5 ствари које треба знати о Ракутен Цасх Бацк Виса картици,

Купци у виртуелном излогу који користе Ракутен.цом – раније познат као веб-сајт за куповину Ебатес — могао би зарадити још више новца на својим куповинама помоћу Ракутен Цасх Бацк Виса кредитне картице.

Слика љубазношћу Синцхрони

У 2019. години, Ебатес је преименован у Ракутен, али је структура награда кредитне картице са годишњом накнадом од 0 долара остала иста. Ново име, које на јапанском значи „оптимизам“, одражава назив компаније за интернет услуге која га поседује. Ракутен има седиште у Токију, али картицу издаје Синцхрони из Конектиката. Упарена са понудама које се налазе на Ракутеновој веб локацији или у апликацији, картица се може користити за дупло повећање награда за повраћај новца за куповине које се крећу од свакодневних предмета за домаћинство до пакета за одмор.

Ево пет ствари које треба знати о картици.

1. Награде за поврат новца се могу слагати

Ракутен.цом је портал за куповину на мрежи који вас награђује за куповину са својим партнерима који се крећу од робних кућа до веб локација за резервације путовања, а креирање налога је бесплатно. Ако купујете преко портала, зарадићете поврат новца без обзира да ли имате Ракутен Цасх Бацк Виса кредитну картицу. Ипак, са картицом ћете зарадити још више новца.

 Ракутен Цасх Бацк Виса кредитна картица зарађује 3% готовине назад на квалификоване куповине обављене преко Ракутен-а.цом, понуде у продавницама, Ракутен хотели и Ракутен травел. Све остале куповине зарађују 1%. Можете да комбинујете повраћај новца зарађен на кредитној картици са наградама које зарађујете за куповину са Ракутеновим партнерима.

Дакле, ако, на пример, добијате 3% у робној кући куповином преко Ракутена.цом, зарадићете укупно 6% готовине назад помоћу Ракутен Цасх Бацк Виса кредитне картице.

Штреберски савет: Опција да се награде „слажу“ на овај начин није јединствена за Ракутен Цасх Бацк Виса. Користите било коју картицу за зараду на Ракутену.цом и дуплираћете, прикупљајући награде за куповину и преко ваше кредитне картице и преко Ракутен-а. Али коришћење Ракутен Цасх Бацк Виса значи да ће све ваше награде доћи у истој валути.

2. ... Али мораћете да сачекате неко време на своје награде

Повраћај готовине може брзо да се повећа ако сте стратешки у вези са коришћењем и платформе и картице за већину куповина – али ће проћи неко време пре него што можете да га искористите. Ракутен вам враћа новац квартално и морате да зарадите више од 5 долара у наградама да бисте добили „Велики чек“ поштом или „Велику уплату“ преко ПаиПал-а. Ако одаберете опцију ПаиПал, биће потребни додатни кораци за отварање бесплатног налога ако га већ немате.

Такође имајте на уму: Док чекате на повраћај новца, је кључно да задржите свој Ракутен.цом рачун отворен. Ако је затворен из било ког разлога, више нећете зарађивати награде са својом Ракутен Цасх Бацк Висом. (Код других кредитних картица, обично морате да бринете о томе да само рачун картице остане отворен и активан да бисте наставили да зарађујете награде.)

3. Уводни подстицаји су мршави

Кредитна картица Ракутен Цасх Бацк Виса вам неће помоћи да надокнадите трошкове велике куповине великим бонусом за регистрацију као што то чине неке друге кредитне картице за повраћај новца. Имаћете прилику да зарадите 10 долара бонуса након креирања Ракутена.цом налог, а са самом картицом, добићете 10 УСД бонуса за прву куповину. То је оскудно у поређењу са другим наградним картицама.

Ова картица такође не нуди 0% уводног АПР периода, тако да није идеална за финансирање велике куповине унапред.

Једини други доступни бонус – који није повезан са самом кредитном картицом – је потенцијални бонус од 25 УСД за препоруке, зарађен када наведете пријатеље или вољене да се придруже Ракутеновој платформи и изврше своје прве куповине у вредности од 25 УСД.

» ВИШЕ: НердВаллет најбоље награђује кредитне картице

4. Висок АПР може бити скуп за чуваре биланса

АПР за Ракутен Цасх Бацк Виса варира у зависности од тога да ли сте одобрени за Виса Платинум или Виса Сигнатуре верзију. Без обзира на то, текућа варијабла АПР ће бити знатно изнад 20% (од августа 2019.).

Није неуобичајено да кредитне картице за награде имају камату вишу од просечне, али то значи да не желите да носите стање на картици из месеца у месец. Ако то учините, то ће појести сваки поврат новца који бисте могли зарадити.

» ВИШЕ: 3 нивоа погодности Виса кредитне картице

5. Картица има погодности које вам могу уштедети гњаважу и новац

Предности варирају у зависности од тога да ли сте одобрени за Виса Платинум или Виса Сигнатуре верзију картице, али неке од погодности које деле обе верзије укључују:

  • Заштита цена (завршава се 16. јула 2021.).

  • Заштита од повратка.

  • Заштита продужене гаранције.

  • Сигурност куповине.

  • Одрицање од штете од судара изнајмљених аутомобила.

Додатни услови се примењују на све ове погодности.

Прегледајте најбоље оцењене кредитне картице НердВаллет-а за свеобухватан увид у то како се ова картица слаже у односу на. други.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here