7 ствари које треба знати пре него што се придружите Марриотт Бонвои-у,

Марриотт је можда један од најпознатијих хотелских ланаца у Сједињеним Државама.С., и има хиљаде некретнина у свом портфељу широм света. Ако с времена на време боравите у некретнини Марриотт-а, можда ћете бити знатижељни о његовом програму лојалности и да ли је вредно тога да се придружите.

Заокружили смо неке од главних ствари које би требало да знате да Марриотт Бонвои програм разликује од осталих, укључујући програм за награђивање елитног статуса и број начина да зарадите и искористите бодове. Ево седам ствари које треба знати пре него што се придружите Марриотт Бонвои-у.

1. Придруживање Марриотт Бонвои-у је бесплатно

Да ли морате да платите да бисте постали Марриотт Бонвои члан? Не. Бесплатно је. Као члан, зарађујете поене који се могу искористити за боравак у хотелу, хотелске погодности (када стекнете елитни статус), поклоне или искуства.

Искориштавање бодова за бесплатно ноћење у Марриотт-у је једноставно. Марриотт Бонвои има табелу награда која дели хотеле у осам категорија. Хотели категорије 1 су обично приступачније дестинације, док су хотели категорије 8 најлуксузније некретнине на завидним локацијама.

Графикон даље дели некретнине на цене ван радног времена, стандардне и вршне цене откупа. Током најпрометнијих периода у години, хотел користи вршне цене, а током мање прометних времена користи цене ван радног времена. У различито доба године, Марриотт Бонвои такође има распродаје боравака у многим својим објектима кроз програм ПоинтСаверс, који узима до 20% попуста на стопу откупа.

Исплата ПоинтСаверс-а категорије 1 кошта само 4.000 поена. Ако сте особа која воли да идете или идете кући, ноћење на врхунцу откупа у хотелу категорије 8 кошта 100.000 поена. Иако може изгледати застрашујуће, зарађивање Марриотт поена може бити лакше него што мислите.

Ту су и Марриотт Бонвои Моментс, који омогућава члановима да користе бодове за лицитирање или куповину необичних искустава. Ово може укључивати, на пример, ВИП приступ спортским догађајима као што је У.С. Гран при или карте за луксузна места на концерту.

» Сазнајте више: Марриотт Бонвои програм: Комплетан водич

2. Постоји преко 8.000 хотела Марриотт Бонвои

Са више од 8.000 хотела Марриотт Бонвои, сигурно ће постојати хотел за свачији укус. Марриотт Бонвои је програм лојалности за 30 брендова, као и куће и виле компаније Марриотт Интернатионал. Било да тражите удобан ноћни сан у Фаирфиелд Инн & Суитес-у или желите луксузан одмор у Тхе Ритз-Царлтон или Ст. Регис, Марриотт Бонвои бодови могу да вас одведу широм света.

Остали брендови Марриотт Бонвои укључују:

Марриотт Бонвои Брандс

АЦ Хотелс. Алофт Хотелс. Аутограпх Цоллецтион Хотели. Булгари Хотелс & Ресортс. Цоуртиард би Марриотт. Делта Хотелс. Дизајн Хотели. ЕДИТИОН. Елемент би Вестин. Фаирфиелд би Марриотт. Фоур Поинтс би Схератон. Гаилорд Хотелс. ЈВ Марриотт. Ле Меридиен. Марриотт Екецутиве Апартментс. Марриотт Вацатион Цлуб. Марриотт. Моки Хотели. Протеа Хотели. Ренесансни хотели. Ресиденце Инн би Марриотт. Схератон. СпрингХилл Суитес. Св. Регис. Тхе Лукури Цоллецтион. Тхе Ритз-Царлтон. ТовнеПлаце Суитес. Трибуте Портфолио. В Хотели. Вестин.

3. Плаћање ноћења у хотелу није једини начин да зарадите награде

Чланови Марриотт Бонвои-а имају много начина да наставе да зарађују поене за будућа бесплатна ноћења. Што више начина за зарађивање бодова користите, брже ћете зарадити награде.

 • Завршите плаћени боравак у објекту Марриотт.

 • Резервишите корпоративни састанак или догађај у објекту Марриотт.

 • Користите ко-брендирану Марриотт Бонвои кредитну картицу.

 • Резервишите аутомобиле за изнајмљивање са Хертз-ом.

 • Резервишите крстарење које испуњава услове.

 • Вечерајте у ресторанима који учествују у програму Еат Ароунд Товн.

 • Наручите вожњу или оброке уз Убер и Убер Еатс.

 • Куповина у СхопМарриотт.цом, који складишти производе који се користе у објектима Марриотт, укључујући јастуке, постељину, ћебад и намештај.

Ако сте нови члан који нема довољно Марриотт Бонвои поена, али жели да оствари велики откуп, можете пренети бодове у Марриотт са Америцан Екпресс Мемберсхип Ревардс или Цхасе Ултимате Ревардс® у односу 1:1.

