5 ствари које треба знати о кључној кредитној картици за поврат новца

Кредитна картица Кеи Цасхбацк, коју издаје КеиБанк, има годишњу накнаду од 0 УСД и има привлачан повраћај готовине од 2% на сваку куповину, сталну фиксну стопу коју је тешко победити.

Али постоје неке замке за ту високу стопу: зарадићете је само под одређеним условима, а ако ти услови нису испуњени, зарадићете 1.Уместо тога, 5% назад на куповину. То је још увек солидна стопа, али није јединствена.

Ево пет ствари које треба да знате о Кеи Цасхбацк кредитној картици.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а са повратом готовине

1. Подобност за картицу зависи делимично од тога где живите

КеиБанк се налази у Кливленду, и иако не морате да живите у држави Буцкеие, подносиоци захтева за картице су ограничени локацијом. Да бисте се пријавили за картицу (лично или онлајн), морате да живите у једној од 15 држава: Аљаска, Колорадо, Конектикат, Ајдахо, Индијана, Мејн, Масачусетс, Мичиген, Њујорк, Охајо, Орегон, Пенсилванија, Јута, Вермонт или Вашингтон.

» ВИШЕ: Не могу да добијем кредитну картицу? Испробајте ове алтернативне опције

2. Стопа поврата готовине од 2% долази уз одређене услове

Зарада 2% готовине назад на све куповине је међу најбољим паушалним стопама које ћете наћи. Али да бисте добили ту стопу, морате имати КеиБанк текући рачун са најмање 1.000 УСД депозита сваког месеца, као и КеиБанк штедни или инвестициони рачун са минималним дневним стањем од 1.000 УСД.

» ВИШЕ: Кредитне картице које зарађују 2% или више на куповину

3. Картица нуди 0% уводног преноса биланса АПР

Иако картица има накнаду за пренос стања од 10 УСД или 3% трансфера (који год износ је већи), она нуди 0% уводног АПР-а за првих 12 циклуса наплате на трансфере стања извршених у првих 60 дана. После тог уводног периода, покреће се променљиви текући АПР.

» ВИШЕ: НердВаллет најбоље кредитне картице за пренос стања

4. Можете да искористите за повраћај новца на више начина

Ваше опције за примање повраћаја готовине обухватају директан депозит на КеиБанк текући или штедни рачун, као кредит на изводу на вашој картици или као откуп за одређене трансакције на вашој картици.

5. Добићете корисне споредне погодности

Картица обезбеђује осигурање за изнајмљивање аутомобила преко Мастерцард картице, што може бити од помоћи када путујете.

Такође ћете добити осигурање за мобилни телефон када платите свој месечни рачун картицом, које може да вас покрије ако вам телефон украду или оштети.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here