5 ствари које треба знати о ГО2банк осигураној кредитној картици

ГО2банк осигурана кредитна картица може бити идеална опција за оне који желе да изграде или поправе свој кредит. Иако картица са годишњом накнадом од 0 УСД неће понудити много што се тиче традиционалних бенефиција или награда, не захтева проверу кредитне способности, а сигурносни депозит је релативно низак.

Међутим, не постоји пут за надоградњу када сте спремни да пређете на традиционалну необезбеђену кредитну картицу.

Ево пет ствари које треба знати о осигураној кредитној картици ГО2банк.

» ВИШЕ: НердВаллетове најбоље обезбеђене кредитне картице

1. За пријаву ће вам требати ГО2банк рачун

Од кандидата се тражи да имају ГО2банк депозитни рачун са директним депозитима од најмање $100, 30 дана пре подношења захтева за картицу. У.С. грађани и стални становници који имају 18 или више година могу се пријавити за ГО2банк депозитни рачун путем интернета.

Иако је ГО2банк осигурана кредитна картица релативно лакша за квалификовање од конвенционалних кредитних картица, њени банкарски захтеви могу отежати неким потрошачима да добију одобрење. Постоје алтернативне опције кредитне картице које нуде флексибилније услове за испуњавање услова. ОпенСки® Сецуред Виса® кредитна картица, на пример, не захтева банковни рачун, што је чини доступном појединцима који немају банку. Власници картица могу платити свој сигурносни депозит уплатницом или Вестерн Унион уплатом. Међутим, картица наплаћује годишњу накнаду од 35 долара, што је чини скупљом за ношење од ГО2банк осигуране кредитне картице.

» ВИШЕ: Не могу да добијем кредитну картицу? Испробајте ове алтернативне опције

2. Захтевани депозит је релативно низак

Као и код већине обезбеђених кредитних картица, и ова захтева повратни депозит који ће бити једнак вашем кредитном лимиту. У овом случају, минимални депозит од 100 УСД са вашег депозитног рачуна ГО2банк је обавезан када добијете одобрење за картицу. То је ниже од онога што многе заштићене картице обично траже (200 долара је чешћи праг).

Иако нећете имати много простора за помицање у погледу тога колико вам је кредита доступно, стављање малих понављајућих трошкова на вашу картицу и плаћање рачуна у потпуности може направити позитивну разлику у вашем кредиту у року од неколико мјесеци.

Ако можете да приуштите то, размислите о одлагању већег депозита, јер то може олакшати да останете испод коефицијента искоришћености кредита од 30%. (Коришћење кредита укључује износ кредита који користите са овим и другим налогом, и то је главни фактор у вашим кредитним резултатима.) ГО2банк обезбеђена кредитна картица омогућава максималан депозит, а тиме и максималну кредитну линију, од 20.000 УСД. Ово је знатно више од ограничења на другим осигураним картицама, које имају тенденцију да износе око 1.000 до 2.000 долара.

Власници картица такође могу да поднесу захтев за повећање кредитног лимита у било ком тренутку преносом новца са ГО2банк рачуна на депозитни рачун. Да би то урадили, рачун картице мора бити у добром стању, а власници картица ће морати да попуне упитник о способности плаћања.

» ВИШЕ: Како добити кредит када га немате

3. Не захтева проверу кредита

Чак и ако имате лошу кредитну способност (ФИЦО резултати од 629 или нижи), то неће бити препрека за добијање картице и неће бити тешког упита о вашој кредитној историји када се пријавите.

Према издаваоцу картице, кандидати ће и даље морати да испуне одређене услове да би се квалификовали, укључујући да буду У.С. држављанин или стални становник који има 18 или више година, као и попуњавање упитника о платежној способности.

» ВИШЕ: Истражите кредитне картице без провере кредита

4. Нећете зарадити никакве награде 

Када покушавате да добијете кредит са заштићеном картицом, зарада награда не би требало да буде главна брига, поготово зато што обично нећете потрошити довољно да бисте акумулирали значајан износ.

Међутим, ако вам је зарада награда приоритет, друге обезбеђене картице их нуде. На пример, Дисцовер ит® Сецуред кредитна картица са годишњом накнадом од 0 УСД зарађује 2% назад на бензинским пумпама и ресторанима на до 1.000 УСД у комбинованим куповинама сваког квартала и 1% назад на сву осталу потрошњу. Картица захтева минимални депозит од 200 УСД за отварање рачуна, што је више од оног на ГО2банк Сецуред кредитној картици.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за почетак

5. Нема путање за надоградњу

Обезбеђена кредитна картица ГО2банк извештава сва три кредитна бироа, што значи да како се ваш кредитни резултат буде побољшао, вероватно ћете постати квалификовани за необезбеђене картице које долазе са наградама и другим дугорочним погодностима.

Нажалост, међутим, ГО2банк не нуди никакве опције надоградње за кориснике картица. То значи да чак и ако се ваш кредитни резултат побољша, нећете моћи да пређете на бољу кредитну картицу у оквиру породице производа компаније.

У зависности од вашег кредитног резултата, можете да се пријавите за картицу код другог издаваоца, али тада остајете са помало тешким избором да ли да затворите своју ГО2банк обезбеђену кредитну картицу. Када затворите свој рачун, ваш депозит ће бити враћен. Али са друге стране, затварање кредитне картице – посебно оне са дугим стажом – може негативно утицати на ваше кредитне резултате.

За картицу која нуди пут за надоградњу, размотрите Цапитал Оне Платинум Сецуред кредитну картицу. Уз одговорно коришћење картице, можете изградити своју кредитну историју и можда ћете моћи да надоградите свој налог на бољи производ издаваоца, као што је Цапитал Оне Платинум кредитна картица или Цапитал Оне Куицксилвер Цасх Ревардс кредитна картица, на пример.

Ове опције можете одмерити у односу на конкуренцију тако што ћете посетити НердВаллетов преглед најбољих понуда за кредитне картице.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here