6 најбољих Марриотт трансфер партнера — и 5 које треба избегавати“,

Чланови Марриотт Бонвои-а сигурно могу искористити своје бодове за бесплатне боравке у Марриотт-у. Али постоји још једна употреба Марриотт Бонвои поена: резервација летова.

Марриотт, као и други програми лојалности хотела, омогућава члановима да конвертују бодове у авио миље. Али за разлику од других хотелских програма, Марриотт је партнер са невероватних 40 партнера за трансфер авио компанија и нуди однос трансфера 3:1 за њих 38.

Неки трансфери партнера авио компаније могу бити прилично уносни, док други уопште нису сјајни. Ево најбољих (и најгорих) Марриотт партнера за трансфер.

Вредност Марриотт Бонвои поена

Али прво пре него што пренесете своје Бонвои поене, требало би да знате колико Бонвои заправо вреди. НердВаллет вреднује Марриотт Бонвои поене на 0.7 центи сваки. Ови поени се преносе већини партнера у авио-компанијама по стопи од 3 Бонвои поена на 1 авио-миљу. Када тргујете са 3 Бонвои бода (вредности 2.1 цент према нашим проценама), мораћете да добијете најмање 2.1 цент у вредности од сваке авио-миље да се исплати.

Ово је мало лакше ако искористите предности Марриоттовог трансферног бонуса. За сваких 60.000 Бонвои поена које пренесете, Марриотт ће додати још 5.000 миља. Дакле, код већине авио-компанија, уместо 20.000 миља за 60.000 Бонвои поена, добијате 25.000 миља за 60.000 Бонвои поена. Том брзином, потребно је да издвојите само 1.7 центи по миљи авиопревозника да се исплати.

Да бисте утврдили колику вредност добијате од сваке авио миље, поделите готовинску цену ваше авионске карте са бројем миља које ћете морати да искористите. На пример, рецимо да повратна економска карта од Лос Анђелеса до Лондона кошта 750 долара у готовини или 50.000 миља. Поделите 750 долара са 50.000 и видећете да добијате вредност 1.5 центи за сваку миљу, што није тако добро. Али ако погледате то исто путовање у седишту пословне класе (4.650 долара у готовини или 117.500 миља), добићете скоро 4 цента по миљи — веома добра вредност.

Штреберски савет: Ако вам недостаје само неколико хиљада миља авиопревозника да резервишете наградни лет код Бонвои партнера за трансфере, можда бисте оправдали размену својих Бонвои поена по ниској вредности. Али нормално, не желите да мењате 3 Бонвои бода за миљу авио компаније која вреди мање од 1.7 центи.

Најбољи Марриотт Бонвои трансфер партнери

1. План километраже компаније Аласка Аирлинес

Табела награда за партнере Аљаске препуна је невероватних слатких тачака, укључујући лет до Азије у пословној класи за само 50.000 миља у оба смера на Цатхаи Пацифиц-у и заустављање на међународној награди у једном правцу.

2. Унитед Аирлинес МилеагеПлус

Уз РевардсПлус партнерство између Унитед-а и Марриотт-а, чланови МилеагеПлус-а добијају бонус од 10% када претварају Марриотт поене у Унитед миље, што резултира односом трансфера од 3:1. Поред тога, када пренесете 60.000 Марриотт поена, добићете бонус од 5.000 миља. Дакле, трансфер од 60.000 Марриотт поена у Јунајтед ће вам донети 27.000 Унитед миља.

Такође, слатке тачке у програму награда Јунајтеда могу вам донети велику вредност за пренете Бонвои поене.

3. Америцан Аирлинес ААдвантаге

Иако то није највреднија валута за километражу, програм Америцан Аирлинес ААдвантаге нуди неке слатке тачке. Не можете да добијете америчке миље преносом поена из програма као што су Цхасе Ултимате Ревардс®, Цапитал Оне или Америцан Екпресс Мемберсхип Ревардс. У јулу 2021, Цити ТханкИоу је додао Америцан Аирлинес као партнера за трансфер, али ово партнерство истиче у новембру. 13, 2021. Недостатак америчких партнера за трансфер чини Марриотт трансфере посебно вредним за допуну вашег ААдвантаге налога.