» Сазнајте више: Ваш водич за промоције хотелских бонус поена

Штреберски савет: Запамтите да морате да резервишете боравак директно у Марриотт-у да бисте зарадили Бонвои поене и елитне кредите за ноћење. Собе резервисане у онлајн туристичкој агенцији, као што су Орбитз или Екпедиа, не зарађују поене или елитне ноћи.

4. Требаће вам најмање 5.000 поена за бесплатно ноћење у Марриоту

Колико бодова ми је потребно за бесплатно ноћење у Марриотт-у? Марриотт има табелу награда, која дели своје некретнине у осам категорија и наплаћује одређени број поена по ноћи на основу категорије хотела. Хотели ниске категорије захтевају мање бодова, а хотели високе категорије захтевају више бодова за бесплатно ноћење.

Категорија хотела

Ван шпица

Стандард

Пеак

Категорија 1

5,000.

7,500.

10.000.

Категорија 2

10.000.

12,500.

15.000.

Категорија 3

15.000.

17,500.

20.000.

Категорија 4

20.000.

25.000.

30.000.

Категорија 5

30.000.

35.000.

40.000.

Категорија 6

40.000.

50.000.

60.000.

Категорија 7

50.000.

60.000.

70.000.

Категорија 8

70.000.

85.000.

100.000.

Тип за штреберке: Марриотт Бонвои нуди погодност за четири боравка-пет за резервације резервисане са поенима. Можете остати пет ноћи по цени од четири. Да бисте искористили погодности, обавезно искористите Марриотт поене пет узастопних ноћења у истом хотелу са истог налога.

5. Марриотт бодови истичу након 24 месеца

Марриотт бодови истичу након 24 месеца неактивности. Све док имате активност која испуњава услове најмање једном у року од две године откако сте последњи пут зарадили поене, цео ваш баланс ће бити продужен на још 24 месеца.

Да ваши Марриотт поени не би истекли, морате обавити најмање једну од следећих активности које испуњавају услове:

 • Завршите плаћени или награђени боравак.

 • Кредитирајте трошкове у хотелима који нису боравили на свом налогу.

 • Користите кобрендирану Марриотт Бонвои кредитну картицу за куповину.

 • Пренесите бодове из флексибилног програма награђивања.

 • Купите Марриотт Бонвои бодове.

 • Претворите Марриотт поене у авио миље.

 • Планирајте састанак или догађај у објекту који испуњава услове.

 • Купујте са Марриотт малопродајним и туристичким партнерима.

Предности елитног статуса се разликују у зависности од хотела, али може добити чланове са Платинум Елите статусом или вишим бесплатним приступом трендовским артиклима за доручак у Алофт Хотелима. Фотографија љубазношћу Марриотт-а.

6. Када останете одређени број ноћења годишње, стећи ћете елитни статус

Када зарадите довољно поена да се квалификујете за Марриотт Бонвои елитни статус, погодности ће почети да пристижу за будуће боравке. Марриотт Бонвои награђује своје најчешће госте различитим статусним нивоима: Силвер Елите, Голд Елите, Платинум Елите, Титаниум Елите и Амбассадор Елите. Погодности се побољшавају са сваким нивоом статуса који постигнете. Што више останете, више повластица ћете зарадити. На пример, Голд Елите и виши чланови добијају могућност да добију бесплатну надоградњу собе (на основу доступности), док Платинум Елите и виши чланови добијају приступ клупским салонима у којима су доступни доручак и освежење.

Такође зарађујете више поена по потрошеном долару на основу вашег елитног нивоа. У зависности од хотела, можете зарадити чак 10к поена по потрошеном долару. Чланови Силвер Елите добијају 10% бонуса поврх тога, док Титаниум Елите и чланови највишег нивоа Амбассадор Елите зарађују бонус од 75%.

Остале погодности елитног статуса укључују ствари попут бесплатног доручка, погодности добродошлице, касног одјављивања и брже Ви-Фи брзине (у зависности од вашег нивоа статуса). На пример, са Платинум Елите статусом или вишим, можете да одаберете да добијете бесплатан доручак у Алофт објектима, који служе модерне ставке менија, укључујући сендвич на биљној бази са кобасицом за доручак компаније Беионд Меат, Фунфети и ролнице од цимета од јавора , и Нутелла вафли.

Посебно партнерство Марриотт-а са Унитед Аирлинес-ом значи да чланови Унитед МилеагеПлус са статусом Премиер Голд или вишим аутоматски добијају Марриотт Бонвои Голд Елите статус. Чланови који испуњавају услове могу да повежу своје налоге за тренутни статус.

