5 ствари које треба знати о ПНЦ Поинтс кредитној картици

ПНЦ поени® Виса® кредитна картица би могла да учини да се осећате као да сте на „Опрах“ наградној емисији. Са годишњом накнадом од 0$ и стопом зараде од 4 поена за сваки $1 који потрошите, чини се као да бисте практично могли да се појавите са картицом и одете са наградним пакетом великим бројем поена.

Али пре него што будете ухваћени у наградној журби да потрошите тај кеш, морате да узмете у обзир вредност тих поена – и ту се картица спотакне. Поврх тих бодова ниске вредности, апликација картице долази са географским ограничењима. Осим ако не банкирате преко ПНЦ-а, то је доступно само у одређеним државама.

Ево пет ствари које треба да знате о ПНЦ поинт-у® Виса® кредитној картици:

1. Ако већ немате ПНЦ банковни рачун, постоје ограничења за апликације

Захтеви за пријаву за ПНЦ Поинтс® Виса® кредитну картицу разликују се у зависности од тога где живите и да ли банкирате преко ПНЦ-а.

Можете да се пријавите за картицу без обзира на то да ли банкирате преко ПНЦ-а ако живите у Округу Колумбија или некој од следећих држава:

 • Алабама.

 • Делаваре.

 • Флорида.

 • Георгиа.

 • Иллиноис.

 • Индиана.

 • Кентаки.

 • Мериленд

 • Мицхиган.

 • Миссоури.

 • Њу Џерзи.

 • Северна Каролина.

 • Охајо.

 • Пеннсилваниа.

 • Јужна Каролина.

 • Вирџинија.

 • Западна Вирџинија.

 • Висцонсин.

Ако живите негде другде, мораћете да имате депозитни рачун код ПНЦ који је активан и у доброј репутацији да бисте се пријавили, према банци.

2. Зарађује много поена ...

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Циљ са било којом наградном картицом је да прикупите залихе поена које можете да искористите за ствари које желите. ПНЦ поинтс® Виса® кредитна картица испоручује робу са 4 бода за сваки долар куповине. Што се тиче броја поена које добијате назад, биће вам тешко да пронађете картицу са паушалним стопама која је на врху.

Можете повећати ту стопу још више ако се квалификујете за један од ПНЦ-ових бонуса за везу, који нуде додатних 25%, 50% или 75% бонуса на базне поене за оне који се квалификују. То би могло значити 7 поена по потрошеном долару за оне на највишем нивоу.

Ако желите да гомилате бодове кроз свакодневну потрошњу, ПНЦ поени® Виса® кредитна картица ће вам помоћи да постигнете тај циљ. Можете да искористите ствари као што су готовина, путовања, поклон картице и роба.

» ВИШЕ: НердВаллетове најбоље кредитне картице за поврат новца

3. Али те бодовне вредности су углавном мех

За поврат новца и поклон картице, ПНЦ поен вреди 0.2 цента (и потенцијално мање за робу). То је жалосна процена у поређењу са многим другим наградним картицама које зарађују поене у вредности од цео пени или више.

Наравно, ПНЦ поени® Виса® кредитна картица зарађује више укупних поена по потрошеном долару него већина конкуренције. Али корисно је размотрити математику.

На пример, стање од 50.000 поена на ПНЦ поинт-у® Виса® кредитној картици може да се искористи за 100 УСД у готовини. Али за картице које вреде по један пени по комаду, тих истих 50.000 поена би вам донело 500 долара у готовини.

Другим речима: ако зарађујете 4 поена за сваки 1$ потрошен са ПНЦ поени® Виса® кредитном картицом, то значи да ћете морати да потрошите 12.500 долара да бисте вратили 100 долара. Али ако сте потрошили тих истих 12.500 долара на картицу са паушалним повратом готовине која вам даје 2% повраћаја на сваку куповину, зарадили бисте 250 долара у готовини назад.

Изузетак од 0 картице.Процена од 2 цента је откуп за авионску карту. Портпарол ПНЦ-а напомиње да су бодови највише вредни када се искористе за летове, затим следе хотели, а затим готовина.

Према ПНЦ-у, повратни економски лет од Кливленда до Чикага који кошта 212 долара.40 би захтевало 70.800 поена. У овом сценарију, бод вреди 0.3 цента — нешто боље, али и даље далеко, далеко мање по боду него што нуде друге картице.

Мноштво других наградних картица може да вас одведе даље и са мање сложености.

4. Потребно је много труда да се максимизирају награде

Говорећи о сложености, у многим случајевима анализа колико ПНЦ поена вам је потребно за одређени артикал може бити проблем. Од овог писања, Амазон поклон картица од 25 долара коштаће вас 11.276 поена, а Амазон поклон картица од 100 долара коштаће вас 45.826 поена. На први поглед, ове чудне цене отежавају да се утврди какву вредност добијате.

Искориштавање бодова за робу може бити још теже. У неким случајевима, поени вреде само 0.По 1 цент преко ПНЦ портала у поређењу са ценама у доларима за те артикле на популарним малопродајним веб локацијама.

Можда ће вам бити боље са картицом која не захтева да извлачите калкулатор да бисте утврдили какву вредност добијате када уплатите робу или путујете.

5. Нема бонуса за регистрацију

Многе наградне картице обично нуде неку врсту понуде добродошлице за испуњавање захтева за минималну потрошњу. Али ПНЦ поени® Виса® кредитна картица не, што је руши неколико квачица у поређењу са другим наградним картицама без годишње накнаде.

Дакле, иако ћете са ПНЦ поинт-овима® Виса® кредитном картицом добити много текућих поена, нећете добити ништа унапред. Још једна наградна картица може вам донети више, барем у првој години.

Да бисте погледали неке од тих других наградних картица, погледајте НердВаллетову листу најбољих кредитних картица које можете добити.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here