5 ствари које треба знати о Крогер кредитној картици

» Ова рецензија је застарела

Кредитна картица Крогер је обновљена, тако да информације у наставку више нису тачне. Радимо на ажурирању. Погледајте најбоље кредитне картице НердВаллет-а за намирнице за друге опције.

Крогер је један од највећих ланаца прехрамбених продавница у Сједињеним Државама.С., са преко 2.700 продавница у 35 држава. Ако сте посвећени купац у некој од многих продавница у Крогер "породици", можда размишљате о Крогер 1-2-3 РЕВАРДС® Ворлд Мастерцард® за ваше честе обиласке намирница.

Али чак ни за Крогер лојалисте, ова картица није конкурентна, захваљујући својим осредњим, нефлексибилним наградама и незграпном процесу откупа. Већини купаца би било боље да истражи опште кредитне картице за повраћај готовине, од којих би било који број био разноврснији и уноснији.

Ево пет ствари које треба знати о Крогер кредитној картици:

Штреберски савет: Продавнице у Крогер Цо. породица укључује Крогер, али и Ралпхс, Харрис Теетер, Кинг Сооперс, Бакер'с, Диллонс, Смитх'с Фоод анд Друг, Фред Меиер и Гербес, између осталих.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за намирнице

1. Награде су осредње и ограничене

Крогер 1-2-3 РЕВАРДС® Ворлд Мастерцард®, издата од У.С. Банка, осваја следеће награде:

 • 3 поена за сваки долар потрошен на одређене Крогер производе „сопствене марке“.

 • 2 поена за 1 долар потрошен у било којој продавници у власништву Крогера (не укључујући Крогер центре за гориво).

 • 1 бод за 1 долар на сву осталу потрошњу.

 • Попусти на квалификовану куповину гаса.

Сваких 1000 поена које зарадите је 5 долара у бесплатним намирницама у Крогер продавницама, што значи да поен вреди пола цента сваки. То је знатно испод индустријског стандарда од пуног пенија по боду, а то значи да чак и при највишој стопи 3к награда картице, добијате само 1.Поврат од 5% који можете искористити за куповину у Крогер продавницама. Постоји много кредитних картица са повратом готовине које зарађују 1.5% назад или више на сву потрошњу.

И о том троструком нивоу: резервисан је само за производе робних марки које испуњавају услове (Крогер, Симпле Трутх, Хоме Цхеф и Пет Приде, између осталих). Ако вам се не свиђа Крогерова роба приватне робне марке и уместо тога посегнете за Хеинз, Хунт или Хеллманн, онда ћете морати да се задовољите нижим наградама.

Многе картице за поврат новца нуде боље награде за потрошњу намирница и далеко су мање рестриктивне у погледу тога где и како можете да их зарадите.

» ВИШЕ: Кредитне картице најбоље продавнице НердВаллет-а

2. Откуп је гломазан и ограничавајући

Кад смо код тога, поени зарађени путем Крогер 1-2-3 РЕВАРДС® Ворлд Мастерцард® не могу се искористити за повраћај готовине. Уместо тога, они се прикупљају према „сертификатима о наградама“ који се могу користити само у оквиру Крогер породице продавница.

Осим недостатка флексибилности награда, постоје и друге препреке:

 • Не можете да „банкирате“ бодове: За сваких 1.000 поена које сакупите, аутоматски ћете добити наградни сертификат од 5 долара који ћете користити у продавници под Крогеровим кишобраном. То значи да не можете да сакупите велику количину поена да бисте касније користили, а такође значи да ако имате само 999 поена, они вам још нису добри.

 • Мораћете да сачекате: Сертификати о наградама се издају само четири пута сваке године и шаљу се власницима картица у фебруару, мају, августу и новембру. Сви преостали поени које имате који не успеју да зарадите сертификат од 5 долара биће пребачени у следећи период коришћења.

 • У току сте: бодови истичу након три године, а наградни сертификати су на још краћем распореду: морају се користити у року од годину дана од датума издавања. (Такође се не могу искористити у Крогер центрима за гориво).

Иако нека од ових ограничења долазе са територијом за кредитне картице са робним маркама у продавницама, већина општих кредитних картица за награде не функционише овако. Можете пронаћи многе без минималног захтеваног откупа, без датума истека награда и без потребе да чекате у поштанском сандучету сваких неколико месеци за сертификат који је употребљив само у одређеним продавницама.

