5 ствари које треба знати о визит карти Виндхам Ревардс Еарнер

Пословна кредитна картица Виндхам Ревардс® Еарнер℠ са годишњом накнадом од 95 УСД је направљена за власника малог предузећа који воли да борави у Виндхам имањима и који такође троши много на маркетинг, оглашавање и комуналне услуге.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Дакле, ако сте чести путници и предузетник који напорно радите да бисте сазнали о свом послу, ово би могла бити карта за вас.

То су, међутим, веома специфичне категорије потрошње и потенцијално нису толико корисне за споредну свирку или чак за нека самостална предузећа.

Ево пет ствари које треба знати о картици.

» ВИШЕ: Најбоље хотелске кредитне картице НердВаллет-а

1. Стопе награда су импресивне, ако се ваша потрошња подудара

Пословна кредитна картица Виндхам Ревардс® Еарнер℠ зарађује:

  • 8 поена за 1 долар потрошен на боравак у хотелу Виндхам и на бензин.

  • 5 поена за 1 долар потрошен на маркетинг, оглашавање и комуналне услуге.

  • 1 поен за сваки долар потрошен на све друге куповине.

То су прилично специфичне категорије бонуса које се неће свидети свим власницима малих предузећа, али могу бити велики подстицај за неке.

НердВаллет вреднује Виндхам поене на 0.9 центи сваки.

» ВИШЕ: Виндхам Ревардс: Комплетан водич

2. Неће вам недостајати места за коришћење тих поена

Виндхам је огроман хотелски ланац, са преко 9.000 објеката широм света. То вам олакшава да своје бодове претворите у боравак у једној од многих хотелских опција. Бесплатна ноћења обично коштају 7.500, 15.000 или 30.000 поена по спаваћој соби. Такође имате могућност да искористите своје бодове за постизање снижених ноћења.

Можете да изаберете да користите поене за поклон картице, куповину или трансфере авионом, али генерално ћете на тај начин добити мање вредности по боду. Поклон картице, на пример, доносе вам само 0.4 цента по боду.

3. Постоји солидан бонус за регистрацију

Картица нуди следеће за нове купце: Зарадите 45.000 бонус поена, довољно за до 6 бесплатних ноћења у објектима који учествују након што потрошите 1.000 УСД на куповине у првих 90 дана. Бесплатна ноћења могу захтевати до 30.000 поена по спаваћој соби у објектима који учествују и зависе од доступности. Одмаралишне таксе се могу применити и не могу се платити поенима.

У поређењу са другим картицама са сличном годишњом накнадом, то је прилично добра понуда добродошлице — али постоје и друге које би могле бити уносније и флексибилније.

 Цхасе Саппхире Преферред® картица, на пример, нуди следеће: Зарадите 60.000 бонус поена након што потрошите 4.000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога. То је 750 УСД за путовања када искористите Цхасе Ултимате Ревардс®. А те поене можете искористити за много више од тога да останете са Виндхамом.

» ВИШЕ: Најбоље путне кредитне картице НердВаллет-а

4. Поени за годишњицу могу бити драгоцени

 Виндхам Ревардс® Еарнер℠ Бусинесс кредитна картица вам даје 15.000 бонус поена на годишњицу ваше картице сваке године, а то вам може обезбедити бесплатно ноћење у великом броју објеката Виндхам, али не у објектима највишег нивоа ланца, који коштају 30.000 поена по ноћи.

Друге хотелске картице са сличним годишњим накнадама, као што су Марриотт Бонвои Боундлесс® Цредит Цард и Ворлд оф Хиатт Цредит Цард, нуде потпуну „бесплатну награду за ноћење“ сваке године коју можете применити на широк спектар објеката.

5. Повезан је са две друге Виндхам потрошачке картице

Док је Виндхам Ревардс® Еарнер℠ Бусинесс кредитна картица намењена власницима малих предузећа, Виндхам такође нуди две потрошачке картице: Виндхам Ревардс® Еарнер℠ Плус кредитну картицу и Виндхам Ревардс® Еарнер℠ кредитну картицу.

Они долазе са нижим годишњим накнадама (75 и 0 долара, респективно), као и нижим стопама награда. Ако уживате у Виндхам некретнинама, али нисте власник предузећа, ове картице би вам могле бити привлачније.

Три картице такође нуде различите нивое чланова Виндхам Ревардс; Виндхам Ревардс® Еарнер℠ Бусинесс кредитна картица долази са највишим нивоом, Диамонд, који укључује надоградње апартмана и погодности добродошлице при пријављивању.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here