» Сазнајте више: Најбољи начини за прикупљање Марриотт Бонвои поена

7. Можете брже да зарадите поене и елитни статус са Марриотт Бонвои картицом

Сада када знате све о поенима и елитном статусу, постоји брз пут до тамо преко картица повезаних са Марриотт Бонвои. Добивање одобрења за ове картице може да обезбеди тренутни елитни статус и бонус поене за достизање одређених прагова потрошње.

На пример:

 • Марриотт Бонвои Болд® кредитна картица вам даје Силвер Елите статус. Пошто картица нема годишњу накнаду, ово је најбржи и најјефтинији начин за тренутни елитни статус са Марриотт Бонвои.

 • За годишњу накнаду од 95 долара, Марриотт Бонвои Боундлесс® кредитна картица вам такође даје статус Силвер Елите, као и бесплатну награду за ноћење (у вредности до 35.000 поена) сваке године на годишњицу вашег налога.

 • Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картица нуди статус Голд Елите, плус до 300 УСД кредита за коришћење у Марриотт Бонвои хотелима. Заједно са другим погодностима, укључујући бесплатно ноћење за наградну игру (у вредности до 50.000 поена) сваке године након годишњице рачуна картице, годишња накнада од 450 долара може да се исплати сама за себе. Примењују се услови.

 • Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а такође нуди тренутни Голд Елите статус између осталих погодности. Упис је обавезан. Примењују се услови.

Чак и ако немате тренутне планове да останете у хотелу, сада можете почети да зарађујете Марриотт Бонвои бодове. Картица Марриотт Бонвои-а је један брз начин да то урадите.

» Сазнајте више: Најбоље хотелске кредитне картице тренутно

Често постављана питања Да ли морате да платите да бисте постали Марриотт Бонвои члан?

Упис у Марриотт Бонвои програм лојалности је бесплатан. Нема трошкова да се придружите и почнете да зарађујете поене за наградни боравак.

Који брендови припадају Марриотт-у?
 • АЦ Хотелс.

 • Алофт Хотелс.

 • Аутограпх Цоллецтион Хотели.

 • Булгари Хотелс & Ресортс.

 • Цоуртиард би Марриотт.

 • Делта Хотелс.

 • Дизајн Хотели.

 • ЕДИТИОН.

 • Елемент би Вестин.

 • Фаирфиелд би Марриотт.

 • Фоур Поинтс би Схератон.

 • Гаилорд Хотелс.

 • ЈВ Марриотт.

 • Ле Меридиен.

 • Марриотт Екецутиве Апартментс.

 • Марриотт Вацатион Цлуб.

 • Марриотт.

 • Моки Хотели.

 • Протеа Хотели.

 • Ренесансни хотели.

 • Ресиденце Инн би Марриотт.

 • Схератон.

 • СпрингХилл Суитес.

 • Св. Регис.

 • Тхе Лукури Цоллецтион.

 • Тхе Ритз-Царлтон.

 • ТовнеПлаце Суитес.

 • Трибуте Портфолио.

 • В Хотели.

 • Вестин.

 • Куће и виле компаније Марриотт Интернатионал.

Како да зарадим Марриотт Бонвои поене?

Можете да зарадите бодове тако што ћете завршити плаћени боравак у Марриотт имању, резервисати састанак или догађај у Марриотт објекту, користећи кобрендирану Марриотт кредитну картицу, вечерати у ресторанима који учествују у програму Еат Ароунд Товн, наручити вожњу или храну са Убером или резервисањем крстарења или изнајмљивања аутомобила код једног од Марриотт партнера. Такође можете пренети бодове са Америцан Екпресс Мемберсхип Ревардс или Цхасе Ултимате Ревардс® на Марриотт Бонвои у односу 1:1.

Колико бодова ми је потребно за бесплатно ноћење у Марриотт-у?

Наградне ноћи почињу од 5.000 поена по ноћи за хотеле категорије 1 ван радног времена и иду до 100.000 поена за врхунске ноћи у хотелима категорије 8.

Да ли Марриотт поени истичу?

Марриотт бодови истичу након 24 месеца неактивности. Када завршите активности које испуњавају услове као што је боравак у Марриотт-у, трошење на Марриотт кредитну картицу, пренос бодова на Марриотт или куповина Марриотт поена, ваш цео баланс ће важити још 24 месеца.

Нема разлога да се не придружите ако боравите у Марриотт хотелима

Неке добре ствари у животу су заиста бесплатне, а придруживање Марриотт Бонвои-у је једна од њих. Нема штете ако се упишете, припишете своје боравке Марриотт-у и зарадите награде. Не заборавите да резервишете свој боравак директно у Марриотт-у да бисте зарадили поене и елитне кредите за ноћење да бисте напредовали на лествици елитног статуса.

Све док зарадите Марриотт поене путем једног од квалификованих метода за стицање бодова најмање једном у 24 месеца, ваш салдо поена неће истећи и можете наставити да скупљате поене ка бесплатном боравку жељеним темпом.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here