4. Виргин Атлантиц

Виргин је још један програм који воле сакупљачи километраже због својих невероватних слатких тачака. Користећи своје Виргин Атлантиц бодове, можете резервисати Делта пословну класу за Европу за 50.000 поена. Уз бонус, потребно вам је само 120.000 Марриотт поена да бисте добили довољно Виргин поена за резервацију.

5. Етихад Гуест Милес

Пошто није део савеза авио-компанија, Етихад има еклектичну мешавину партнера авио-компанија и слатких места. На пример, можете летети у Африку пословном класом за само 44.000 миља у оба смера или летети пословном класом до Азије за само 54.000 миља у оба смера.

6. Туркисх Аирлинес Милес&Смилес

Турски програм Милес&Смилес нуди неке од најспектакуларнијих слатких места у околини. Можете летети до Хаваја за само 7.500 миља у оба смера или летети пословном класом до Европе за 45.000 миља у једном правцу.

Други Марриотт Бонвои трансфер партнери вредни разматрања

 • Аир Цанада Аероплан: Аир Цанада-ов Аероплан програм  нуди низ слатких места. Можете резервисати награду за пословну класу на Хавајима за 25.000 поена или у Европи за 60.000 поена. Ако користите предност једног од ових откупа високе вредности, могло би имати смисла да пренесете Бонвои поене.

 • АНА Милеаге Цлуб: Са Алл Ниппон Аирваис' Милеаге Цлуб, можете летети у Европу у пословној класи за само 88.000 миља повратно. Користећи предности овог или других слатких места, можете добити тону вредности од својих Марриотт поена.

 • Делта СкиМилес: Делта миље свакако можете пренети на Марриотт, а можете и обрнуто. Делта СкиМилес трансфер по стопи од 3 Бонвои поена на 1 Скимиле.

 • ЈАЛ Милеаге Банк: Јапан Аирлинес миље нуде један од најбољих начина да резервишете Емиратес награде прве класе. Можете летети између Њујорка и Дубаија за само 165.000 миља повратно. То је отприлике цена коју други програми (као што је Аласка Милеаге План) прво наплаћују за једносмерну награду у Емиратима. Међутим, биће вам потребно много Марриотт поена да бисте ово остварили. Ако ово откупљење нема смисла за вас, ЈАЛ нуди разне друге слатке тачке у својој листи награда.

» Сазнајте више: Најбоље кредитне картице авио компаније тренутно

Ексклузивни партнери за трансфер Марриотт Бонвои-а

Марриотт је партнер са више десетина програма који нису партнер за трансфер ниједне друге велике преносиве валуте (Америцан Екпресс, Цапитал Оне, Цхасе или Цити). То значи да су Марриотт Бонвои бодови ваш једини извор миља за ове програме осим што директно зарађујете са њима.

Ево тих ексклузивних програма:

 • Егејске миље+бонус.

 • Аерофлот Бонус.

 • Аир Нев Зеаланд Аирпоинтс.

 • План километраже компаније Аласка Аирлинес.

 • Америцан Аирлинес ААдвантаге. (До новембра. 13, можете пренети Цити поене на Америцан.)

 • Асиана Аирлинес Асиана Цлуб.

 • Цопа Аирлинес ЦоннецтМилес.

 • Фронтиер Милес.

 • Хаинан Аирлинес Фортуне Вингс Цлуб.

 • Јапан Аирлинес ЈАЛ Милеаге Банк.

 • Кореан Аир СКИПАСС.

 • ЛАТАМ Аирлинес ЛАТАМ Пасс.

 • Саудиа Алфурсан.

 • Воиагер Соутх Африцан Аирваис.

 • Виргин Аустралиа Велоцити Фрекуент Флиер.

 • Вуелинг Цлуб.

