5 ствари које треба знати о кредитној картици Хоме Депот

Има нешто привлачно у шетњи широким пролазима Хоме Депот-а, сањајући о пројектима побољшања дома који би могли бити у вашој будућности. Нажалост, Потрошачка кредитна картица Хоме Депот не изазива исте добре вибрације, упркос својој годишњој накнади од 0 УСД.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

То је зато што картица са брендом продавнице не зарађује сталне награде и нуди мало на путу погодности. Чак и најоданији обожаватељ Хоме Депот-а би вероватно био бољи са картицом за поврат новца или наградном картицом.

Ево пет ствари које треба знати о потрошачкој кредитној картици Хоме Депот:

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а

1. Нуди одложену (али не и одусталу) камату

Потрошачка кредитна картица Хоме Депот може вам помоћи да финансирате велики кућни пројекат; у ствари, то је његова примарна продајна тачка. Нуди шест месеци одложене камате на куповину од 299 долара или више.

Међутим, имајте на уму да постоји разлика између одложене камате и праве понуде од 0% уводне АПР. Први само „одваја“ камату, док се други одриче од ње на одређено време.

Са потрошачком кредитном картицом Хоме Депот, ако не успете у потпуности да отплатите стање у року од шест месеци, бићете одговорни за камату која се обрачунава од дана када сте обавили куповину. То би на крају могла бити скупа грешка.

Ако можете да се квалификујете за картицу са правим 0% уводне АПР понуде која траје 12 месеци или дуже, било би вам боље. Цхасе Фреедом Унлимитед®, на пример, нуди уводни 0% уводни АПР за куповине током 15 месеци, а затим текући АПР од 14.99%-24.74% Варијабилни АПР. Осим тога, зарађује награде: најмање 1.5% на све.

» ВИШЕ: НердВаллет најбоље кредитне картице са ниским каматама и 0% АПР

2. Нећете желети да носите равнотежу

Чак и ако не искористите понуду одложене камате, желећете да избегнете ношење салда из месеца у месец. Као и код многих кредитних картица брендираних у продавницама, текућа каматна стопа може бити прилично висока. АПР који је у току је 17.99%-26.99% променљиво.

Поређења ради, просечан АПР за рачуне на које је дошло до камата у 2018. години био је 16.04%.

» ВИШЕ: Шта је добар АПР за кредитну картицу?

3. Нови власници картица уживају скроман попуст

На новим налозима, Тхе Хоме Депот Цонсумер Цредит Цард  нуди попуст од 25 УСД на куповине од 25 до 299 УСД, 50 УСД на куповине од 300 до 999 УСД или 100 УСД попуста на куповине од 1.000 УСД или више. То није ништа.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Ипак, за разлику од многих кредитних картица брендираних у продавницама, не постоје сталне награде за куповине у продавници. Можете да урадите боље.

На пример, ако сте „уради сам“ и нисте лојални Хоме Депот-у, Лове'с Адвантаге Цард нуди 5% попуста на куповине у продавници које испуњавају услове, што јој даје место међу најбољима НердВаллет-а продавница кредитних картица. За куповине од 299 долара и више, можете одабрати или попуст од 5% или сличну понуду одложене камате.

» ВИШЕ: Комплетан преглед Лове'с Адвантаге картице

4. Власници картица уживају у дужем периоду враћања и ексклузивним понудама

Чести купци Хоме Депот-а могу имати користи од чињенице да се враћање без проблема нуди годину дана са картицом, што је четири пута дуже него што бисте иначе добили при куповини Хоме Депот-а. То би могло бити корисно, посебно код великих куповина због којих ћете касније пожалити.

Власници картица такође уживају у ротирајућим ексклузивним понудама, као што су 10% попуста на одређени бренд на ограничено време, или 24-месечне понуде за финансирање током посебних промоција.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице за побољшање дома за нове власнике кућа

5. Хоме Депот нуди посебну картицу за веће пројекте

Хоме Депот такође нуди кредитну картицу за пројекат Хоме Депот, која омогућава власницима картица да позајме до 55.000 долара за велике пројекте побољшања по релативно ниском годишњем приходу (7.99% од јула 2019.) до 84 месеца (седам година).

Дизајниран је за финансирање великих пројеката као што су реновирање кухиње или купатила и могао би да се допадне потрошачима који немају приступ кредитима са нижим АПР-ом на другим местима, као што је зајам за куповину куће.

Шта је следеће?

» Добили сте нови дом за преуређење или велики пројекат реновирања? Погледајте најбоље кредитне картице за побољшање дома.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here