Савез за измену награда 2.5% Цасхбацк картица

Ево погледа шта се мења.

Нови захтеви за награде

Нови вишестепени програм награђивања ће елиминисати тренутну годишњу накнаду за картицу од 99 УСД. Након измена у јулу 2021., картица ће имати 0 УСД годишње накнаде.

Власници картица ће моћи да зараде две различите стопе поврата готовине:

  • 2.Повраћај готовине од 5%: Ову стопу ћете зарадити на до 10.000 УСД квалификованих куповина по обрачунском циклусу ако одржавате просечно дневно стање од 1.000 УСД или више на Аллиант Хигх Рате Цхецкинг налогу најмање два месеца од трећег и четврти квартал 2021. и за сваки квартал 2022. године. Примењују се услови.

  • 1.5% поврата готовине: Ова стопа се односи на све друге куповине које се не квалификују за повећану стопу поврата готовине.

Раније није било потребно да имате текући рачун да бисте зарадили 2.5% готовине назад. Власници картица могу отворити текући рачун на мрежи. Рачун за провјеру високе стопе је бесплатан, не наплаћује никакве мјесечне накнаде за одржавање. Осим тога, зарађује пристојну стопу.

Поред текућег рачуна, мораћете да се одлучите за електронске изјаве и да имате најмање један месечни депозит уплаћен на рачун. Прихватљиви депозити укључују директне депозите, депозите на плате, депозите на банкоматима, депозите мобилних чекова или трансфере из других финансијских институција.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице за поврат новца сада

Да ли је то још увек добар посао?

Најновије промене могу понудити бољу понуду за оне који могу да приуште да одржавају 1.000 долара на Аллиант-овом Хигх Рате Цхецкинг налогу. Можда ћете морати да довршите неколико додатних корака да бисте зарадили 2.5% назад, али нисте обавезни да плаћате годишњу накнаду.

Власници картица такође неће имати среће када испуне ограничење потрошње за циклус наплате картице. Раније, ако сте испунили капу, престали сте да зарађујете награде. Сада ћете зарадити пристојну 1.Стопа поврата новца од 5% ― то је златни стандард међу кредитним картицама.

Поред испуњавања горе наведених услова, чланство ће такође бити потребно да би се квалификовало за Аллиант Цасхбацк Виса® Сигнатуре кредитну картицу. Лако је придружити се ако не можете да се квалификујете преко свог радног места или члана породице који испуњава услове. Можете постати члан Фостер Царе то Суццесс, и Аллиант плаћа чланарину од 5 УСД овој организацији у ваше име.

Шта се дешава ако већ имам Аллиант Цасхбацк Виса® Сигнатуре кредитну картицу?

Тренутни власници картица ће аутоматски бити стављени у 2.Ниво награде од 5% за циклусе обрачуна у јулу, августу и септембру 2021. И даље ћете зарадити 2.Поврат новца од 5% за куповине које испуњавају услове до 10.000 УСД по обрачунском циклусу.

Да бисте зарадили 2.Награде од 5% за обрачунске циклусе у четвртом тромесечју 2021. године, мораћете да испуните нове услове отварања и одржавања просечног дневног стања од 1.000 УСД или више на Аллиант Хигх Рате Цхецкинг налогу, поред тога да направите један депозит који испуњава услове месечно.

Ово није први пут да је Аллиант изменио своју структуру награда. Кредитна унија је раније прешла са понуде 3% готовине назад у првој години на текућу 2.Стопа награде 5%.

» ВИШЕ: Како одабрати кредитну картицу са повратом готовине

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here