платинум Престиге Мастерцард® осигурана кредитна картица.

Сваки захтева почетни депозит од 200 до 2.000 долара, што постаје ваш кредитни лимит. Али за разлику од неких других осигураних картица, такође ћете дуговати годишњу накнаду, нећете зарађивати награде и нема јасне путање за надоградњу до „нормалног“ необезбеђеног производа компаније Фирст Прогресс.

Ипак, можете се пријавити за ове картице без умањивања ваших кредитних резултата, а све оне пријављују вашу активност три главна кредитна бироа. Осим тога, долазе са релативно ниским каматама за картице у својој класи, идеално ако имате баланс.

Ево пет ствари које треба знати о осигураним кредитним картицама Фирст Прогресс.

Штреберски савет: Фирст Прогресс пружа ограничене начине да контактирате корисничку подршку и платите рачун за кредитну картицу, уз велико ослањање на пошту пужева. Ако бисте више волели заштићену картицу којом можете управљати на мрежи или путем апликације, размотрите друге опције као што су Дисцовер ит® Сецуред Цредит Цард или Цапитал Оне Платинум Сецуред Цредит Цард.

» ВИШЕ: Најбоље обезбеђене кредитне картице НердВаллет-а

1. Годишње накнаде и каматне стопе су обрнуто повезане

Све три обезбеђене картице Фирст Прогресс наплаћују годишњу накнаду. Што је већа накнада за картицу, то је нижа каматна стопа коју наплаћује. Ево како се карте пореде:

Фирст Прогресс Платинум Елите Мастерцард® обезбеђена кредитна картица

Годишња накнада: $29

АПР: Тренутни АПР је 19.99% променљиво

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Фирст Прогресс Платинум Селецт Мастерцард® Сецуред Цредит Цард

Годишња накнада: $39

АПР: Тренутни АПР је 13.99% променљиво

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Фирст Прогресс Платинум Престиге Мастерцард® обезбеђена кредитна картица

Годишња накнада: 49 долара

АПР: Тренутни АПР је 9.99% променљиво

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за почетак

2. Годишња накнада ће појести ваш кредитни лимит за први месец

Годишња накнада доспева након отварања рачуна, што значи да ћете аутоматски имати стање од $29, $39 или $49 на вашем првом изводу (и било којој изјави у будућности када годишња накнада дође на наплату). То је важно напоменути, посебно ако сте дали најнижи дозвољени депозит од 200 УСД, што би смањило ваш кредитни лимит на 171, 161 или 151 УСД у првом месецу.

Доступне су кредитне картице без годишње накнаде, иако обично наплаћују веће камате.

На пример, Дисцовер ит® Сецуред кредитна картица има годишњу накнаду од 0 УСД и наплаћује 10.Уводни АПР од 99% на трансфере стања током 6 месеци, а затим текући АПР од 22.99% Варијабилни АПР. За разлику од картица Фирст Прогресс, ова картица зарађује награде: 2% готовине назад на до 1.000 долара за куповину бензинских пумпи и ресторана сваког квартала, и 1% назад свуда другде. Осим тога, постоји бонус за нове власнике картица, формулисан на овај начин: „ИНТРО ПОНУДА: Неограничен Цасхбацк Матцх – само од Дисцовер-а. Дисцовер ће аутоматски ускладити сав поврат новца који сте зарадили на крају прве године! Не постоји минимална потрошња или максималне награде. Само долар за долар меч.„Минимални сигурносни депозит је 200 долара.

Цапитал Оне Платинум Сецуред кредитна картица не нуди награде, али је могуће добити кредитни лимит од 200 УСД са нижим почетним депозитом ако испуњавате услове. У зависности од ваше финансијске ситуације, можете се квалификовати за минимални депозит од $49, $99 или $200.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за лошу кредитну способност

3. Потребан вам је банковни рачун који испуњава услове

Без обзира на то за коју картицу Фирст Прогресс се пријављујете, морате имати квалификовани Синовус банковни рачун да бисте били одобрени. Ваш сигурносни депозит (од најмање $200) ће живети тамо. Фирст Прогресс напомиње да ће вам такође требати банковни рачун да бисте вршили месечна плаћања и да „избегнете посебне трошкове које намећу спољни добављачи плаћања."

Ако вам овај захтев представља проблем, можда ћете желети да размотрите ОпенСки® Сецуред Виса® кредитну картицу, за коју није потребан банковни рачун или провера кредитне способности. И даље ћете дуговати годишњу накнаду од 35 УСД.

» ВИШЕ: Не могу да добијем кредитну картицу? Испробајте ове алтернативне опције

4. Пријављивање неће одузети ваш кредитни резултат

За разлику од неких других обезбеђених картица, пријављивање за једну од обезбеђених кредитних картица Фирст Прогресс неће имати негативан утицај на ваше кредитне резултате. То је зато што попуњавање апликације не доводи до кредитног упита, што је посебно корисно за потрошаче који имају ниске кредитне резултате.

Међу осигураним картицама, ово је релативно ретка карактеристика, иако је можете пронаћи на ГО2банк Сецуред Цредит Цард, која нема годишњу накнаду и нижи минимални потребан депозит од било које картице Фирст Прогресс.

Такође је вредно напоменути да можете пронаћи прегршт кредитних картица без кредитне провере које не наплаћују годишњу накнаду и можда уопште не захтевају унапред депозит.

Погледајте НердВаллет-ову пуну листу најбољих кредитних картица за више избора.

5. Становници одређених држава се неће квалификовати

Осигуране кредитне картице Фирст Прогресс нису доступне становницима Арканзаса, Ајове, Њујорка или Висконсина.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here