5 ствари које треба знати о Виса картици за крај земље

Без обзира да ли сте лојалиста Ландс' Енд-а или само уживате у чврстим платненим торбама и одећи по којима је продавац познат, можда ћете желети да погледате кредит Ландс' Енд® Виса® са годишњом накнадом од 0 УСД Цард.

Картица коју издаје Цоменити Банк нуди попусте и понуде вредне свима који посећују продавницу или веб локацију. Али постоје нека ограничења којих треба бити свестан.

Ево пет ствари које треба знати о Ландс'Енд® Виса® кредитној картици.

» ВИШЕ: Кредитне картице најбоље продавнице НердВаллет-а

1. Нуди солидне стопе награда на Ландс' Енду и на друге куповине ...

Главни разлог да добијете кредитну картицу повезану са вашим омиљеним местом за куповину су награде и погодности које добијате док купујете код тог трговца. Ландс' Енд® Виса® кредитна картица зарађује:

  • 5 поена за сваки долар потрошен на све куповине Ландс' Енд, укључујући у продавници и на мрежи.

  • 2 поена за сваки долар потрошен на бензинским пумпама, ресторанима и на путовањима (што укључује изнајмљивање аутомобила, авио-компаније, крстарења, хотеле, мотеле и одмаралишта). Сва друга потрошња доноси 1 поен за сваки потрошен долар.

  • 1 поен за сваки долар потрошен на другом месту.

» ВИШЕ: 5 ствари које треба знати о Банана Републиц Виса картици

2. ... Али постоје ограничења откупа

Поени вреде пени сваки, али се могу искористити само за наградне сертификате, које можете користити само за куповину која испуњава услове у продавницама Ландс' Енд, из каталога и на ЛандсЕнд-у.цом.

Постоји и минимални праг за откуп и ограничење: прво морате сакупити најмање 500 поена — што би било једнако Сертификату о наградама од 5 УСД — али максимум за Сертификат за награде је 500 УСД по циклусу наплате.

Када достигнете тај праг од 5 УСД, награде вам се аутоматски шаљу у сваком обрачунском циклусу. То је добро ако не желите да се замарате сећањем да искупите; на крају крајева, бодови које зарадите ће истећи 12 месеци од датума када су постављени на ваш налог, а наградни сертификати морају да се користе 60 дана од дана када су издати.

Али аутоматско искориштавање није тако добро ако планирате да "банкирате" награде током времена и користите их за већу куповину.

У сваком случају, не можете користити више од четири наградна сертификата по куповини и можда вам неће бити дозвољено да их комбинујете са другим понудама. Такође, ако вредност наградног сертификата премашује цену куповине, не можете да одржавате стање. Биће одузето.

» ВИШЕ: 5 ствари које треба знати о Олд Нави Виса картици

3. Погодности могу бити вредне

Уместо традиционалне понуде добродошлице у виду поврата готовине или других награда, прва Ландс' Енд поруџбина коју направите са својом новом Ландс' Енд® Виса® кредитном картицом биће упола нижа. Картица такође нуди следеће подстицаје:

  • Обавите прву куповину ван бренда у року од 60 дана од отварања налога и добијте поклон картицу Ландс' Енд од 20 УСД.

  • Платите картицом за Ландс' Енд поруџбину од 100 УСД или више током вашег рођенданског месеца и добијте 50 УСД попуста на поруџбину.

  • Добијте бесплатну испоруку за све Ландс' Енд куповине без икаквих минималних ограничења куповине.

Све ове уштеде могу вам помоћи да се осећате добро када се трошите на одговарајуће божићне џемпере за вас и вашег пса. Али охрабрујемо вас да двапут размислите о томе.

» ВИШЕ: Како одабрати кредитну картицу за награде

4. Можете га користити истог дана када добијете одобрење

Ако добијете одобрење, истог дана можете користити кредитну картицу Ланд'с Енд® Виса® за куповину Ландс' Енд на мрежи.

Мораћете да сачекате док не добијете физичку картицу поштом да бисте обавили куповину било где другде, укључујући физичку Ландс' Енд или другу продавницу или да наручите телефоном.

» ВИШЕ: Кредитне картице које можете користити одмах након одобрења

5. Избегавајте ношење равнотеже

Ланд'с Енд® Виса® кредитна картица наплаћује АПР који, на највишој граници распона, може бити више од 22% (од новембра 2019.). Желећете да платите свој износ у потпуности и на време; у супротном, биће вам наплаћена камата која ће појести вредност свих награда које бисте могли да зарадите.

» ВИШЕ: Најбоље понуде за бонус кредитне картице доступне сада

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here