5 ствари које треба знати о Стеин Март Платинум Мастерцард картици,

» Ова картица тренутно није доступна

Од октобра 2021. није било могућности да се пријавите за Стеин Март Платинум Мастерцард®, било преко Стеин Март-а или његове банке која је издавала, Синцхрони. 

 Стеин Март Платинум Мастерцард® нуди додатну уштеду на артиклима који лете са полице у продавници продаваца с попустом.

Картица, коју издаје Синцхрони Банк, зарађује награде код продавца на мрежи и у продавници и свуда где је Мастерцард прихваћена. Такође нуди погодности као што су ексклузивни догађаји уштеде, рођенданска изненађења и шанса да зарадите још више награда са елитним статусом. Годишња накнада за картицу је 0 долара.

Али као и мода и кућни производи у малопродаји, Стеин Март Платинум Мастерцард® није јединствена за све. У зависности од тога колико тамо потрошите, можда ћете открити да друге наградне кредитне картице нуде много већу вредност, а да не спомињемо много лакше коришћење.

Ипак, ако сте лојални Стеин Март-у и тамо потрошите преко 500 долара годишње, награде и малопродајне заштите на овој картици могу бити ваш стил. Ево шта треба да знате о томе:

» ВИШЕ: Кредитне картице најбоље продавнице НердВаллет-а

1. Стопа награда почиње ниска ...

Постоје различите врсте ове картице: верзија у продавници, Стеин Март Платинум Мастерцард® и елитна верзија обе. Стеин Март Платинум Мастерцард® зарађује:

  • 1 поен за 1 долар потрошен у продавници и на мрежи у Стеин Март-у.

  • 1 бод за сваки долар потрошен свуда другде.

Поени вреде 1 цент по комаду. Када достигнете 1000 поена, добијате наградни сертификат од 10 долара. У зависности од ваше потрошње, то може да потраје.

Једноставна кредитна картица са паушалним повраћајем новца може да понуди већу вредност, плус флексибилност да искористите своје награде за повраћај готовине кад год желите, да бисте их потрошили како год желите.

Стеин Март Платинум Мастерцард® нуди неке подстицаје за нове кориснике картица. Добићете Стеин Март наградни сертификат од 10 УСД са новом кредитном картицом поштом, а такође можете добити 10% попуста на своју прву куповину на мрежи.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за потрошњу робних кућа

2. ... Али можете радити до елитних награда

Аутоматски сте уписани у Стеин Март Елите Ревардс програм када користите Стеин Март Платинум Мастерцард® за куповину од 500 УСД или више у Стеин Марту (на мрежи или у продавници) у календарској години.

Када стекнете Елите статус, он надограђује Стеин Март Платинум Мастерцард® на Стеин Март Елите Платинум Мастерцард, што вашим погодностима даје преобразбу. Тада ћете зарадити:

  • 2 наградна поена за сваки долар потрошен у продавници и на мрежи у Стеин Марту. Настављате да зарађујете 1 наградни поен за сваки долар потрошен свуда другде.

  • Бесплатна испорука када отворите налог на стеинмартцредит.цом и пријавите се за управљање налогом на мрежи са истом адресом е-поште.

  • Ексклузивни Елитни продајни дани.

  • Приоритетна корисничка служба.

Задржавате елитни статус оног тренутка када га стекнете и у наредној години. Мораћете да наставите да испуњавате праг потрошње у току календарске године да задржите статус.

Стопа зараде елитне верзије у Стеин Марту је добра, али можете још боље са другим кредитним картицама за награде. Размотрите, на пример, Цити® Доубле Цасх Цард – 18 месеци БТ понуду. Нуди 2% повраћаја новца на сву потрошњу — 1% када купите и 1% када је отплатите – и не морате да испуните ниједан услов за потрошњу.

3. Исплата је споро и нефлексибилно

Суочићете се са незграпним процесом откупа препуном ограничења. За почетак, не можете одмах да искористите награде; уместо тога, зарађујете наградне сертификате, који стижу поштом након једног или два обрачунска периода.

И док ове сертификате можете да користите за куповине које се наплаћују са Стеин Март Платинум Мастерцард® на локацијама Стеин Март, не можете да их користите онлајн, нити можете да их искористите за готовину или примените на претходне куповине или као плаћање на налогу. (Међутим, можете да комбинујете наградне сертификате са купонима или другим промотивним понудама у продавници.)

Такође ћете бити ограничени на 100 УСД у сертификатима по обрачунском периоду. Ако сте зарадили више од тога, то ће бити пренето на следећи обрачунски период.

Наградни сертификати су добри само три месеца, па их искористите или их изгубите. А ако искористите наградни сертификат за куповину која је мања од вредности сертификата, губите преостали износ.

4. Не носите стање на овој картици

Кредитне картице брендиране продавнице су познате по високим каматама, а Стеин Март Платинум Мастерцард® није изузетак. Текући АПР је 28.Променљива од 99% — то је више процентних поена више од просечне стопе на рачунима кредитних картица који изазивају камату.

Стеин Март Платинум Мастерцард® такође не нуди уводни период без камате, тако да нећете имати простора за финансирање куповине.

Не морате да бринете о камати ако у потпуности плаћате рачун сваког месеца. Али ако имате баланс, висок АПР може да постане скупо оптерећење које изједа вредност награда.

5. Предности нуде приступ корисним услугама

Све куповине обављене помоћу Стеин Март Платинум Мастерцард® картице долазе са Мастерцард погодностима које вам могу понудити помоћ када сте у невољи. Ево шта картица нуди:

  • Услуге решавања крађе идентитета: Ако сте жртва крађе идентитета, ова услуга вам пружа помоћ у управљању налогом.

  • Мастерцард Глобална услуга: Ово пружа 24-часовне хитне услуге ако је ваша картица изгубљена или украдена.

  • Мастерцард аеродромски консијерж: Можете добити 15% попуста на услуге сусрета и дочека на аеродрому. Агенти су доступни на преко 700 дестинација широм света да вам помогну да вас испрате кроз аеродром.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here