5 ствари које треба знати о Хаваииан Аирлинес Ворлд Елите Мастерцард картици,

 Хаваииан Аирлинес® Ворлд Елите Мастерцард® је јака опција ако редовно путујете у државу Алоха или из ње — посебно ако обично носите плус један.

Нуди значајне годишње попусте за путовање са партнером, потенцијално вредну погодност која је прилично ретка међу авио картицама, за годишњу накнаду од 99 долара. Такође садржи добар бонус за регистрацију и корисне сталне награде. И као све добре авио-картице, не наплаћује накнаде за иностране трансакције.

Ево пет ствари које треба знати о картици.

» ВИШЕ: Најбоље авио-картице НердВаллет-а

1. Нуди попусте за путовање са партнером

Хаваииан Аирлинес® Ворлд Елите Мастерцард® је једна од ретких авио картица која нуди уштеду на пратећим картама, што је чини невероватно вредним избором за оне који путују на Хаваје или са њих са другима.

Добићете једнократни попуст од 50% на повратну карту аутобусом између Хаваја и Северне Америке за пратиоца у првих 13 месеци чланства на картици. Ако планирате да користите ову картицу на дужи рок, добићете и попуст од 100 УСД на пратећу карту сваке године када достигнете своју прву годишњицу.

2. Бонус награде нису само за куповину авионом

Хаваииан Аирлинес® Ворлд Елите Мастерцард® нуди нешто што не видите увек на картици авио-компаније: повећане награде у свакодневним категоријама — не само за куповине обављене од авио компаније. Добијате:

  • 3 миље по долару потрошеном на куповину Хаваииан Аирлинеса.

  • 2 миље по долару потрошеном на куповину бензина, ресторана и продавница прехрамбених производа.

  • 1 миља по долару за све остале куповине.

То вам даје добар разлог да користите ову картицу за трошење ван авионских карата, што вам олакшава брже сакупљање миља за ваше следеће путовање. Да ли још осећате океански поветарац??

Штреберски савет: НердВаллет вреднује хавајске миље по 1 цент за сваку. Ово је основна вредност, извучена из стварних података о стотинама економских рута, а не максимална вредност. Другим речима, требало би да тежите откупу награда које нуде 1 цент или више у вредности од ваших хавајских миља.

3. Миље су разноврсне

Уновчавање миља за летове је очигледан избор, али имате одређену флексибилност у начину на који користите своје награде. Можда нећете добити највећу вредност по миљи, али опције ипак постоје:

  • Боравак у хотелу: Искористите само 1.000 миља за боравак у 300.000 хотела широм света. Можете одлучити да комбинујете бодове и готовину. Такође можете купити поклон сертификате за Оутриггер Ресортс и Охана хотеле, а ваше миље би вределе око пола пенија свака.

  • Изнајмљивање аутомобила: Замените миље за поклон картице за Авис и Будгет по вредности од пола пенија свака.

  • Поклон картице и роба: миље вреде пола пенија свака када се искористе за поклон картице код ограниченог броја трговаца. Забавна чињеница: 25.000 миља ће вам донети пар наочара за сунце Мауи Јим — или ће вам донети надоградњу на прву класу. Ваш избор.

  • Пренос партнерима: Искористите најмање 10.000 поена да бисте пренели на Хилтон Хонорс по стопи од 1.5 Хилтон Хонорс поена до 1 хавајске миље.

Штреберски савет: Соутхвест Аирлинес такође нуди директне летове са копна У.С. на Хаваје, а та авио-компанија нуди неколико кобрендираних кредитних картица. Сазнајте који би могао бити прави за вас.

4. Постоји бесплатна погодност за чекирану пртљагу

Уз Хаваииан Аирлинес® Ворлд Елите Мастерцард®, можете бесплатно да проверите своју прву торбу. Обично би провера торбе стандардне величине коштала до 30 долара у оба смера на домаћим летовима. Међутим, за разлику од других картица авио-компаније, само примарни власник картице добија ову погодност. Ваш сапутник ће морати да плати своју чекирану торбу.

» ВИШЕ: Кредитне картице авио компаније које нуде бесплатан пртљаг

5. Партнерство Хаваииан Аирлинес-а са ЈетБлуе-ом чини ову картицу флексибилнијом

У У.С., Хаваииан Аирлинес нуди само непрекидне услуге од Хаваја до неколико градова на копну. Али захваљујући партнерству авио-компаније са ЈетБлуе-ом, више градова има приступ Хавајима (иако са прекидима).

Можете да зарадите ХаваиианМилес на ЈетБлуе летовима, зарадите ТруеБлуе поене на летовима Хаваииан Аирлинес-а и искористите поене из једног програма награда за летове друге авио-компаније. Међутим, не можете да зарадите и ХаваиианМилес и ТруеБлуе поене на истом лету — морате одабрати једно или друго.

Такође узмите у обзир: Није потпуно продато на одмору на Хавајима? Цхасе Саппхире Преферред® картица, општа путна карта, можда боље пристаје: Зарадите 60.000 бонус поена након што потрошите 4.000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога. То је 750 УСД за путовања када искористите Цхасе Ултимате Ревардс®. Такође ћете зарадити 3 Цхасе Ултимате Ревардс® поена по долару потрошеном на вечеру, одабране услуге стриминга и куповину намирница на мрежи. Зарадићете 2 поена по долару на путовању (зарадићете укупно 5Кс поена на Лифт вожњама до марта 2022.) и 1 поен по долару за све остале куповине. Годишња накнада је 95 долара.

Можете пронаћи још више опција у НердВаллет-овом прегледу најбољих кредитних картица које можете добити.

НердВаллет је независно прикупио информације о Хаваииан Аирлинес® Ворлд Елите Мастерцард®-у и није их дао или прегледао издавалац ове картице.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here