Не нуде сви ови партнери добру вредност за ваше пренете Марриотт бодове, али лепо је имати опцију ако треба да допуните свој рачун за награду помоћу једног од ових програма.

Марриотт Бонвои партнере за трансфер које треба избегавати

1. Соутхвест Рапид Ревардс

Рапид Ревардс бодови имају вредност од око 1.По 4 цента, а правих слатких места нема јер су цене поена везане за готовинске цене. Вероватно ћете изгубити много вредности преношењем велике количине Марриотт поена на Југозапад у односу 3:1.

2. Аир Нев Зеаланд Аирпоинтс

Стопа трансфера за Марриотт поене на Аир Нев Зеаланд (200:1) је много гора него код других партнера у трансферу; ово вероватно неће имати смисла за већину путника.

3. Фронтиер Милес

НердВаллет вреднује Фронтиер миље на само 0.7 центи, тако да бисте изгубили тону вредности преношењем Марриотт поена на Фронтиер.

4. ИнтерМилес

Ако никада нисте чули за ИнтерМилес, то има смисла: то је програм зомби километраже компаније Јет Аирваис, која је прогласила банкрот и престала са радом 2019. Дакле, у програму се може наћи врло мало вредности.

5. Катар Аирваис Привилеге Цлуб

Катарски програм километраже оставља много да се пожели. Пошто је катарски програм Привилеге Цлуб прошао кроз огромну девалвацију средином 2018. године, тешко је пронаћи било какву вредност у њему.

Ако желите да искористите Марриотт-ове трансфер партнере ...

Генерално, Бонвоис се најбоље троши у самим Марриотт хотелима. Али понекад је потребно да надокнадите баланс авио-компаније. Или сте можда схватили да је седиште ваше компаније некада било поред Марриотт-а, али пошто је компанија у потпуности радила од куће, више немате оданост Марриотт-у.  У таквим случајевима, има смисла да своје поене пошаљете у програм авио-компаније за честе лете, уместо да им дозволите да сакупљају виртуелну прашину.

Али да бисте максимално повећали своје Марриотт поене, фокусирајте се на специфичне програме лојалности авио-компанија који пружају велику вредност кроз невероватне слатке тачке.

Начини да зарадите Марриотт Бонвои поене

Толико сте искушени овим трансферима да вам треба још више Бонвоја? Можете зарадити Марриотт Бонвои поене тако што ћете боравити у Марриотт хотелима, али најлакши начин да брзо прикупите гомилу бодова је трошење на Марриотт ко-брендиране кредитне картице. Тренутно су у понуди четири Марриотт кредитне картице, а свака долази са солидним бонусом добродошлице:

 • Марриотт Бонвои Боундлесс® кредитна картица (годишња накнада: 95 УСД): Зарадите 3 бесплатна ноћења (свако ноћење у вредности до 50.000 поена) након квалификованих куповина + 10Кс укупан број поена за куповине које испуњавају услове у одабраним категоријама.

 • Марриотт Бонвои Болд® кредитна картица (годишња накнада: 0 УСД): Зарадите 30.000 бонус поена након што потрошите 1.000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога.

 • Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картица (годишња накнада: 450 УСД): Зарадите 75.000 Марриотт Бонвои бонус поена након што користите своју нову картицу за куповину од 3.000 УСД у прва 3 месеца. Поред тога, зарадите до 200 УСД кредита за куповину у У.С. Ресторани у првих 6 месеци чланства на картици. Услови се примењују.

 • Марриотт Бонвои Бусинесс™ Америцан Екпресс® картица (годишња накнада: 125 УСД): Зарадите 75.000 бонус Марриотт Бонвои поена након што користите своју нову картицу за куповину од 3.000 УСД у току прва 3 месеца чланства на картици. Осим тога, зарадите до 150 УСД назад у кредитима на изводу на куповинама које испуњавају услове на вашој новој картици у прва 3 месеца чланства на картици. Услови се примењују.

» Сазнајте више: Најпаметнији начини да зарадите Марриотт Бонвои поене

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here