5 ствари које треба знати о ТЈКС Ревардс Платинум Мастерцард картици,

 ТЈКС Ревардс® Платинум Мастерцард®, коју издаје Синцхрони Банк, може бити достојан помоћник за купца који је паметан у пословима који лови јефтине у Т.Ј. Макк и његове повезане продавнице.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Обично, опште кредитне картице не зарађују бонусе за куповину на дисконтним продајним местима, тако да за Т.Ј. Макк лојалисти који већ добијају снижену цену, ова картица са годишњом накнадом од 0 УСД је изузетно вредна.

Може се користити свуда где је Мастерцард прихваћена, али ако не купујете често под окриљем бренда ТЈКС, полако ћете скупљати награде и можда ћете сматрати да су исплате ограничене.

Ево пет ствари које треба знати о картици:

Штреберски савет: Постоји и верзија ове картице само за продавницу. Нуди неке од истих погодности, али се може користити само у Т.Ј. Макк и његова породица продавница. Ова рецензија се фокусира искључиво на отворену ТЈКС Ревардс® Платинум Мастерцард®, која се може користити свуда где је Мастерцард прихваћена.

1. Т.Ј. Макк лојалисти могу прикупити награде ...

ТЈКС Ревардс® Платинум Мастерцард® нуди високу стопу награда у оквиру бренда без обзира да ли купујете са полице или на вебу:

  • 5 поена за 1 долар потрошен у продавницама у ТЈКС породици (Т.Ј. Макк, Марсхаллс, ХомеГоодс, Сиерра Традинг Пост и Хомесенсе).

  • 1 поен за 1 УСД за све остале куповине.

Сваки поени вреди пени, али постоји само једна опција за исплату: За сваких 1000 зарађених поена, добићете сертификат о наградама од 10 УСД који ћете потрошити на куповине у продавници или онлајн код горе наведених продаваца. (Сертификати се могу издати у апоенима од 10 или 20 долара.)

Ако купујете у Т.Ј. Макк у свакој прилици, за све прилике — повратак у школу, рођендане, празнике и слично — можете освојити неке озбиљне поене.

» ВИШЕ: Кредитне картице најбоље продавнице НердВаллет-а

2. ... Али није идеалан за свакодневну куповину

Наравно, не можете купити све у Т.Ј. Макк. Ваша свакодневна потрошња на ствари као што су намирнице, бензин и оброци у ресторанима ће зарадити мали 1 поен за 1 долар, а ви ћете бити закључани да користите те награде на само једном месту: у оквиру Т.Ј. Макк фамилија брендова.

Ако тражите флексибилније опције зараде и исплате, кредитна картица за повраћај готовине ће вам боље радити.

Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечна БТ понуда, на пример, нуди 2% повраћаја готовине на све куповине: 1% када купите и 1% када платите рачун. То може много брже да се зброји и можете да повратите свој новац као квалификовани депозит на банковном рачуну, кредит на изводу или чек који ћете користити како год желите. Годишња накнада је 0 УСД.

И, наравно, не морате нужно да се задовољите само једном картицом. Можете користити ТЈКС Ревардс® Платинум Мастерцард® за куповину ТЈКС-а и Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечну БТ понуду свуда другде.

» ВИШЕ: Пре него што добијете кредитну картицу за малопродају, размотрите своје могућности

3. Постоји унапредни подстицај, али он неће финансирати куповину

ТЈКС Ревардс® Платинум Мастерцард® брије 10% попуста на вашу прву куповину на мрежи или у продавници. То може да угрози велику куповину, али кредитна картица за опште награде може понудити вредније уводне подстицаје.

» ВИШЕ: Најбоља кредитна картица у бонус понудама доступна сада

4. Можете да добијете прве награде за робу ...

ТЈКС Ревардс® Платинум Мастерцард® добија позивнице за ексклузивне догађаје куповине у продавницама и на мрежи.

Можете сортирати робу пре него што јој други купци добију приступ. У зависности од догађаја, можда ћете добити и неке посластице или награде.

» ВИШЕ: Кредитне картице за купце робних кућа

5. ... Али нећете желети да носите равнотежу

Не постоји уводни АПР период са овом картицом, тако да ако треба да финансирате нову гардеробу за посао или неки намештај за преправку, вероватно би требало да потражите негде другде.

Текући АПР је 26.99% променљиво. Ношење стања ће вам уништити све награде које зарадите, па је најбоље да своје стање плаћате на време и у целости сваког месеца.

Ако вам је потребан простор за камате за велику куповину, општа наградна картица са уводним периодом од 0% годишње биће бољи избор.

Да бисте погледали друге опције које би могле боље да одговарају вашој потрошњи, погледајте НердВаллетов преглед најбољих кредитних картица за добијање.

» ВИШЕ: НердВаллетове најбоље кредитне картице од 0% АПР 

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here