5 ствари које треба знати о старој морнаричкој Виса кредитној картици

Ако се не можете заситити да имате приступачне основе у својој гардероби, кредитна картица Олд Нави Виса® можда заслужује поздрав.

Верзија Виса и верзија картице у продавници, обе које издаје Синцхрони, део су породице брендираних картица компаније Гап Инц. Поред Гап-а и Олд Нави-а, тај кишобран трговаца одећом укључује и Банана Републиц и Атхлета.

Олд Нави Виса® кредитна картица нуди награде и јединствене погодности за лојалисте ових брендова, али постоје и неке замке којих треба да буду свесни. Ево шта треба да знате.

1. Зарадићете награде у Гап Инц. продавницама и свуда где је Виса прихваћена

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Са Олд Нави Виса® кредитном картицом, зарадићете:

  • 5 поена за сваки долар потрошен у Гап Инц. брендова у продавници и на мрежи.

  • 1 поен за сваки долар потрошен код других трговаца који прихватају Виса-у.

Међу Гап Инц. продавци у којима можете да зарадите 5 поена по долару: Гап, ГапБоди, бабиГап, ГапКидс, Гап Матернити, Гап Оутлет, Гап Фацтори Сторе, Банана Републиц, Банана Републиц Фацтори Сторе, Олд Нави, Олд Нави Оутлет и Атхлета.

» ВИШЕ: 5 ствари које треба знати о Банана Републиц Виса кредитној картици

2. Награде се могу искористити само у Гап Инц. брендови

Награде које зарадите са Олд Нави Виса® кредитном картицом нису најфлексибилније; могу се применити само на куповину у продавници (не поврат новца) код брендова наведених изнад.

Не постоји укупно ограничење за награде које можете да зарадите, али постоје друга ограничења и правила.

За сваких 500 поена које зарадите, добијате награду од 5 долара. Можете да зарадите до највише 50 УСД одједном и до максимално 250 УСД по циклусу наплате. Све награде које зарадите у износу мањем од 5 УСД или које вас пребаце преко 250 УСД биће пренете у будући обрачунски циклус.

Наградни поени истичу две године након последње куповине.

Ако желите флексибилније награде, размислите о општим кредитним картицама за повраћај новца, које вам омогућавају да трошите своје награде где год желите. Или размислите о нашим кредитним картицама за најбоље награде.

3. Зарадите додатне поене тако што ћете отићи без папира и послати своју е-пошту

Веб локација за Олд Нави Виса® кредитну картицу даје власницима картица могућност да зараде додатних 500 поена за свако од следећег:

  • Наведите своју имејл адресу, која вам омогућава да се укључите за ажурирања и понуде компаније Гап Инц. брендови.

  • Наплата без папира.

Бонус од 1.000 поена који ћете зарадити испуњавањем ових задатака претвара се у награду од 10 долара у Гап Инц. продавницама.

4. Бити „навииста“ долази са много професионалаца ...

Власници картица могу да дођу до елитног статуса „Навииста“ тако што ће зарадити 5.000 поена у календарској години. Овај статус омогућава приступ:

  • 20% додатних наградних поена сваког квартала.

  • Бесплатна испорука са кодом НАВИИСТ за било коју онлајн поруџбину од Олд Нави, Гап, Банана Републиц и Атхлета.

  • Бесплатне основне измене при куповини Банана Републиц (искључује робу од коже и антилоп. Такође не важи за робу из Банана Републиц Фацтори Сторе, Гап, Олд Нави и Атхлета продавница).

  • Посебна дежурна линија за корисничку подршку.

Да би задржали статус Навииста, власници картица морају се поново квалификовати сваке календарске године.

5. ... Али пазите на накнаде и АПР

Олд Нави Виса® кредитна картица има годишњу накнаду од 0 УСД. Међутим, нећете добити уводни период без камате. Текући АПР је 25.99% променљиво.

То значи да ако не отплаћујете картицу сваког месеца, могли бисте да наплатите велике трошкове.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here