5 ствари које треба знати о Ваифаир кредитној картици,

Ако сте икада тражили на мрежи нови тепих, сто за кафу, јастук за бацање или ватру на отвореном, ваш лов вас је вероватно довео до странице Ваифаир-а. Ваифаир је једна од највећих светских онлајн дестинација за дом, која нуди више од 18 милиона производа.

Хронично преуређивачи кућа, или чак само повремени купци, могу размотрити Ваифаир кредитну картицу за своје куповине које побољшавају дом. Ево пет ствари које треба знати.

» ВИШЕ: Кредитне картице најбоље продавнице

1. Постоје две верзије Ваифаир кредитне картице

Постоји основна Ваифаир кредитна картица која се може користити само за куповину на Ваифаир фамилији малопродајних локација, укључујући њену водећи сајт Ваифаир, као и Јосс & Маин, АллМодерн, Бирцх Лане и Периголд.

Постоји и друга верзија, Ваифаир Мастерцард, која се може користити свуда где је Мастерцард прихваћена. Када користите своју Ваифаир Мастерцард, добићете:

  • 3% назад у наградама у продавницама прехрамбених производа.

  • 2% назад на квалификоване онлајн куповине.

  • 1% назад на све остале куповине.

Када се пријавите, бићете узети у обзир за обе верзије картице. Ако сте одобрени за оба, можете одабрати коју желите. Обе картице имају годишњу накнаду од 0 долара.

» ВИШЕ: Размишљам о малопродајној картици? Прво размотрите ово

2. Можете да зарадите 5% у виду награда за Ваифаир куповине

И Ваифаир кредитна картица и Ваифаир Мастерцард могу зарадити 5% у виду награда када је користите за куповину на било којој Ваифаир веб локацији. То значи да ако инвестирате у нови одељак од 3.000 УСД за своју дневну собу и наплатите га на својој картици, добићете 150 УСД назад у Ваифаир наградама које можете да искористите за следећу куповину.

Иако је 5% повраћаја великодушно, важно је бити свестан да то није исто што и 5% повраћаја готовине. Награде које ћете зарадити су добре само за куповину на веб локацијама из породице Ваифаир.

Ако одаберете награде (више о томе касније), добићете уводну понуду: Уштедите 40 УСД од своје прве квалификационе поруџбине од 250 УСД или више.

Тип штребера: Ваифаир кредитну картицу је некада издавала Цоменити Банк, али је Цити лансирао две тренутне кредитне картице 2020.

3. Можете искористити посебно финансирање (али ћете се одрећи награда)

Преуређујете целу кућу и желите да искористите финансирање без камате на ваше куповине? Са Ваифаир кредитном картицом, постоји неколико опција за посебно финансирање. Квака је у томе што ако изаберете план финансирања без камате, нећете зарадити 5% у виду награда за куповину.

Када одете да проверите куповину Ваифаир-а, биће вам представљене посебне опције финансирања, као што су:

  • 6-месечно финансирање за поруџбине преко 199 УСД.

  • 12-месечно финансирање за поруџбине преко 499 УСД.

  • 18-месечно финансирање за поруџбине преко 1,499 УСД.

  • 24-месечно финансирање за поруџбине преко 2.999 УСД.

Међутим, ове понуде са одложеним каматама нису исто што и права уводна АПР понуда од 0%. Уместо одрицања од камате, морате у потпуности да отплатите свој износ до краја промотивног периода без камате или ће вам бити наплаћена камата на цео износ куповине, ретроактивно на датум куповине.

Од децембра 2020. године, Ваифаир кредитна картица је имала променљиви АПР куповине од 26.99%. Међутим, ограничено време, квалификоване куповине изнад 2.999 УСД могу бити квалификоване за „велике планове куповине." То значи да ће вам бити наплаћена камата, али по нижим текућим АПР-има током одређеног броја месеци.

» ВИШЕ: Одложена камата вс. 0% АПР

4. Награде могу бити вредне

Када су у питању награде за кредитне картице, већина поена има основну вредност од 1 цент по боду. Неки могу да вреде мало више, неки мање.

Али Ваифаир бодови дају више ударца. Када искористите Ваифаир Ревардс доларе, добићете 6 долара за сваких 200 поена које искористите. То значи да Ваифаир поени вреде 3 цента по комаду.

Можете да искористите до 2.500 долара у наградним доларима сваког месеца, а не постоји минимални праг за откуп награда. Ваифаир награде зарађене од Ваифаир кредитне картице и Ваифаир Мастерцард картице неће истећи.

5. Ношење равнотеже је лош дизајн

Желећете да будете сигурни да отплатите свој Ваифаир салдо у потпуности на крају сваког месеца, јер, као и код многих малопродајних кредитних картица, ако не користите предности посебног финансирања, платићете високу цену АПР. Као што је горе наведено, тренутна променљива АПР куповине картице је 26.99%.

За већину људи, најбоља кредитна картица за коју се можете пријавити доноси флексибилније награде које нису везане ни за једног одређеног продавца.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here