5 ствари које треба знати о кредитној картици СунТруст Цасх Ревардс

Кредитна картица СунТруст Цасх Ревардс има високу стопу поврата готовине на намирнице и бензин, годишњу накнаду од 0 УСД и значајан бонус за лојалност ако банкирате са СунТруст-ом.

Али картица долази са ограничењима. Ако живите ван одређених држава, или једноставно не трошите довољно на намирнице и бензин да бисте добили тону вредности од ове картице, можда вам неће помоћи.

Ево пет ствари које треба знати о кредитној картици СунТруст Цасх Ревардс.

» ВИШЕ: 5 ствари које треба знати о кредитној картици СунТруст Травел Ревардс

1. Постоје ограничења апликација ако немате СунТруст налог

Ако немате банковни рачун код СунТруст-а, морате бити становник једне од ових области да бисте могли да се пријавите за СунТруст Цасх Ревардс кредитну картицу:

 • Алабама.

 • Арканзас.

 • Флорида.

 • Георгиа.

 • Мериленд.

 • Миссиссиппи.

 • Северна Каролина.

 • Јужна Каролина.

 • Теннессее.

 • Вирџинија.

 • Вашингтон, Д.Ц.

 • Западна Вирџинија.

Међутим, У.С. грађани који већ имају СунТруст налог и живе у било којој држави осим у Вермонту имају право. Квалификација и даље зависи од одобрења кредита и других фактора.

2. Постоји нека врста бонуса, али функционише другачије

СунТруст Цасх Ревардс кредитна картица нуди бонус за нове чланове картице, али то није врста подстицаја „потрошите одређени износ у 90 дана и добијете велики кредит на изводу“. Уместо тога, можете да зарадите 5% готовине назад на до 6.000 долара потрошених на бензинским пумпама и продавницама у првих 12 месеци колико имате картицу. Ако потрошите 500 УСД месечно на ове категорије, то је бонус од 300 УСД.

Зарадићете неограничен 2% поврата у готовини на куповину бензина и намирница изнад границе од 6.000 долара, чак и након прве године. За све остале куповине се враћа 1% готовине.

3. Имате много опција за откуп

СунТруст Цасх Ревардс кредитна картица није само за повраћај готовине, иако би то могао бити начин да се извуче највише вредности од ове картице. Ево ваших избора за откуп:

 • Извод кредита или директни депозит. (Морате да искористите најмање 5 УСД.)

 • Поклон картице или роба.

 • Путовања и искуства. Можете користити новчане награде да платите пуну цену или их користите да надокнадите део трошкова и платите остатак. Ово олакшава откуп за путовање чак и ако немате довољно новца да покријете пуне трошкове.

4. Власници СунТруст налога могу добити додатне награде

Ево где вам враћање готовине доноси више: Ако већ имате одговарајући банковни рачун код СунТруст-а, можете добити додатни новац ако одлучите да га искористите директно на тај рачун. Основни бонус – који се односи на било коју врсту рачуна за проверу, штедњу или рачун на тржишту новца – је додатних 10% поврата готовине, што значи да ако повратите 100 долара у готовини, добићете 110 долара.

Величина бонуса за лојалност расте ако имате СунТруст Адвантаге Цхецкинг, Сигнатуре Цхецкинг или Екцлусиве Цхецкинг рачун и одржавате висок минимални баланс између вашег банковног и инвестиционог рачуна код СунТруст-а. За стања између 25.000 и 100.000 долара, зарадићете 25% бонуса за повраћај новца - то је 125 долара назад ако искористите 100 долара. Ако имате баланс већи од 100.000 долара, добићете бонус од 50% додатног поврата готовине, што би било 150 долара назад ако бисте искористили 100 долара.

5. Услови за ношење или пренос биланса су великодушни

Добијате више од годину дана да отплатите стање кредитне картице, што је корисно ако планирате да користите ову картицу за већу куповину. Картица нуди уводни АПР од 0% првих 15 месеци на куповине и трансфере стања, а затим текући АПР од 12.74% - 22.74% Варијабилни АПР. Накнада за пренос биланса је већа од 3% или 10 УСД.

Међутим, постоје картице за трансфер биланса које пружају још дужи уводни период од 0% у годишњем тромесечју које би можда било вредно истражити.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here