5 ствари које треба знати о Виса-иној новој погодности испоруке

Власници Виса картица у Сједињеним Државама.С. имају приступ разним погодностима, укључујући погодност Схипт која нуди услугу доставе истог дана за свакодневне куповине и основне ствари од популарних продаваца као што су Цостцо, Таргет, Публик и многи други.

Детаљи погодности варирају у зависности од тога да ли имате Виса Инфините, Виса Сигнатуре или обичну Виса картицу, али без обзира на то, може вам уштедети новац на Схипт чланству и време проведено у продавници. Ипак, постоје нека правила и ограничења при коришћењу погодности.

Ево шта треба да знате о погодностима Виса Схипт.

» ВИШЕ: Погледајте најбоље кредитне картице НердВаллет-а за доставу хране

1. Понуде се разликују у зависности од нивоа Виса

Од овог писања, чланство у Схипт-у кошта 99 долара годишње. За власнике Виса картице, чланство је 9 долара.99 месечно, али имају до децембра. 31, 2024, да региструју своју картицу и квалификују се за бесплатно чланство (и потенцијално попусте) на ограничено време.

  • Виса Инфините: Добијте бесплатно Схипт чланство до три године од датума уписа и не мање од 12 месеци ако сте уписани до горе наведеног датума.

  • Потпис визе: Добијте бесплатно Схипт чланство у трајању од три месеца и 50% попуста за девет месеци.

  • Све остале Виса У.С. потрошачке кредитне картице: Добијте бесплатно Схипт чланство за један месец и 50% попуста за три месеца.

Примењују се услови.

Штреберски савет: Ако сте се претходно пријавили за Схипт чланство преко Таргет-а, отказивање налога и чланства и креирање новог је неопходан корак да бисте се квалификовали за бенефиције.

» ВИШЕ: Погледајте најбоље кредитне картице НердВаллет-а за намирнице

2. Чланство у испоруци, па чак и достава могу бити бесплатне, али постоје и друге накнаде

Чланство у Схипт-у значи бесплатну испоруку за поруџбине од 35 долара или више. Али за поруџбине испод тог износа, накнада за испоруку је 7 долара. (Не постоји минимални износ потрошње који је потребан за тражење испоруке.)

За поруџбине са куповином алкохола може бити потребна и накнада за испоруку од 7 УСД.

Осим тога, могу се применити и други трошкови, укључујући порезе, накнаде за малопродају (за, рецимо, ствари у врећама) и још много тога.

И наравно, можда бисте желели да дате напојницу свом возачу брода.

» ВИШЕ: Погледајте најбоље кредитне картице НердВаллет-а за ресторане

3. Важе ограничења и ограничења

За почетак, Виса погодност је ограничена на једну особу по налогу за испоруку и по Виса картици која испуњава услове, а плаћања или куповине чланства преко трећих страна као што су Аппле Паи или Гоогле Паи не испуњавају услове за понуду. Али поред тога, постоје неке ствари које треба имати на уму о самом Схипту.

  • Испорука можда није доступна у вашој области: Иако је повластица Схипт доступна свим власницима Виса картица, некима можда неће бити доступна, географски. Од септембра 2021. Схипт је био доступан у више од 5.000 градова широм земље. Веб локација компаније Схипт олакшава проверу по поштанском броју да бисте видели да ли ваша локација испуњава услове.

  • Схиптова листа партнерских продаваца варира: Схипт испоручује од разних популарних продаваца, што је велики део његове привлачности. Али листа продаваца који су вама лично доступни ће се разликовати на основу вашег поштанског броја.

  • Могуће је користити Схипт без плаћеног чланства: Као и код конкурената у испоруци хране као што су Инстацарт, ДоорДасх и Убер Еатс, није вам нужно чланство да бисте слали поруџбине преко Схипт-а. Можете само да отворите налог и платите фиксну накнаду за испоруку од 10 УСД поврх своје поруџбине.

Али такође као и оне конкурентске услуге, чести корисници Схипт-а ће вероватно уштедети новац током времена тако што ће се одлучити за плаћено чланство.

» ВИШЕ: Кредитне картице и достава хране: Која су правила о ценама награда?

4. Упис је обавезан

Виса повластица за отпрему се не примењује аутоматски. Уместо тога, мораћете да довршите неколико корака да бисте га затражили:

  • За почетак идите на Испорука.цом/виса и унесите свој поштански број. Под претпоставком да је Схипт доступан у вашој области (погледајте горе), једноставно пратите упутства за креирање налога за отпрему. Ако већ имате чланство Схипт, мораћете да сачекате да истекне да бисте се квалификовали за бесплатну обнову са условима који важе за вашу Виса кредитну картицу.

  • Након креирања налога, кликните на картицу профила да бисте добили образац за додавање ваше Виса картице. (Накнаде се неће примењивати док се услуга не искористи.) Након што додате картицу, бићете обавештени о њеним специфичним условима погодности. Ако се слажете, кликните на дугме "учлани се'".

  • Када буде затражено, додајте комплетне податке о плаћању своје картице да бисте је сачували као будућу опцију плаћања и изаберите дугме „Сачувај“. Виса картица која испуњава услове мора да се користи приликом куповине да би се остварила погодност.

» ВИШЕ: Откључајте уштеде уз ове мало познате погодности кредитне картице

5. Чланство се аутоматски обнавља

Чланства за отпрему се аутоматски обнављају у чланство са попустом, ако се неко пријави, или у плаћено чланство након што се бесплатни део погодности заврши. Ако желите да користите само Схипт док траје Виса погодност, будите у току са датумима да откажете чланство пре него што се обнови.

Чланство се може отказати у било ком тренутку на Схипт-овој веб страници.

» ВИШЕ: Виса вс. Мастерцард: Која је разлика?

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here