7 разлога да се придружите Хилтон Хонорс

Многи путници гравитирају према Хилтоновим некретнинама као њиховом омиљеном хотелском бренду. Чак 118 милиона људи су чланови његовог програма лојалности, Хилтон Хонорс.

Било да сте обичан пословни путник или повремени гост на одмору, придруживање Хилтон Хонорс-у може вам понудити додатне погодности које ће ваш боравак учинити још вреднијим. Ево неколико разлога да постанете члан Хилтон Хонорс-а.

Зашто се придружити Хилтон Хонорс-у?

1. Лако је добити статус највишег нивоа

Иако Блуе чланови Хилтон Хонорс-а, основног нивоа програма, добијају бенефиције чим се пријаве, хотел је својим члановима олакшао да дођу до елитног статуса. За 2021., услови за Хилтон Хонорс нивое елитног статуса (сребро, злато и платина) смањени су за половину.

На пример, да бисте достигли златни статус, обично морате да останете 40 ноћи, завршите 20 боравака или зарадите 75.000 базних поена годишње. Ове године је потребно само 20 ноћења, 10 боравака или 37.500 базних поена да бисте стекли златни статус.

Добијање статуса највишег нивоа могуће је и путем ко-брендиране кредитне картице. Испод је бесплатан статус елитног нивоа који можете аутоматски добити ако постанете члан картице.

Име картице

Бесплатан елитни статус Хилтон Хонорс

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс картица

Сребро.

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картица

Злато.

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картица

Диамонд.

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Бусинесс Цард

Злато.

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс картица има годишњу накнаду од 0 УСД, што може бити корисно за ретке путнике који желе брже да достигну елитни статус. Остале Хилтон Хонорс картице у понуди имају годишњу накнаду од 95 до 450 долара. Примењују се услови.

» Сазнајте више: Како да бирате између Хилтон кредитних картица

2. Хилтон има глобални отисак

Без обзира на то где се налазите у свету, велике су шансе да ћете пронаћи Хилтонов објекат. Постоји више од 6.500 Хилтон некретнина широм света, у 119 земаља.

Само на Флориди можете да бирате један од 434 Хилтон хотела за свој следећи боравак. Хилтонов интернационални смештај је такође обилан. Лондон, на пример, има 89 Хилтонових некретнина, док Јапан нуди 14.

3. Његов портфолио укључује некретнине за све буџете

Још један разлог зашто толико чланова привлачи Хилтон Хонорс је широк спектар брендова и цена. Тренутно поседује 18 брендова који служе путницима са буџетом, као и онима који преферирају смештај са пет звездица.

У оквиру његовог портфеља брендова, наћи ћете брендове средње класе као што је Тру би Хилтон, брендове вишег средњег ранга као што је Хамптон би Хилтон, врхунске брендове попут Ембасси Суитес и луксузне смештаје као што је реномирани Валдорф Асториа.

4. Постоји много начина за сакупљање бодова

Као члан Хилтон Хонорс-а, можете да добијете више поена кроз боравак у хотелима, ексклузивне промоције, превлачење Хилтон Хонорс кредитних картица, ресторане и Лифт.

Такође можете брже да сакупите поене помоћу других Хилтон Хонорс функција, као што је примање поклонених или пребачених поена од пријатеља или члана породице, или чак да купујете поене ако вас само неколико поена стиди да их искористите.

Још једна функција је обједињавање поена, која омогућава вама и до 10 чланова да комбинујете бодове за ваш следећи наградни боравак — посебно корисна опција за породична путовања или када путујете са групом пријатеља.

» Сазнајте више: Комплетан водич за зарађивање Хилтон Хонорс поена

5. Добићете тренутне погодности само за регистрацију

Чим се придружите Хилтон Хонорс-у, аутоматски ћете добити приступ погодностима и погодностима које сте очекивали од модерног путовања. Ови укључују:

 • Хилтон попусти за резервације.

 • Бесплатан стандардни Ви-Фи.

 • Дигитална пријава.

 • Касно и експресно одјављивање.

 • Други гост у соби бесплатно.

Погодност да не морате чекати у реду за пријаву помаже вам да избегнете губљење драгоценог времена током дана док сте на одмору. И као што се многи путници могу сложити, бесплатна касна одјава је увек цењена како би се успорио темпо и олакшао стрес дана путовања.

» Сазнајте више: Како пронаћи и резервисати хотеле

6. Награђени боравак укључује 5. ноћ бесплатно

Једна од најуноснијих погодности Хилтон Хонорс програма је пето ноћење бесплатно за елитне чланове. Било да сте сребрни, златни или дијамантски члан, када искористите бодове за четири ноћи, добићете пету ноћ узастопне резервације бесплатно. Можете затражити пето бесплатно ноћење у наградним боравцима који трају до 20 узастопних дана.

На пример, ако планирате наградни боравак од 12 ноћи у Хилтоновом објекту, пето и 10. ноћење ћете добити бесплатно. Ова погодност се односи на неограничен број боравака, што вам даје сталну уштеду за дуга путовања, током целе године.

» Сазнајте више: Скривене хотелске накнаде на које треба обратити пажњу

7. Бесплатно је

Да ли кошта придруживање Хилтон Хонорс-у? Не — због чега се програму апсолутно вреди придружити, без обзира на то колико често путујете.

Једини услов за регистрацију су ваши основни подаци (као што су име и кућна адреса) и лозинка. Тада ће ваше бесплатно Хилтон Хонорс чланство бити спремно.

» Сазнајте више: Да ли истичу Хилтон поени?

Ако размишљате да се придружите Хилтон Хонорс

Не кошта ништа да се придружите Хилтон Хонорс-у, а чланови уживају у разноврсности овог програма лојалности. Са лакоћом стицања поена, разноликим портфолиом брендова и тренутним погодностима као што су Ви-Фи у соби, гарантована најнижа цена за Хилтон резервације и дигитално пријављивање, можете уживати у тренутним погодностима чланства без прескакања кроз обруче до достићи статус.

Осим тога, ако откријете да желите да постанете лојалиста Хилтон Хонорс-а, програм олакшава брзо праћење вашег пута до елитног статуса путем опција кредитне картице.

Све информације о Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картици независно је прикупио НердВаллет. Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картица више није доступна преко НердВаллет-а.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here