5 ствари које треба знати о кредитним картицама Сепхора

Сепхора породица кредитних картица, коју издаје Цоменити, су кредитне картице за продавнице које зарађују додатне награде у ланцу продавница козметичких производа. Међутим, у зависности од тога за коју картицу се квалификујете, награде за куповине које нису Сепхора су ограничене или не постоје. Осим ако често не идете у Сепхору на посете лепоте, највише ћете повремено добити неколико долара попуста на куповину.

У већини случајева биће вам боље са општом кредитном картицом за поврат новца.

Ево пет ствари које треба знати о Сепхора кредитним картицама.

» ВИШЕ: Пре него што добијете кредитну картицу за малопродају, размотрите своје могућности

1. Постоје 3 верзије картице

У зависности од ваше кредитне историје и других финансијских информација које наведете у апликацији за картицу, можете се квалификовати за једну од ове три Сепхора кредитне картице:

  • Сепхора кредитна картица, која се може користити за куповину у У.С. Сепхора продавнице или на веб локацији Сепхора.

  • Сепхора Виса кредитна картица, која се може користити свуда где се прихватају Виса картице.

  • Сепхора Виса Сигнатуре кредитна картица, која се такође може користити свуда где је Виса прихваћена и нуди погодности за путовања Виса Сигнатуре, укључујући услуге консијержа и помоћ на путу.

Све картице наплаћују годишњу накнаду од 0 УСД.

» ВИШЕ: Зашто је лакше добити кредитну картицу у продавници него обичну?

2. Куповина у Сепхори зарађује више награда

Све три картице зарађују 4% назад (у наградама, а не у готовини) на сваки долар потрошен у У.С. Сепхора продавнице или на веб локацији Сепхора.

Сепхора Виса кредитна картица и Сепхора Виса Сигнатуре кредитна картица такође остварују поврат од 1% за сваки долар на све друге куповине. Осим тога, од овог писања, они зарађују бонус за регистрацију: 20 долара награде када потрошите 500 долара ван Сепхоре у првих 90 дана.

3. Сепхоре у другим малопродајним објектима се не рачунају

Та стопа награда од 4% се рачуна само када купујете у самосталним продавницама Сепхора. Локације унутар других продаваца, као што је Сепхора, стоји у Ј.Ц. Пеннеи продавнице, не испуњавају услове.

Ако не живите у близини продавнице Сепхора која испуњава услове, још увек можете да зарадите ову високу стопу награда када купујете онлајн са Сепхора.

4. Награде кредитним картицама раде у тандему са програмом Беаути Инсидер

Као власник Сепхора картице, аутоматски ћете бити уписани у Беаути Инсидер, програм лојалности продавнице.

То значи да ћете зарадити и награде са кредитне картице и Беаути Инсидер бодове за све куповине које испуњавају услове и можете комбиновати ове две групе награда за будуће куповине.

5. Исплата награде је ограничена

Награде можете искористити само у У.С. Сепхора продавнице – не укључујући Сепхора локације унутар других продаваца – и на сефори.цом. За сваких 125 наградних долара које зарадите, добијате награду од 5 долара кредитном картицом, а награде се издају у корацима од 5 долара.

Те награде истичу брже него бочица парфема остављена на осунчаној прозорској дасци. Зарађени наградни долари истичу након 18 месеци, док имате 90 дана од датума издавања те награде са кредитне картице да их потрошите.

Другим речима, када једном добијете тих 5 долара, немате превише времена да их потрошите. То такође отежава гомилање бодова у нади да ће се надокнадити трошак велике куповине - толико за велики попуст на тај фен за косу од 500 долара који сте гледали.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here