Аир Франце/КЛМ Флиинг Блуе Промо награде

АирФранце/КЛМ објављује месечну листу својих Флиинг Блуе промо награда, које вам омогућавају да путујете до одређених дестинација за чак половину ниже од уобичајених цена награда. Промо награде се морају резервисати до 29. јуна и важе за путовања до 30. новембра 2021.

Јунске Флиинг Блуе Промо награде

Овог месеца, кратки и средњи летови су снижени за 25%. Ови летови су унутар Европе; међутим, не раде сви између земаља које су тренутно отворене за У.С. путници (чак и вакцинисани).

Ако резервишете било који од ових летова, можда бисте желели да закажете своје путовање негде касније током лета. ЕУ апелује на своје земље чланице да се ускоро поново отворе као што су то земље попут Грчке и Шпаније.

» Сазнајте више: 5 наградних слатких места на АирФранце/КЛМ

Флиинг Блуе Промо Ревардс се могу резервисати као карте у једном правцу, што значи да можете путовати из једног града и враћати се у други. Флексибилност коју пружа резервација у једном правцу може представљати одличне могућности за прављење путовања.

Хајде да погледамо неке од најузбудљивијих опција за Флиинг Блуе промотивне награде овог месеца.

 • Амстердам до Париза - 4.500 миља у оба смера.

 • Од Амстердама до Беча - 5.625 миља у сваком правцу.

 • Париз до Хелсинкија - 8.250 миља у оба смера.

 • Париз - Кијев - 11.250 миља у оба смера.

 • Париз до Бергена - 4.125 миља у оба смера.

Зарађивање летећих плавих миља

С обзиром на то да је АирФранце партнер за пренос свих пет преносивих програма поена (АмЕк Мемберсхип Ревардс, Цхасе Ултимате Ревардс®, Марриотт Бонвои, Цити ТханкИоу и Цапитал Оне Вентуре), прикупљање летећих плавих миља је прилично лако.

Треба напоменути неколико ствари:

 • За Цити, само Цити Премиер® Цард, Цити Престиге® Цард и Америцан Екпресс Цхаирман кредитне картице дозвољавају трансфере ТханкИоу поена на АирФранце.

 • Марриотт Бонвои поени преносите у односу 3:1 (3.000 Бонвои поена = 1.000 Флиинг Блуе миља), а са сваких 60.000 пренетих поена, зарадићете бонус од 5.000 миља (60.000 Бонвои поена = 25.000 Флиинг Блуе миља).

Ако искористите промотивну награду Флиинг Блуе

Флиинг Блуе Промо Ревардс нуде прилику да искористите снижене наградне карте током промотивног периода. Ако размишљате о путовању овог лета или јесени, прегледајте ове промотивне награде у случају да су ваши планови за одмор усклађени са градом који је тренутно на распродаји.

Иако АирФранце/КЛМ наплаћује досадне порезе и доплате на наградне карте, уштедећете значајан број миља, посебно у поређењу са конкурентским авио-компанијама. Ако немате миље на свом Флиинг Блуе налогу, АирФранце је партнер свих пет преносивих програма, тако да је веома лако искористити предности ових снижених награда.

Информације у вези са Цити Престиге® картицом и Америцан Екпресс Цхаирман-ом прикупио је НердВаллет и није их прегледао или доставио издавалац или добављач овог производа или услуге.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here