5 ствари које треба знати о УБС пословним кредитним картицама,

Кредитне картице за мала предузећа које нуди УБС - инвестициона банка са богатом клијентелом - су добре понуде, али само за оне који могу да искористе предности својих врхунских погодности. Трио картица садржи потенцијално вредне погодности, као што су примарно осигурање за изнајмљивање аутомобила и погодности за приватно ваздухопловство. Али њихове текуће награде су мање импресивне у поређењу са онима на другим малим пословним картицама са сличним годишњим накнадама.

Ево ближег погледа шта ове три УБС пословне кредитне картице нуде.

» ВИШЕ: НердВаллетове најбоље кредитне картице за мала предузећа

1. Картица за поврат новца нуди најбоље текуће награде

УБС портфолио малих пословних картица садржи две путне картице и једну картицу за повраћај новца:

  • УБС Виса Сигнатуре Бусинесс картица, путна картица, има годишњу накнаду од 0 УСД и зарађује 1 УБС Ми Цхоице Ревардс бод по долару потрошеном на све куповине.

  •  УБС Цасх Ревардс Виса Бусинесс картица, картица за повраћај готовине, има годишњу накнаду од 150 УСД и зарађује 2% готовине назад на првих 100.000 УСД у квалификованим куповинама сваке године и 1% готовине назад за све куповине након тога.

  • УБС Виса Инфините Бусинесс картица, путна картица, има годишњу накнаду од 550 УСД и зарађује 3 УБС Ми Цхоице Ревардс поена за сваки долар потрошен на путовање авионом и боравак у хотелу; 2 бода за сваки долар потрошен на канцеларијски материјал, испоруку, оглашавање и кабловску, интернет и телефон за куповину до 200.000 долара годишње; и 1 поен по долару за све друге куповине.

Све три картице нуде контролу плаћања за овлашћене кориснике, алате за праћење трошкова и до 24 бесплатне картице запослених на захтев. Они такође долазе са примарном покрићем за изнајмљивање аутомобила када изнајмљују за посао, погодностима које су вредне и које је тешко пронаћи, као и погодностима приватног ваздухопловства које вам могу донети надоградњу и попусте на одређене изнајмљене приватне авионе.

Од ове три, УБС Цасх Ревардс Виса Бусинесс картица има најбогатију награду — повраћај новца од 2% на све куповине, до ограничења потрошње. Ако можете добро да искористите примарну покривеност изнајмљених аутомобила или погодности приватног ваздухопловства, то је добар посао.

2. Путне карте нуде највише погодности

Осим што нуди примарну покриће за изнајмљивање аутомобила и погодности приватног ваздухопловства као и друге картице, УБС Виса Сигнатуре картица има неке импресивне путне додатке за картицу без годишње накнаде, укључујући консијерж услуге, погодности у луксузним хотелима и префериране цене изнајмљивања аутомобила. За путнике који траже луксузне погодности без цене, то надокнађује скромне награде.

И наравно, као што бисте очекивали, картица са највишом годишњом накнадом од три – УБС Виса Инфините Бусинесс картица од 550 УСД годишње – долази са низом погодности и раскошних погодности. Најважније укључују годишњи кредит од 500 УСД за чланство у салону у било ком аеродромском клубу, бесплатно чланство Приорити Пасс Селецт, кредит домаће авио компаније од 350 УСД и кредит за Глобал Ентри или ТСА Прецхецк извод.

Чудно, међутим, имајући у виду годишњу накнаду од 150 УСД, средња УБС Цасх Ревардс Виса Бусинесс картица нуди далеко мање запањујућих када су у питању додаци. Са овом картицом ћете добити примарну покриће за изнајмљивање аутомобила, погодности приватног ваздухопловства и неке основне погодности, али ништа више од тога,

3. Вероватно ћете морати да будете УБС клијент да бисте га добили

УБС мале визит карте нису доступне свима који су се дружили. Према речима представника УБС-а, програм картица „УБС“ је дизајниран да служи УБС клијентима и продаје се искључиво УБС клијентима."

Ако немате постојећи УБС однос, можете да се пријавите за картицу тако што ћете директно контактирати фирму позивањем 866-УБС-ВИСА, али не постоји онлајн пријава.

 » ВИШЕ: Ко може да се пријави за малу визит карту?

4. Правила искоришћавања су комплексна и потенцијално скупа

Прво, добра вест: ако имате или УБС Виса Инфините Бусинесс картицу или УБС Виса Сигнатуре картицу – обе зарађују поене УБС Ми Цхоице Ревардс – можете добити више вредности користећи те поене за летове. ( УБС Цасх Ревардс Виса Бусинесс је картица за повраћај готовине, тако да се овде не примењује.)

Ако искористите 25.000 поена за авионске карте, можете добити карту у вредности до 350 долара; или можете искористити 50.000 поена и добити карту у вредности до 900 долара. На тим праговима, бодови вреде или 1.4 цента или 1.8 центи по комаду, знатно изнад индустријског стандарда од по 1 цента.

А сада лоше вести: да бисте добили те повишене стопе откупа, морате да користите бодове — и само бодове — да покријете пуну цену карте. Коришћење комбинације поена и готовине је и даље опција, али на тај начин нећете добити повећану стопу откупа. Дакле, ако желите да искористите ову понуду, имајте на уму следеће:

  • Ако ваша карта кошта више од 350 УСД или 900 УСД, дугујете разлику у поенима; опет, не можете користити готовину или комбинацију поена и долара. И вредност откупа за ту разлику у цени ће се вратити на 1 цент по поену.

  • Још горе, ту разлику можете платити само у корацима од 5.000 поена (што значи 50 долара вредности карте). Дакле, ако желите авионску карту која кошта, рецимо, 458 долара, требаће вам 40.000 поена — 25.000 да покријете првих 350 долара, али онда још 15.000 да покријете разлику од 108 долара.

  • Ако имате УБС Виса Сигнатуре картицу, такође ћете дуговати накнаду за резервацију од 25 УСД. (УБС Виса Инфините Бусинесс картица не наплаћује ову накнаду.)

 УБС Цасх Ревардс Виса Бусинесс картица не испуњава услове за ове врсте исплате путовања; добићете или кредит на изводу или депозит на ваш УБС пословни рачун.

5. Велики налози добијају веће бонусе за регистрацију

Као и већина пословних кредитних картица, све УБС картице долазе са понудама добродошлице након испуњавања захтева за минималну потрошњу.

Али власници УБС Виса Инфините Бусинесс картице и/или УБС Виса Сигнатуре Бусинесс картице могу значајно повећати те бонусе ако као клијенти имају 250.000 УСД или више средстава. За детаље контактирајте УБС.

Упоредите картице

Америцан Екпресс Блуе Бусинесс Цасх™ картица

Цапитал Оне Спарк Цасх Плус

Инк Бусинесс Цасх® кредитна картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике.
Пријавите се Пријавите се Пријавите се

Годишња накнада

Н/А

Годишња накнада

Н/А

Годишња накнада

Н/А

Регулар АПР

13.24%-19.24% Варијабилна АПР

Тарифе и накнаде

Регулар АПР

Н/А

Регулар АПР

13.24%-19.24% Варијабилна АПР

Интро АПР

0% уводног АПР-а на куповину за 12 месеци од датума отварања рачуна

Интро АПР

Н/А

Интро АПР

0% уводне годишње продаје на куповине током 12 месеци

Препоручена кредитна оцена
690850добро - одлично

Препоручена кредитна оцена
690850добро - одлично

Препоручена кредитна оцена
690850добро - одлично

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here