Аир Франце-КЛМ лансира У.С. Кредитна картица

Овај чланак описује понуду доступну на Аир Франце КЛМ Ворлд Елите Мастерцард® када је дебитовала 2018. године, тако да детаљи на овој страници могу бити застарели. Погледајте веб локацију издаваоца за тренутну понуду. 

Аир Франце-КЛМ и Банк оф Америца® лансирали су прву кобрендирану кредитну картицу ове авиокомпаније у САД.С., Аир Франце КЛМ Ворлд Елите Мастерцард®.

Власници картица могу да зараде миље за бесплатне летове, као и поене за елитни статус, који авио-компанија назива КСП, или бодови искуства, у заједничком „Флиинг Блуе Програму лојалности“ авиокомпаније.” Картица ће имати годишњу накнаду од 89 УСД.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице компаније НердВаллет

Аир Франце-КЛМ, са присуством у 14 У.С. аеродроме, припада СкиТеам Аирлине Аллианце-у, са истакнутим У.С. превозник Делта Аир Линес - што значи да власници картица могу користити миље од Флиинг Блуе програма да резервишу летове Делта.

Аир Франце КЛМ Ворлд Елите Мастерцард® нуди:

  • 3 миље за сваки долар потрошен на куповину директно са Аир Франце, КЛМ Роиал Дутцх Аирлинес и авио-компанијама чланицама СкиТеам-а.

  • 1.5 миља за сваки долар потрошен на све друге куповине.

  • Бонус за регистрацију од 25.000 миља након што власник картице изврши куповину од 1.000 долара или више у првих 90 дана од отварања рачуна.

  • 5.000 миља за годишњицу након што потрошите најмање 50 УСД на куповине у години годишњице картице.

  • 60 КСП при отварању рачуна, 60% пута до Сребрног елитног статуса.

  • 20 КСП сваке године на годишњицу рачуна и 40 додатних КСП након што потрошите најмање 15.000 УСД на куповине у години годишњице картице.

Програм награђивања Флиинг Блуе се ажурира од априла 2018. како би био флексибилнији, једноставнији и персонализованији, саопштиле су авиокомпаније.

» ВИШЕ: Како одабрати кредитну картицу авио компаније

Аир Франце-КЛМ је партнер за трансфер неких од највећих програма награђивања, укључујући Цхасе Ултимате Ревардс®, Америцан Екпресс Мемберсхип Ревардс, Цити ТханкИоу® Поинтс и Марриотт Ревардс.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here