Америцан Екпресс картице без годишње накнаде

Понекад се исплати платити годишњу накнаду. Картице које наплаћују годишње накнаде обично долазе са наградама и погодностима које могу надокнадити трошкове.

Али постоје многе вредне картице за које нећете платити ништа за ношење, а које такође долазе са погодностима и погодностима. Осим тога, пошто не морате да плаћате годишњу накнаду, може бити лакше оправдати вредност дужег држања таквих картица — што може позитивно утицати на вашу дужину кредитне историје и, на крају, на ваше кредитне резултате.

Ево најбољих Америцан Екпресс картица без годишњих накнада.

» ВИШЕ: Најбоље Америцан Екпресс картице НердВаллет-а 

Најбоље Америцан Екпресс картице које не наплаћују годишње накнаде

 • Цасх бацк картице

 • Чланске картице

 • Кобрендиране путне карте

 • Визит карте

Картице за поврат новца

Блуе Цасх Еверидаи® картица из Америцан Екпресс-а

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Уводни бонус: Освојите 200 УСД кредита након што потрошите 2000 УСД на куповине на новој картици у првих 6 месеци. Услови се примењују.

Награде:

 • 3% назад у У.С. супермаркети на до 6.000 долара потрошених годишње, затим 1%.

 • 2% назад у У.С. бензинске пумпе и изаберите У.С. робне куће.

 • 1% назад на све остале куповине.

 • Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

Ако су намирнице и бензин две важне категорије потрошње за вас, Блуе Цасх Еверидаи® картица из Америцан Екпресс-а може вам помоћи да прикупите награде у тим категоријама без потребе да плаћате велику накнаду. Картица зарађује повећане стопе на потрошњу у оба У.С. супермаркети и У.С. бензинске пумпе, и долази са пристојним бонусом добродошлице поред понуде од 0% уводне годишње годишње продаје: 0% уводне годишње годишње продаје на куповину у трајању од 15 месеци, а затим текућег тромесечја од 13 месеци.99%-23.99% Варијабилни АПР. За Америцан Екпресс картицу без годишње накнаде, то је много награда које можете добити, посебно у првој години држања картице.

Премијум сродна картица, Блуе Цасх Преферред® Цард из Америцан Екпресс-а, нуди конкурентније стопе награда у истим категоријама: Власници зарађују 6% готовине назад у У.С. супермаркети са до 6.000 долара годишње потрошње, затим 1%. Добијају 6% назад на одабране У.С. претплате на стриминг, 3% назад у У.С. бензинске пумпе и на транзит, и 1% готовине назад на све остале куповине. Примењују се услови (погледајте цене и накнаде). Али ове награде имају цену: картица наплаћује годишњу накнаду од 0 УСД за увод за прву годину, затим 95 УСД.

» УПОРЕДИТЕ: Блуе Цасх Еверидаи® картица из Америцан Екпресс-а вс. Блуе Цасх Преферред® картица из Америцан Екпресс-а

Америцан Екпресс Цасх Магнет® картица

Уводни бонус: Освојите кредит на изводу од 150 УСД након што потрошите 1000 УСД или више на куповине са новом картицом у прва 3 месеца чланства на картици. Примењују се услови.

Награде:

 • 1.5% готовине назад на све куповине.

 • Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

Америцан Екпресс Цасх Магнет® картица има индустријски стандард 1.5% готовине назад на све куповине. У поређењу са другим накнадама без годишње накнаде, 1.Картице са повратом новца од 5%, ова се издваја по својим вредним карактеристикама које не нуде све картице у својој класи. Картица долази са бонусом добродошлице и уводним АПР периодом од 0%: 0% уводног АПР-а за куповине током 15 месеци, а затим текућим АПР-ом од 13.99% - 23.99% Варијабилни АПР. Примењују се услови. Међутим, главна препрека Америцан Екпресс Цасх Магнет® картици је то што постоји све већи број картица без годишње накнаде од других издавача који зарађују 2% поврата готовине на све куповине.

» ВИШЕ: Када је 1.Кредитна картица са повратом готовине од 5% надмашује кредитну картицу са повратом готовине од 2%

Чланске картице

Амек ЕвериДаи® кредитна картица

Уводни бонус: Освојите 10.000 наградних поена за чланство након што користите нову картицу за куповину од 1.000 УСД у прва 3 месеца. Услови се примењују.

Награде:

 • 2 поена за чланство за сваки долар потрошен у У.С. супермаркетима до 6.000 долара годишње у потрошњи, затим 1 бод за 1 долар.

 • 2 поена за 1 долар за куповину путовања која испуњава услове резервисана преко амектравел-а.цом.

 • 1 поен за 1 УСД за све остале куповине.

 • Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

Амек ЕвериДаи® кредитна картица је основнија верзија свог премиум рођака, Тхе Амек ЕвериДаи® Преферред кредитне картице са годишњом накнадом од 0 УСД из Америцан Екпресс-а. Картица доноси наградне поене за У.С. потрошњу у супермаркетима, као и на путне куповине путем амектравел-а.цом, који се може искористити за разне опције укључујући путовања, готовину и поклон картице. Бодови за награде за чланство не истичу, а износ који можете зарадити не постоји.

