5 ствари које треба знати о кредитним картицама Спирит Аирлинес-а,

Ако често летите компанијом Спирит Аирлинес — што бисте могли да урадите ако уживате у једноставној, нискотарифној авиопревозници и живите у близини једног од градова које она опслужује — онда бисте могли да будете заинтересовани за једну од њене две кобрендиране кредитне картице за У.С. апликанти, оба издата од Банк оф Америца®:

  • Фрее Спирит® Травел Мастерцард®, са годишњом накнадом од 0 УСД.

  • Фрее Спирит® Травел Море Мастерцард®, са годишњом накнадом од 0 УСД за увод за прву годину, затим 79 УСД.

Осим ако се одлучно противите годишњој накнади, Фрее Спирит® Травел Море Мастерцард® је генерално много вреднија. Ево пет ствари које треба знати о кредитним картицама Спирит Аирлинес-а.

Штреберски савет: Спирит Аирлинес опслужује око 70 дестинација у Сједињеним Државама.С., Латинска Америка и Кариби. Такође нуди посебан портфолио кредитних картица искључиво за клијенте у одређеним земљама Латинске Америке.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице компаније НердВаллет

1. Обе картице нуде погодности и награде ...

Без обзира коју кредитну картицу Спирит Аирлинес изаберете, добијате приступ вишеструким погодностима са авио-компанијом — а за путну картицу без годишње накнаде као што је Фрее Спирит® Травел Мастерцард®, то је релативно ретко. Ево погледа како се те две верзије слажу:

Фрее Спирит® Травел Мастерцард®

Фрее Спирит® Травел Море Мастерцард®

Годишња накнада

$0

0 УСД увод за прву годину, затим 79 УСД

Стопа награда

2к на Спирит; 1к на све остало

3к на Спирит; 2к за трпезарију и намирнице; 1к на све остало

Бонус за регистрацију

Онлине понуда: Зарадите 10.000 бонус поена након што потрошите најмање 500 УСД на куповине у првих 90 дана од отварања налога

Онлине понуда: Зарадите 40.000 бонус поена + ваучер за пратећи лет од 100 УСД након што потрошите најмање 1.000 УСД на куповине у првих 90 дана од отварања налога

АПР

15.99%-23.99% Варијабилни АПР

15.99%-23.99% Варијабилни АПР

Укрцавање пречицом за зону 2

25% попуста током лета на храну и пиће

Жута рукавица консијерж услуга

Обједињавање поена

Ниво мреже плаћања

Ворлд Мастерцард®

Ворлд Елите Мастерцард®

2. ... Али верзија „Више“ нуди, па, више

Иако вам било која картица може донети кључне погодности авио-компаније као што су приоритетно укрцавање и попусти на оброке током лета, Фрее Спирит® Травел Море Мастерцард® нуди много више вредности у замену за своју годишњу накнаду, а не само у облику богатијег и ширег текућег награде.

  • Више верзија вам не наплаћује "накнаде за откуп.„Спирит је нискотарифни превозник. Али, као и многе такве авио-компаније, надокнађује те ниске цене тако што вам наплаћује друге накнаде, укључујући могућу накнаду од 50 УСД за откуп поена за наградни лет, у зависности од тога колико је близу датума путовања када га резервишете.  Фрее Спирит® Травел Море Мастерцард® се одриче ове накнаде.

  • Верзија Море нуди могућност да зарадите ваучере за пратећи лет: Ови ваучери су процењени на 100 УСД — што је више него надокнадило годишњу накнаду за картицу — и могу вам помоћи ако летите са вољеном особом. Можете да добијете пратећи ваучер као део бонуса за регистрацију картице, али такође можете да се квалификујете за један сваке године након тога, ако обавите најмање 5.000 УСД куповине на картици у току претходне године.

  • Верзија Море зарађује квалификационе поене (СКП): Ови су одвојени од наградних поена које бисте користили за резервисање летова и могу да вас приближе сребрном и златном статусу Фрее Спирит. Ти нивои преносе погодности као што су избор седишта при резервацији, бесплатне грицкалице током лета и карте у приправности за исти дан.

Картица без годишње накнаде не нуди ове погодности, иако нуди 5000 бонус поена на сваку годишњицу рачуна све док потрошите 10.000 УСД или више на картицу сваке године.

» ВИШЕ: Најбоље авио карте које нуде пратеће карте

3. Нећете добити бесплатне чекиране торбе

За разлику од многих кредитних картица других авиокомпанија, ниједна од Спирит Аирлинес картица не нуди бесплатне чекиране торбе. А то би могао бити значајан трошак поврх онога што би иначе могло бити најнижа цена карте.

Накнаде за чекирани пртљаг са Спиритом почињу од 30 УСД у једном правцу.

Штреберски савет: Можете да уштедите новац на чекираним торбама ако се придружите Спирит Савер$ Цлубу, иако постоји чланарина за програм.

» ВИШЕ: 7 савета за уштеду на накнадама за пртљаг

4. Вредности поена могу бити пристојне

Није увек јасно колико вреде ваши поени Фрее Спирит. Али генерално говорећи, можете очекивати приближну вредност од око 1 цент по боду, а понекад и нешто више у зависности од врсте карте и времена када је резервишете.

И откупи летова почињу од само 2.500 поена, што значи да би понуде добродошлице потенцијално могле да вам донесу гомилу наградних летова унапред.

Поени не истичу све док је рачун ваше кредитне картице отворен, тако да нема притиска да резервишете путовање у одређеном временском оквиру.

5. Обе карте добро путују

Ниједна од кредитних картица Спирит Аирлинес-а не наплаћује накнаде за иностране трансакције, што вам може уштедети новац на куповини у иностранству. Обе картице такође раде на платној мрежи Мастерцард, која је широко прихваћена широм света.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а без накнаде за иностране трансакције

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here