5 ствари које треба знати о кредитној картици СунТруст Приме Ревардс

Ако тражите кредитну картицу са супер ниским каматама веома дуго, биће вам тешко да пронађете бољу понуду од оне коју нуди СунТруст Приме Ревардс кредитна картица. Такође означава неколико других функција које обично не налазите на кредитним картицама са промотивним ниским каматама.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Цака? Није доступно становницима у свакој држави. Али ако сте у могућности да се пријавите и потребна вам је ова врста картице, додајте је на своју кратку листу ради разматрања.

Ево пет ствари које треба знати о СунТруст Приме Ревардс кредитној картици.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице са ниским каматама и 0% АПР

1. Има невероватно дуг период ниске камате — али нема период од 0%

У поређењу са сличним кредитним картицама, период ниске камате је смешно дуг: 4.75% за првих 36 месеци за сва стања пренета у року од 60 дана од отварања рачуна, а затим текућу АПР од 12.74%-22.74 Променљива АПР.

Ако треба да носите баланс, то је дуготрајан мир да знате да нећете плаћати кроз нос наплате камата.

Међутим, друге картице нуде краће промотивне периоде уз 0% камате.

2. Нема накнаде за пренос стања (такође звезда)

Ако је стање ваше кредитне картице на другој картици, не брините. Можете да преместите стање на ову картицу без плаћања накнаде за пренос стања, под претпоставком да извршите трансфер у првих 60 дана од отварања рачуна. Након тога, накнада износи 3% пренетог салда или 10 УСД, шта год је веће.

Кредитне картице обично наплаћују накнаду за пренос биланса од 3% до 5%, што једе сваку уштеду камате од преноса биланса.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице без накнаде за трансфер

3. Није доступно у свакој држави

Овде је главни улов за многе људе. Ако имате налог код СунТруст-а, можете се пријавити за ову картицу из било које државе у Сједињеним Државама.С. осим Вермонта, према издаваоцу. Али ако нисте власник рачуна, издавалац ће прихватити пријаве само из 11 држава и Вашингтона, Д.Ц., од фебруара 2020.

Те државе су Алабама, Арканзас, Флорида, Џорџија, Мериленд, Мисисипи, Северна Каролина, Јужна Каролина, Тенеси, Вирџинија и Западна Вирџинија.

» ВИШЕ: 5 ствари које треба знати о кредитној картици СунТруст Травел Ревардс

4. Долази са наградама и бонусом

Не очекујете бонус за регистрацију са овом врстом картице, али она га има: Зарадите 100 УСД кредита након што потрошите 500 УСД на квалификоване куповине у прва три месеца.

Такође зарађујете и награде: 1% повраћаја новца на све што купите картицом. Ако сте корисник СунТруст-а, зарађујете бонус лојалности од 10%, 25% или 50% откупљеног износа, на основу типа налога који имате и колико новца имате на депозиту.

Бонус и награде нису невероватне у поређењу са примо наградним картицама, али чињеница да картица у овој категорији уопште нуди бонус и награде је леп плус.

» ВИШЕ: 5 ствари које треба знати о СунТруст Цасх Ревардс кредитној картици

5. Повољно је за плаћање

Осим што има период без накнаде за пренос стања, картица има годишњу накнаду од 0 УСД и нема накнаде за иностране трансакције. (Међутим, има уобичајене накнаде за готовинске авансе и закашњела плаћања, на пример.)

Ношење салда на кредитној картици није идеално, али ако га имате, кредитна картица СунТруст Приме Ревардс може смањити оно што плаћате камате — веома дуго.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here