5 ствари које треба знати о кредитној картици Норвегиан Цруисе Лине

Норвегиан Цруисе Лине управља са скоро 20 бродова који путују на стотине дестинација широм света. Ако размишљате о томе да се упутите на неку од ових дестинација, можда размишљате и о томе како би Норвегиан Цруисе Лине® Ворлд Мастерцард® могла да вам помогне да смањите трошкове путовања.

Картица коју издаје Банк оф Америца® нуди пристојне награде и повољна је за плаћање, тако да може бити добра опција за норвешке лојалисте који често крстаре. Али ако норвешки језик није ваш избор за крстарење или су ваша истраживања на отвореном мору малобројна, боље ће вам бити са кредитном картицом за опште награде.

Ево пет ствари које треба знати о Норвегиан Цруисе Лине® Ворлд Мастерцард®.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за крстарења

1. Текуће награде су пристојне, али ограничене

 Норвегиан Цруисе Лине® Ворлд Мастерцард® зарађује награде у валути која се зове ВорлдПоинтс. Стопе су следеће:

  • 3 Ворлд Поинтс за сваки долар потрошен на куповину у Норвешкој.

  • 2 поена за 1 УСД за квалификоване куповине авиона и хотела.

  • 1 бод за 1 долар за сву осталу потрошњу.

ВорлдПоинтс вреде пени сваки и могу се искористити за разне опције. (Више о томе у наставку.)

Ако крстарите искључиво и често норвешким језиком, можете зарадити награде по разумној стопи. Али пошто сте ограничени на зарађивање повишених награда само за куповину у Норвешкој и потрошњу у вези са путовањима, може потрајати неко време да скупите бодове. Постоје кредитне картице за поврат новца и путне картице без годишње накнаде које нуде веће стопе награда у ширим категоријама свакодневне потрошње, што вам може помоћи да брже сакупите бодове.

На пример, Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечна БТ понуда је картица са годишњом накнадом од 0 УСД која враћа 2% готовине на сваку куповину: 1% када купите, 1% када је вратите.

» ВИШЕ: НердВаллетове најбоље кредитне картице за поврат новца

Тип за штреберке: Норвегиан Цруисе Лине® Ворлд Мастерцард® испуњава услове за програм Преферред Ревардс Банк оф Америца®, који може повећати ваше стопе награда. У зависности од тога колико новца имате на Банк оф Америца® или Меррилл налогу који испуњава услове, можете зарадити бонус од 25% до 75% поена.

2. Откуп је флексибилан и једноставан

Откуп почиње од 2.500 поена за кредит од 25 УСД. Али такође можете да искористите поене за авионске карте и за готовину назад на свој рачун, почевши од 2.500 и на истој вредности откупа пенија по поену.

Картица вам омогућава да искористите бодове за бројне друге опције везане за норвешка крстарења, укључујући надоградње, попусте и искуства на броду, поред хотелских соба, аутомобила за изнајмљивање и поклон картица.

Друге кобрендиране кредитне картице за крстарење - за, рецимо, Принцесс Цруисес и Холланд Америца - такође имају флексибилност награда, али њихова правила и вредности за откуп су вишеструки и сложени. Норвешка карта је освежавајуће једноставна.

 » ВИШЕ: Најбоље путне кредитне картице НердВаллет-а

3. Међу картицама за крстарење, бонус за регистрацију је великодушан

 Норвегиан Цруисе Лине® Ворлд Мастерцард® има значајну понуду добродошлице за нове власнике картица: Зарадите 20.000 бонус поена када потрошите 1.000 долара или више у првих 90 дана од отварања рачуна. Ова понуда вреди 200 долара и може се користити за кредит на броду или за норвешко крстарење.

За карту за крстарење, ова понуда за придошлице је значајна. Поређења ради, Виса® картица Принцесс Цруисес Ревардс са годишњом накнадом од 0 УСД има мању понуду: Освојите 10.000 бонус поена након што први пут користите картицу – то је довољно да искористите кредит на изводу до 100 УСД према ваша следећа куповина крстарења.

А бонус за регистрацију на Виса® картици Холланд Америца Лине Ревардс са годишњом накнадом од 0 УСД је још оскуднији и изражен на овај начин: „Зарадите 5.000 поена након прве куповине ."

» ВИШЕ: Преглед картице Принцесс Цруисес Ревардс Виса® картице » ВИШЕ: Преглед картице Холланд Америца Лине Ревардс Виса® картице

4. Прескочићете накнаде

Власници картица неће морати да плаћају годишњу накнаду или накнаду за иностране трансакције. То значи да вам неће бити додатно наплаћено коришћење картице у иностранству.

А пошто је то Мастерцард, биће широко прихваћена од стране трговаца широм света.

5.

Али нећете желети да носите равнотежу

 Норвегиан Цруисе Лине® Ворлд Мастерцард® не нуди уводни период без камате. АПР који је у току је 14.99% - 22.Променљива од 99% (од октобра 2020.), што је више од просечних стопа на рачунима кредитних картица са каматама.

У том циљу, ова картица није најбоља опција за финансирање вашег целог одмора на крстарењу или за ношење стања из месеца у месец.

» ВИШЕ: Шта је добар АПР за кредитну картицу?

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here