Узмите Блуе Цасх Еверидаи® картицу са годишњом накнадом од 0 УСД од Америцан Екпресс-а. Зарађује 3% готовине назад у У.С. супермаркети - не само продавнице Крогер - на до 6.000 долара потрошених годишње (онда 1% назад). Примењују се услови — погледајте цене и накнаде. То ограничење потрошње од 6.000 долара је знатно изнад просечног У.С. домаћинство троши на намирнице. И опет, зарађујете поврат новца, а не бодове.

» ВИШЕ: НердВаллет најбоље награђује кредитне картице

3. Постоји посебан програм награђивања горива

Ако добијете Крогер 1-2-3 РЕВАРДС® Ворлд Мастерцард®, аутоматски ћете бити уписани у Крогеров програм лојалности купаца. (Кредитна картица или не, чланство је бесплатно и можете се уписати на мрежи или у продавници у власништву Крогер-а).

Као члан програма, зарадићете 1 „бод горива“ за сваки долар који потрошите на намирнице – са неким изузецима – у било којој продавници у Крогер мрежи. Ево како програм функционише:

 • Бодови горива се могу искористити у Крогер центрима за гориво и на Схелл бензинским станицама које учествују. У Крогер центрима за гориво можете искористити до 1.000 поена за гориво за 1 УСД попуста по галону. (Можете искористити у корацима од 100 поена, до 35 галона.) На Схелл станицама које испуњавају услове можете искористити 100 поена горива за 10 центи по галону.

 • Не постоји ограничење колико бодова за гориво можете зарадити сваког месеца. Али ови поени се не преносе и уместо тога истичу последњег дана у месецу након што су зарађени.

Осим бодова за гориво, ако имате Крогер кредитну картицу, такође можете зарадити стални попуст од 5 центи по галону у одговарајућим Крогер центрима за гориво. Али у смислу поена кредитне картице за те куповине горива, и даље ћете бити награђени по основној стопи картице (1 поен за 1 потрошен долар). А наградни сертификати које зарадите са картицом не могу се искористити у Крогер центрима за гориво.

Штреберски савет: Нису све локације Крогер продавница прехрамбених производа у Сједињеним Државама.С. имају центре за гориво где можете пумпати гас и откупити поене за гориво. Крогеров локатор горива може вам помоћи да пронађете који су вам центри за гориво најближи.

» ВИШЕ: НердВаллетове најбоље кредитне картице за гас

4. Постоји дводелни бонус за регистрацију

Крогер 1-2-3 РЕВАРДС® Ворлд Мастерцард® садржи следеће понуде добродошлице:

 • Кроз Јан. 15. 2021., картица нуди 5% готовине назад у кредиту на изводу, на куповину до 2.500 долара, у прва три месеца од отварања рачуна. Ако бисте то максимално искористили, зарадили бисте 125 долара. То није лоше, али многе кредитне картице за поврат новца нуде бонусе од 150 долара или више за много мање потрошње.

 • Нови кандидати ће такође добити 25 центи по галону гаса, до 35 галона по пуњењу, током прве године коришћења картице. Да бисте добили попуст, мораћете да искористите најмање 100 поена горива, када скенирате своју картицу, у одговарајућим Крогер центрима за гориво. (Попуст пада на 5 центи по галону након прве године.) Ако пуно возите, ово може допринети прилично великим уштедама на бензину, иако праћење и коришћење бодова за гориво може бити захтевно за одржавање.

Тип за штребер: Понуда попуста од 25 центи по галону није доступна у Луизијани или Мисурију.

» ВИШЕ: Погледајте најбоље бонусе за кредитне картице за нове власнике картица

5. Покушајте да избегнете носити баланс

АПР за куповине извршене помоћу Крогер 1-2-3 РЕВАРДС® Ворлд Мастерцард® може се кретати до 23.99%, што је добро мало више од просечног АПР-а који се наплаћује за картице које изазивају камату.

Ношење салда са овом картицом изједало би све награде или попусте које бисте зарадили.

За више информација о другим опцијама, погледајте НердВаллетов преглед најбољих кредитних картица које можете имати.

Да бисте видели стопе и накнаде за Блуе Цасх Еверидаи® картицу од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу.

Информације о Крогер 1-2-3 РЕВАРДС® Ворлд Мастерцард® прикупио је НердВаллет и није их доставио или прегледао издавалац ових картица.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here