5 ствари које треба знати о Харлеи-Давидсон кредитним картицама,

Произвођач мотоцикала Харлеи-Давидсон нуди брендиране кредитне картице преко У.С. банка. Да ли бисте требали да га набавите зависи од тога колико је добар ваш кредит и колико волите велике бицикле са моторима који иду кромпир-кромпир-кромпир. 

Ево пет ствари које треба знати о Харлеи-Давидсон кредитним картицама.

1. Постоје три Харлеи картице, а можете се пријавити за две од њих.

За људе чији кредит је у пристојном стању, постоји Харлеи-Давидсон® Виса® кредитна картица. Пријавите се за ову картицу и можда ћете добити одобрење за један од два производа, у зависности од тога колико је ваш кредит добар. Проблем је што нећете знати који ћете добити док се не пријавите:

  • Харлеи-Давидсон Виса потписна картица. Што је ваш кредит бољи, већа је вероватноћа да ћете га добити. Што се Харлеи-Давидсон кредитних картица тиче, то је слатка мала бројка.

  • Харлеи-Давидсон картица високих перформанси. Не дозволите да вас име завара. Учинак ове бебе је лош, са мањим наградама и мање погодности од Виса Сигнатуре-а. Уместо кромпир-кромпир-кромпир, иде татер-тот-татер-тот-татер-тот.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Постоји посебна опција за људе са лошим кредитним способностима, а за ову се можете директно пријавити:

  • Харлеи-Давидсон® Виса® Сецуред Цард. Са обезбеђеном картицом стављате готовински депозит, који издавалац држи као колатерал у случају да не платите свој рачун. Износ вашег депозита одговара вашем кредитном лимиту. Редовно и одговорно коришћење заштићене картице један је од најбољих (и најбржих) начина да се изгради или обнови кредит. (Оцена НердВаллет-а: 3.5 / 5.)

Све ове картице немају годишњу накнаду.

2. Награде вам доносе Харлеи опрема. То је то.

На све три картице зарађујете 1 Х-Д Генуине Ревардс бод по потрошеном долару. Са највишом Харлеи-Давидсон Виса Сигнатуре картицом, такође добијате 3 бода по долару потрошеном у Харлеи дилерима, онлине продавници Х-Д и Музеју ХД; и 2 бода за долар на бензинским пумпама, баровима, ресторанима и хотелима. (Не видите често "штафте" као посебну категорију бонуса на картици, али ХД картица служи другој публици.)

Сваки пут када сакупите 2.500 поена, добијате поклон картицу од 25 УСД Х-Д која се може искористити у Харлеи дилерима или Харлеи-Давидсон онлине продавници. То чини поене вредним пени по комаду, што је индустријски стандард. Ако сте хардцоре ХД, можда су награде непроцењиве. Ако не, можда су безвредни. Али они су твоји!

3. Добар кредит? Имате боље опције

Чак и ако сте 100% Харлеи од браде до момака, ако имате добру кредитну способност, вероватно бисте зарадили већу стопу награда укупно уз кредитну картицу са паушалним повратом готовине која плаћа 2% или чак 1.5% на све што купите. И даље бисте могли да користите те награде за куповину Харлеи ствари (и више од тога) - али бисте такође имали могућност да користите новац за нешто лудо попут хране или јавног превоза.

4. Лош кредит? Обезбеђена картица је пристојна опција

За разлику од многих сигурних кредитних картица, Харлеи-Давидсон® Виса® Сецуред картица има годишњу накнаду од 0 УСД, што значи да вас не кошта ништа да је носите. Ипак, морате да положите депозит. Минимум је 300 долара, а максимум 5.000 долара. Тај новац добијате назад када затворите свој рачун у доброј репутацији. Ово је стандардно код заштићених картица: узмите картицу, изградите кредит, идите даље.

» ВИШЕ: Шта је обезбеђена картица и како она функционише?

Услови на овој осигураној картици чине је потпуно ОК опцијом чак и за фанове који нису Харлеи-јеви са лошом кредитном способности. Зарадићете Х-Д Генуине Ревардс бодове, што вам можда неће бити од користи, али хеј, можда можете ставити своју поклон картицу на Цраигслист или је дати својој старици или старцу.

5. Карте доносе неколико додатних погодности

До краја 2020., сваки пут када користите Харлеи-Давидсон кредитну картицу, добијате улазак у „Харлеи Давидсон Виса Фрее Риде наградну игру.„Награде укључују нове мотоцикле. Вроом вроом!

Остале погодности зависе од тога коју картицу имате. Виса Сигнатуре има највише предности, укључујући осигурање од незгоде приликом путовања, надокнаду изгубљеног пртљага и продужену гаранцију . Осигурана картица има најмање предности. Картица високих перформанси је у средини. Све картице укључују покриће за изнајмљивање аутомобила и замену картице за хитне случајеве.

Најбоље што можемо рећи, нема покрића за штету насталу када ви и ваши другари ставите своје моторе у ред испред бара (2 бода по долару!) и несрећни тип налети на једног од њих и сви падају као домине. Осим ако нас Холивуд не лаже, ово се дешава стално.

Желите више опција? Погледајте НердВаллет листу најбољих кредитних картица на тржишту.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here