5 ствари које треба знати о пословној Мастерцард картици Хаваииан Аирлинес

Издаје Барцлаис, Хаваииан Аирлинес® Бусинесс Мастерцард® нуди повећане награде за летове резервисане преко Хаваииан Аирлинес-а. Чланови картице ће уживати у уштеди на пословним путовањима, робусном бонусу за регистрацију и прилици да зараде годишње бонус миље.

Међутим, поседовање картице са годишњом накнадом од 99 долара заиста има смисла само ако имате много пословних путовања на и са острва. Ако не, можда бисте желели да погледате друге опције картице.

Ево пет ствари које треба знати о Хаваииан Аирлинес® Бусинесс Мастерцард®.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице компаније НердВаллет

1. Текуће награде су пристојне, али ви сте везани за Хаваииан Аирлинес

Уз Хаваииан Аирлинес® Бусинесс Мастерцард®, зарадићете повећане награде за куповину авио-компаније, као и неке категорије свакодневне потрошње.

Шта можете очекивати:

  • 3 хавајске миље за 1 долар потрошен на квалификоване куповине компаније Хаваииан Аирлинес.

  • 2 миље за 1 долар потрошен на куповину бензина, трпезарије и канцеларијског материјала.

  • 1 миља за сваки долар потрошен на све друге куповине.

НердВаллет процењује ХаваиианМилес по 1 цент. Миље се могу искористити за места на летовима Хаваииан Аирлинес-а, боравак у хотелима и изнајмљивање аутомобила, између осталих опција. Такође можете користити своје миље на партнерима Хаваииан Аирлинес-а, укључујући ЈетБлуе и Виргин Атлантиц.

Уз то, ако вас ваша пословна путовања не шаљу у и из државе Алоха, можда бисте желели да размотрите флексибилнију опцију картице која вас не везује за Хаваииан Аирлинес. На пример, Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица вам омогућава да зарадите награде за путовања на пословној потрошњи и неће вас ограничавати на одређену авио-компанију. Зарађује 3 поена за 1 долар на првих 150.000 долара потрошених годишње на путовања и одабране пословне категорије, плус 1 поен за 1 долар за све остале куповине.

Цхасе Ултимате Ревардс® поени обично вреде око 1 цент сваки, али поени Инк Бусинесс Преферред® кредитне картице вреде 1.25 центи сваки (када резервишете путовање преко Цхасе-а). Такође можете пренети бодове у односу 1:1 на честе програме путовања партнера. То значи да ћете имати широк избор исплативих опција када је у питању уновчавање награда за пословна путовања.

» ВИШЕ: Програми лојалности награђују авио и хотеле

2. Власници картица могу да зараде здрав бонус за регистрацију

Нови отварачи налога ће имати право да зараде до 70.000 бонус миља: 60.000 након што потроше 1.000 долара у првих 90 дана и додатних 10.000 миља када се куповина обави на картици запосленог.

Многе кредитне картице захтевају да потрошите позамашну суму у кратком временском периоду да бисте добили бонус за регистрацију. Међутим, Хаваииан Аирлинес® Бусинесс Мастерцард® нуди значајну понуду добродошлице уз релативно ниску потрошњу.

3. Можете зарадити годишње бонус миље (ако потрошите довољно)

У зависности од тога колико ваше предузеће потроши сваке године, могли бисте да прикупите озбиљне бонусе ХаваиианМилес за своје следеће путовање. Међутим, захтеви за потрошњом су велики.

Власници картица могу зарадити 20.000 бонус миља на годишњицу свог рачуна када потроше од 50.000 до 99.999 долара годишње, или 40.000 бонус миља када потроше 100.000 долара или више годишње.

4. Добићете ограничене погодности за пратиоце и запослене

Уз Хаваииан Аирлинес® Бусинесс Мастерцард®, добићете следеће погодности:

  • Власници картица ће добити једнократни попуст од 50% за пратњу за повратну карту за аутобус резервисану са картицом. Понуда важи само за путовања између Хаваја и Северне Америке у првих 13 месеци од отварања рачуна.

  • Са Хаваииан Аирлинес Схаре Милес програмом, можете бесплатно преносити миље пријатељима и породици (или обрнуто). Само треба да извршите трансфер преко ХаваиианАирлинеса.цом.

  • Власници предузећа ће добити бесплатне картице за запослене и могућност постављања контроле на картицама запослених за кредитне линије, лимите појединачне куповине и приступ готовини.

Док пратећи попуст може да обезбеди једнократну уштеду, предности картице су генерално незнатне - посебно због годишње накнаде од 99 долара. Многе друге кредитне картице авио-компаније долазе са уноснијим погодностима и погодностима, као што је бесплатан пртљаг.

» ВИШЕ: НердВаллет најбоље кредитне картице за мала предузећа

5. Постоји потрошачка верзија картице

Ако сте заинтересовани за Хаваииан Аирлинес® Бусинесс Мастерцард® за личну употребу, она има непословни пандан: Хаваииан Аирлинес® Ворлд Елите Мастерцард®. Обе картице које је издао Барцлаис наплаћују исту годишњу накнаду од 99 долара и нуде сличне сталне структуре награда.

За разлику од своје сродне картице, Хаваииан Аирлинес® Бусинесс Мастерцард® нуди прилику да зарадите бонус награде. Међутим, недостају му неке кључне погодности које потрошачка верзија има, као што је попуст од 100 долара годишње и бесплатна пријављена торба.

НердВаллет је независно прикупио информације о Хаваииан Аирлинес® Бусинесс Мастерцард® и Хаваииан Аирлинес® Ворлд Елите Мастерцард® картици и није их доставио или прегледао издавалац ових картица.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here