5 ствари које треба знати о ПЦБ осигураној кредитној картици

ПЦБ Сецуред Виса® обећава пут до стварања кредита, било да имате лошу кредитну историју или сте тек нови у коришћењу. Након што положите депозит за колатерал и извршите редовна плаћања, банка — Плаинс Цоммерце Банк, са седиштем у Ховену, Јужна Дакота — ће пријавити вашу активност сва три кредитна бироа.

Картица има неке недостатке, укључујући годишњу накнаду, недостатак награда и нема пута ка коначној надоградњи на бољи производ. Зато је вредно истражити све своје опције, укључујући и друге безбедне кредитне картице — од којих неке решавају све те проблеме.

Ево пет ствари које треба знати о ПЦБ Сецуред Виса®.

» ВИШЕ: Најбоље обезбеђене кредитне картице НердВаллет-а

1. Постоје ограничења ко може да се пријави

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Да бисте добили ПЦБ Сецуред Виса®, морате да имате рачун за депозит са колатералом код ПЦБ банке.

Није потребан никакав други однос са банком, рекла је у мејлу Синди Џегер, менаџер кредитних картица у банци. Али морате имати У.С. адресу за подношење захтева за картицу, а није доступна у Висконсину због државних прописа.

Поред тога, Јагер каже да кандидати морају имати приход од 5.000 долара годишње или више да би добили одобрење за картицу.

» ВИШЕ: Истражите кредитне картице које немају проверу кредитне способности

2. Временом можете повећати депозит и кредитно ограничење

Након отварања ПЦБ Сецуред Виса® са минималним депозитом од 200 УСД, можете да додате на тај износ током времена.

Током прве године можете повећати свој депозит, који је једнак вашем кредитном лимиту, до 1.000 УСД. Затим, након прве године, можете га повећати до 5.000 долара.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за лошу кредитну способност

3. Картица не нуди пут за надоградњу до картице која зарађује награде

Неке заштићене картице — као што су Дисцовер ит® Сецуред Цредит Цард и Нави Федерал Цредит Унион® нРевардс® Сецуред Цредит Цард — обећавају аутоматске прегледе вашег налога након сталног периода плаћања на време, да бисте видели да ли је то могуће да вас надоградимо на необезбеђену картицу која такође може да заради награде. (У том случају, ваш депозит ће вам бити враћен.)

Друге картице могу дозволити такве надоградње на захтев.

Али ПЦБ Сецуред Виса® нема ту опцију. Јагер каже да не постоји пут за надоградњу, нити кредитна картица издата ПЦБ-ом која нуди награде.

4. Наплаћује годишњу накнаду

Картица наплаћује годишњу накнаду од 39 УСД*, која ће бити одбијена од вашег депозита и утицати на ваш расположиви кредитни лимит.

То значи да ако почнете са депозитом од 200 УСД, ваш кредитни лимит ће бити 161 УСД, осим ако га не повећате додавањем депозита.

» ВИШЕ: Када се исплати платити годишњу накнаду?

5. Остале накнаде су релативно минималне

Накнада за готовински аванс је 0 УСД током прве године, а затим износи 5 УСД или 5% трансакције (што је веће). Идеално је да избегнете трошак готовинског аванса ако можете, јер ће камата почети одмах да тече на њих. Али у смислу накнаде, која је одвојена од камате, ово је издашнија политика аванса у готовини него што ћете наћи код других картица.

Накнада за међународне трансакције се такође ослобађа прве године, тада износи до 1% износа трансакције. Недостатак те накнаде у првој години могао би бити користан свима са лошим кредитним способностима (ФИЦО резултати од 629 или нижи) или без кредита који планирају да путују или живе у иностранству неко време, као што је студент који студира у иностранству.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а без накнаде за иностране трансакције

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here