5 ствари које треба знати о ТРИО кредитној картици

ТРИО® кредитна картица из Фифтх Тхирд банке је картица за повраћај готовине са годишњом накнадом од 0 УСД која нуди бонус награде за неке од најчешћих категорија потрошње, иако са ограничењима потрошње која могу озбиљно да угрозе ваш стил. Картица такође долази са бонусом за регистрацију и паузом камате за трансфер стања. Али да бисте се пријавили, морате или да будете члан Пете треће банке са седиштем у Синсинатију или да живите у једној од 10 држава које опслужује.

Ево шта треба да знате.

1. Постоје ограничења ко може да се пријави

Услови за подношење захтева за ову картицу зависе од тога где живите и да ли већ имате депозитне рачуне — као што су чекови или штедни — у Петој трећој банци.

Ако живите у држави у којој Фифтх Тхирд има физичке филијале банке, можете се пријавити без обзира да ли сте већ клијент. Те државе су:

 • Флорида.

 • Георгиа.

 • Иллиноис.

 • Индиана.

 • Кентаки.

 • Мицхиган.

 • Северна Каролина.

 • Охајо.

 • Теннессее.

 • Западна Вирџинија.

Ако не живите у једној од ових држава, можете се пријавити само ако сте корисник петог трећег депозита најмање 90 дана и ако је стање депозита веће од 0 УСД. Да бисте били одобрени, такође ћете морати да испуните уобичајене кредитне критеријуме.

2. Добићете бонус повраћај новца – само не баш много

Основна стопа поврата готовине на ТРИО® кредитну картицу од Фифтх Тхирд банке је 1%. Али добијате 3% готовине назад у ресторанима и 2% готовине назад на бензинским пумпама, продавницама прехрамбених производа и дрогеријама до 1.500 УСД по кварталу у комбинованој потрошњи у тим категоријама. (Потрошња у тим категоријама изнад ограничења зарађује 1%.)

У зависности од тога како трошите новац, то би могло повећати вашу укупну стопу зараде на 1.5% или више, што би га сврстало међу боље картице за повраћај новца. Међутим, тромесечно ограничење од 1.500 долара за потрошњу која испуњава услове за бонус награде је прилично ниско - излази на само 500 долара месечно за комбиновану потрошњу намирнице, бензина, ресторана и дрогерија. Што више потрошите, већа је вероватноћа да ће вам бити боље са једноставном картицом са паушалним износом која плаћа неограничен 1.5% или 2% на све куповине.

Користите наш калкулатор да бисте проценили своје годишње награде и укупну стопу награда на ТРИО® кредитној картици из Фифтх Тхирд банке.

Кликните да бисте приказали калкулатор

3. Можете да зарадите скромни бонус за регистрацију

Ова картица нуди бонус за регистрацију у вредности од $ — не толико велики као што нуде неке друге картице за повраћај новца, али не ништа. Ево како добијате бонус, како га описује Фифтх Тхирд Банк: "Зарадите бонус на новом рачуну у вредности од 100$! Зарадите 10.000 бонус поена који се могу искористити за поврат од 100 долара у готовини, једноставно потрошите 1.000 долара у року од 90 дана од отварања налога."

Имајте на уму да се награде на картици заправо дају као поени — тачније Реал Лифе Ревардс бодови — који имају вредност 1 цент по комаду када се искористе за повраћај готовине. Друге опције откупа обухватају робу, зајам и хипотекарни кредит, путовања и друга искуства.

4. Постоји период од 0% за трансфере, али и накнада

Нови власници картица добијају 0% уводног АПР-а на трансфере стања за првих 12 обрачунских циклуса након отварања налога, а затим текућу АПР од 15.49% - 24.49% Варијабилни АПР. То је лепо ако имате дуг са високим каматама који бисте желели да отплатите. Међутим, постоји накнада за пренос биланса од 4% од износа сваког трансфера (минимално 5 УСД). Такође је добро имати на уму: картица нема провизије за иностране трансакције, тако да може бити добар пратилац у иностранству.

5. Предност заштите мобилног телефона није превише импресивна

Ако рачун за бежични телефон плаћате ТРИО® кредитном картицом Фифтх Тхирд банке, испуњавате услове за програм заштите мобилног телефона Фифтх Тхирд. Међутим, ова предност долази са прилично великим везама. Детаљи:

 • Заштита је само додатно покриће, што значи да ће вам надокнадити штету или крађу која већ није покривена другом полисом осигурања, као што је осигурање власника куће или изнајмљивача. Појављује се тек након што се исцрпе ваше погодности у вези са другим политикама.

 • Заштита мобилног телефона покрива до 200 УСД по захтеву након што сте платили одбитак од 50 УСД (највише два захтева у периоду од 12 месеци). Двеста долара није много када модерни паметни телефони коштају стотине долара. Насупрот томе, Веллс Фарго покриће мобилног телефона плаћа до 600 долара по захтеву, има само 25 долара одбитка и не захтева од вас да прво искористите друге полисе осигурања.

Водич за ову погодност каже да „електронски проблеми, као што су немогућност пуњења, механички или квар батерије, где нема доказа о физичком оштећењу, нису покривени овим програмом.” За више детаља о погодностима за заштиту мобилног телефона ТРИО® кредитне картице из Фифтх Тхирд банке, идите овде.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here