5 ствари које треба знати о Гап Виса кредитној картици

Док се Гап Виса® кредитна картица може користити свуда где прихвата Виса, најбоља вредност долази од коришћења у Гап-у и његовим сестринским брендовима, било лично или онлајн.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Издата од компаније Синцхрони, картица са годишњом накнадом од 0 УСД је намењена онима који желе да уштеде на куповини одеће. За разлику од неких других опција картице продавнице, ваше награде не долазе у облику поврата готовине. Једноставно зарађујете поене које касније можете искористити када купујете у оквиру Гап породице.

Ево пет ствари које треба знати о картици.

» ВИШЕ: Кредитне картице најбоље продавнице НердВаллет-а

1. Зарадићете повећане награде у Гап и сестринским брендовима

Да, Гап Виса® кредитна картица вас награђује за куповину посебно у Гап-у. Али ћете такође зарадити повећане награде користећи картицу код других продаваца под окриљем Гап-а, који укључује Гап Фацтори, Олд Нави, Банана Републиц и Атхлета:

  • Зарадите 5 поена за сваки долар потрошен у Гап-у и квалификованим брендовима, у продавници и на мрежи.

  • Зарадите 1 поен за сваки долар потрошен свуда где Виса је прихваћена.

За сваких 500 поена које зарадите, добићете награду од 5 УСД.

» ВИШЕ: 5 ствари које треба знати о Банана Републиц Виса кредитној картици

2. Те награде се могу користити само унутар бренда

Ако је ваш циљ првенствено да зарадите попусте на будуће куповине бренда Гап, ова картица може да вам помогне. За сваких 100 УСД које потрошите на картицу у продавници која испуњава услове, зарадићете довољно за попуст од 5 УСД следећи пут када будете куповали у продавници у Гап породици. Али ситни отисак је лавиринт правила и ограничења. На пример:

  • Награде се издају у корацима од 5 долара, у вредности између 5 и 50 долара. Можете да искористите до три награде у продавници или до пет на мрежи или преко телефона.

  • Без обзира на то колико потрошите, можете зарадити само до 250 УСД награда током обрачунског циклуса. Све зарађене награде веће од тог износа ће се пренети у следећи обрачунски циклус.

  • Када искористите поене, вредност ваше куповине мора бити већа од износа вашег откупа (другим речима, не постоји таква ствар као што је бесплатна шамбре мајица). Разлику морате платити својом Гап Виса® кредитном картицом.

Ако тражите флексибилније награде – као што су поврат новца или кредити на изводу које можете ставити на било коју врсту куповине – наградна картица опште намене је бољи избор.

3. Добићете велике попусте

Текуће награде картице су лепе, али њени попусти могу бити још вреднији. За почетак, са картицом можете уштедети 20% и добити бесплатну доставу приликом прве куповине у продавницама Гап или Гап Фацтори, под условом да обавите куповину у року од 30 дана од отварања налога.

Картица такође нуди додатних 10% попуста сваки пут када купујете у продавницама Гап и Гап Фацтори.

Уз постојеће награде картице, то би могло допринети озбиљним уштедама на одећи.

» ВИШЕ: 5 ствари које треба знати о кредитној картици Олд Нави Виса

4. Велики потрошачи могу зарадити статус "Сребрног"

Зарадите 5.000 наградних поена у току календарске године и надоградите се на Гап Силвер налог. Овај статус долази са мноштвом погодности за уштеду новца, укључујући:

  • Тромесечни бонус поена од 20% ваших награда је зарадио у том кварталу.

  • Један дан изабери свој-продају.

  • Бесплатна испорука у трајању од три до пет дана.

  • Бесплатне основне измене на одећи купљеној у Банана Републиц у продавници или на мрежи.

5. Држите се подаље ако планирате да носите равнотежу

Текући АПР је 25.99% променљиво. Дакле, чак и ако уштедите гомилу новца користећи понуде и попусте које нуди Гап Виса® кредитна картица, уверите се да сте у могућности да у потпуности платите свој износ сваког месеца. У супротном, велика каматна стопа ће сигурно негирати ваше почетне попусте.

Ако имате пуно да купујете одећу, можда би вам било боље са општом кредитном картицом која долази са 0% уводне годишње понуде на куповину.

Да бисте погледали како се друге картице упоређују са овом, погледајте НердВаллетову листу најбоље оцењених кредитних картица.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here