5 ствари које треба знати о кредитној картици СунТруст Травел Ревардс

Као путна картица, једноставна СунТруст Травел Ревардс кредитна картица је добра понуда. И може понудити изузетну вредност за СунТруст банкарске клијенте.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

То није сјајна картица. Са годишњом накнадом од 0 УСД за увод за прву годину, затим 89 УСД, нуди само скроман бонус за регистрацију: 250 УСД кредита на изводу након што потрошите 3000 УСД на квалификоване куповине у прва три месеца након отварања налога.. Његове споредне предности, иако корисне, немојте баш вриштити „Погледај ме!”

Али његове сталне награде могу га учинити атрактивним избором. А ако банкирате са СунТруст-ом и испуњавате услове за веће готовинске бонусе за лојалност — што вам може помоћи да зарадите до 50% више награда на овој картици — ова картица може да пружи изузетну вредност коју бисте тешко могли да пронађете негде другде.

» ВИШЕ: 5 ствари које треба знати о СунТруст Цасх Ревардс кредитној картици

1. Његове награде су прилично великодушне

Кредитна картица СунТруст Травел Ревардс пласира своје награде као поврат новца, обећавајући:

 • 3% повраћај новца на квалификоване куповине путовања.

 • 2% повраћаја новца на квалификоване куповине у ресторанима.

 • 1% повраћај новца на све друге куповине.

Али откуп новца за поврат новца није ваша једина игра овде. Такође можете искористити за:

 • Поклон картице.

 • Роба.

 • Травел.

 • Искуствене награде.

Вредности откупа варирају. На пример, награда од 1 УСД може вам донети чак 1 УСД.15 вреди путовања. Али ако држите много новца са СунТруст-ом, откуп за повраћај готовине може бити ваша најбоља опклада. То је зато што када испуните одређене услове и депонујете готовинске награде на квалификујући СунТруст налог, можете да зарадите бонусе лојалности до 50%, у зависности од комбинованог стања. Потенцијално, то би могло да вам донесе до 1 долара.50 у готовини за сваки зарађени $1 у награди. (Више о томе касније.)

Награде на овој картици су генерално прилично издашне. Не постоје ограничења колико бонус награда можете да зарадите на овој картици, а можете да почнете да их искористите са повратом готовине од само 5 УСД. Осим погодности и бонуса, морали бисте да потрошите најмање 2.967 долара на ову картицу након прве године да бисте зарадили довољно новца да надокнадите годишњу накнаду - лака препрека за честе путнике.

2. СунТруст клијенти би могли да се квалификују за бонус у готовини

Када имате СунТруст Травел Ревардс кредитну картицу, исплати се бити лојалан купац. Ако стање на вашем банковном рачуну достиже одређене прагове, могли бисте да се квалификујете за велике бонусе за лојалност, повећавајући ефективну стопу награда приликом откупа за повраћај готовине. Добићете:

 • 10% готовинског бонуса за лојалност ако исплатите директним депозитом на било који СунТруст рачун за проверу, штедњу или рачун на тржишту новца. (На пример, рецимо да имате СунТруст банковни рачун и да сте се квалификовали за бонус од 10%. Када уплатите 100 УСД награде на квалификациони налог, добићете додатних 10 УСД за укупно 110 УСД награда.)

 • 25% готовинског бонуса за лојалност ако имате СунТруст Адвантаге рачун за проверу, проверу потписа или ексклузивну проверу и имате комбиноване депозите потрошача и инвестициона биланса у укупном износу између 25.000 и 100.000 долара.

 • 50% готовинског бонуса за лојалност ако имате СунТруст Адвантаге Цхецкинг, Сигнатуре Цхецкинг или Екцлусиве Цхецкинг рачун и имате комбиноване депозите потрошача и инвестициона стања у укупном износу од више од 100.000 УСД.

СунТруст Травел Ревардс кредитне картице ефективне стопе награда

Нема готовинског бонуса за лојалност

+10% готовинског бонуса за лојалност

+25% готовинског бонуса за лојалност

+50% готовинског бонуса за лојалност

Квалификационе куповине путовања

3%

3.3%

3.75%

4.5%

Квалификационе куповине у ресторанима

2%

2.2%

2.5%

3%

Све остале куповине

1%

1.1%

1.25%

1.5%

Ако одржавате велике биланце са СунТруст-ом, ови бонуси за лојалност би могли да промене игру, потенцијално вам помажу да зарадите много више од награда него што бисте могли на другим кредитним картицама са сличним годишњим накнадама.

3. Картица нуди кредит за апликације Глобал Ентри или ТСА Прецхецк

Кредитна картица СунТруст Травел Ревардс може вам помоћи да брже прођете кроз безбедносну линију аеродрома.

То је зато што нуди кредит за надокнаду за Глобал Ентри или ТСА Прецхецк апликације у износу до 100 УСД, који је доступан сваких пет година. (Глобал Ентри или ТСА Прецхецк чланство такође траје пет година.) Да бисте добили кредит, потребно је да наплатите таксу за пријаву (100 УСД за Глобал Ентри и 85 УСД за ТСА Прецхецк) на своју картицу.

4. Не наплаћује накнаде за иностране трансакције

Као и све добре путне картице, кредитна картица СунТруст Травел Ревардс не наплаћује накнаде за иностране трансакције, те досадне накнаде неке картице се односе на међународне куповине. То је чини добром картицом за путовања у иностранство.

5. Могуће је пријавити се као нечлан — уз нека ограничења

Ова картица је највреднија за оне који банкирају код СунТруст-а. Они који то ураде могу се пријавити за ову картицу из било које државе, са изузетком Вермонта, потврђује издавалац.

Али ако желите картицу и не банкирате код СунТруст-а, још увек је могуће да се пријавите за СунТруст Травел Ревардс кредитну картицу ако живите у:

 • Алабама.

 • Арканзас.

 • Флорида.

 • Георгиа.

 • Мериленд.

 • Миссиссиппи.

 • Северна Каролина.

 • Јужна Каролина.

 • Теннессее.

 • Вирџинија.

 • Вашингтон, Д.Ц.

 • Западна Вирџинија.

Наравно, пријава не значи нужно да ћете бити одобрени. Одобрење зависи од ваше кредитне способности, фактора подобности и других захтева.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here