5 ствари које треба знати о Хоузз кредитним картицама,

Хоузз (изговара се као „ховз“) нуди једнократну продавницу за власнике кућа који желе да направе побољшања: нуди фотогеничну инспирацију, продаје све, од тоалета до тепиха, и повезује вас са професионалцима који могу да преузму ваш пројекат. А сада нуди и кредитне картице.

Хоузз Мастерцард и Хоузз кредитна картица издаје Цоменити Цапитал Банк, Хоузз Мастерцард и Хоузз Цредит Цард са годишњом накнадом од 0 долара долазе са мало другачијим погодностима које су најкорисније људима који планирају да потроше много новца на сајту. Ево пет ствари које треба да знате о картицама.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за нове власнике кућа

1. Обе картице зарађују 5% назад на Хоузз куповине ...

Са обе картице, вратићете 5% у Хоузз "Ревард Долларс" за сваку куповину на Хоузз-у.цом.

Уз Хоузз Мастерцард, такође зарађујете 1% назад за сву осталу потрошњу ван Хоузз-а. (Хоузз кредитна картица се може користити само у Хоузз-у.)

» ВИШЕ: Кредитне картице најбоље продавнице НердВаллет-а

2. ... Али награде се могу искористити само за Хоузз куповине

Зарада од 5% у виду награда може бити добра за Хоузз лојалисте, али нема много флексибилности са тим наградама.

Наградни долари се шаљу на ваш налог сваког месеца и можете да их искористите за наградне сертификате, који се издају у корацима од 25 долара. Ти сертификати се могу ставити само на куповину у Хоузз-у и не можете да користите више од једног сертификата по куповини — нити можете да их комбинујете или „слажете“ са другим попустима.

Поред тога, наградни сертификати истичу 90 дана од датума када су издати.

Чак би и велики обожаваоци Хоузза могли да прођу боље са општом кредитном картицом са повратом готовине која враћа високу паушалну стопу за све куповине, нема минимални праг за откуп и омогућава вам да користите своје награде за шта год желите.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за куповину на мрежи

3. Обе картице долазе са бонусом за регистрацију

Са Хоузз Мастерцард и Хоузз кредитном картицом, добијате награду добродошлице од 50 УСД у Хоузз Ревард доларима након што отворите и користите своју картицу на Хоузз-у.

Уз Хоузз Мастерцард, зарадите додатних 50 УСД у Хоузз Ревард доларима ако потрошите 500 УСД на своју картицу ван Хоузз-а у првих 90 дана од отварања налога.

» ВИШЕ: Најбољи бонуси за кредитне картице НердВаллет-а доступни су сада

4. Можете одмах да приступите својој кредитној линији

Обично, када добијете одобрење за кредитну картицу, морате да сачекате неколико дана да физичка картица стигне поштом пре него што почнете да је користите. Није тако са Хоузз Мастерцард и Хоузз кредитном картицом. Када будете одобрени, привремени број рачуна ће вам бити послат електронски, што значи да можете одмах почети да користите своју картицу.

» ВИШЕ: Кредитне картице које можете користити одмах након одобрења

5. Хоузз кредитна картица нуди посебно финансирање

За разлику од Хоузз Мастерцард, Хоузз кредитна картица нуди финансирање са одложеном каматом:

  • Ако купите једну ствар у вредности од 350 долара са својом Хоузз кредитном картицом, нећете плаћати камату ако је исплатите у року од шест месеци.

  • Ако купите једну ствар у вредности од 700 долара, онда не плаћате камату ако је отплатите у року од 12 месеци.

Имајте на уму да ово нису праве 0% уводне АПР понуде, већ промоције са одложеним каматама. Ако не отплатите цео износ пре истека промотивног периода, дугујете камату почев од датума куповине.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за предграђа

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here