Картица такође нуди бонус од 20% поена за сваки обрачунски период који користите картицу најмање 20 пута, што значи да потенцијално можете зарадити до 2.4% назад за потрошњу бонус категорије. Примењују се услови.

» ВИШЕ: АмЕк ЕвериДаи вс. Амек ЕвериДаи Преферред

Плава од Америцан Екпресс®

Уводни бонус: Нема.

Награде:

 • 1 наградни бод за чланство за сваки потрошен долар.

 • Примењују се услови.

Блуе фром Америцан Екпресс® кредитна картица зарађује вредне поене за чланство који се могу искористити за бројне ствари, укључујући путовања, поврат новца и поклон картице. Бодови за чланство такође се могу пренети на авио-компаније и хотелске партнере. Власници плаве боје из Америцан Екпресс®-а могу да зараде 1 поен за сваки долар који потроше, што је мање од индустријског стандарда од 1.5% готовине назад. Примењују се услови. Наравно, постоје картице без годишње накнаде које зарађују веће стопе награда, али ова картица може бити пристојна опција ако цените једноставан начин да зарадите основне награде без бриге о додатним трошковима - посебно када је упарена са вишестепеним или ротирајућим бонус наградна картица.

» НАУЧИТЕ: Мање познати начини за освајање награда за чланство у Америцан Екпресс-у

Кобрендиране путне карте

Делта СкиМилес® Блуе Америцан Екпресс картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Уводни бонус: Зарадите 10.000 бонус миља након што потрошите 500 УСД на куповину на вашој новој картици у прва 3 месеца. Услови се примењују.

Награде:

 • 2 миље за сваки долар потрошен на куповине које испуњавају услове директно код Делте.

 • 2 миље за 1 долар потрошен у ресторанима.

 • 1 миља за сваки долар потрошен на све друге куповине које испуњавају услове.

 • Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

 Делта СкиМилес® Блуе Америцан Екпресс картица не нуди главне погодности за путовања које нуде друге кобрендиране Делта картице издаваоца, али ће власници ове картице моћи да прескоче огромне накнаде повезане са тим премијер картицама. Картица са годишњом накнадом од 0 долара најбоље функционише за оне који су лојални Делти и не путују често, али који и даље цене повећане награде када то раде. Поред зараде дуплих миља за Делта куповине, власници картица добијају дупле миље за потрошњу у ресторанима широм света. Осим тога, власници картица су награђени за Делта трошкове током лета: они добијају 20% уштеде у облику кредита на изводу када користе картицу за куповину током лета, укључујући храну, пиће и аудио слушалице. Примењују се услови.

» ВИШЕ: Коју кредитну картицу Делта Аир Линес-а треба да добијете?

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Уводни бонус: Зарадите 80.000 Хилтон Хонорс бонус поена након што потрошите 1.000 УСД на куповину на Хилтон Хонорс Америцан Екпресс картици у прва 3 месеца чланства на картици. Поред тога, можете да зарадите додатних 50.000 Хилтон Хонорс бонус поена након што потрошите укупно 5.000 УСД на куповину на картици у првих 6 месеци. Услови се примењују.

Награде:

 • 7 Хилтон Хонорс бонус поена за сваки долар потрошен на куповину која испуњава услове у хотелу или одмаралишту у оквиру Хилтоновог портфеља.

 • 5 поена за 1 долар потрошен на куповине у У.С. ресторани, У.С. супермаркети и У.С. бензинске пумпе.

 • 3 поена за сваки долар потрошен на све друге куповине које испуњавају услове.

 • Примењују се услови (погледајте цене и накнаде.)

За годишњу накнаду од 0 долара, Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Цард нуди уносне награде за оне који цене Хилтонове погодности. Кобрендирана картица зарађује бонус стопе на квалификоване куповине у Хилтону, као и на У.С. ресторани, У.С. супермаркети и У.С. бензинске пумпе. Иако картици недостају неке од погодности које нуде друге картице у породици картица хотелског бренда, Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Цард је једина кредитна картица са брендом Хилтон компаније Америцан Екпресс која не наплаћује годишњу накнаду.

Власници картица ће такође добити аутоматски сребрни статус, који долази са низом погодности, укључујући повећање од 20% на све Хилтон Хонорс базне поене зарађене током боравка у Хилтону. Примењују се услови.

» ВИШЕ: Најбоље хотелске кредитне картице НердВаллет-а

Визит карте

Америцан Екпресс такође нуди бројне пословне кредитне картице које не наплаћују годишње накнаде и које власницима предузећа могу пружити награде и погодности за њихову потрошњу. Ево најбољих опција.

 • Америцан Екпресс Блуе Бусинесс Цасх™ картица: Картица са годишњом накнадом од 0 УСД враћа 2% готовине на куповину која испуњава услове (до 50.000 УСД по календарској години, затим 1%). Поврат новца зарађен картицом се аутоматски додаје као кредит на изводу на вашем налогу. Ово може бити погодно за власнике предузећа који више воле поједностављен начин да искористе награде. Осим тога, власници картица добијају 12-месечни уводни период од 0% годишње на куповину и испуњавају услове за следећи бонус добродошлице: Зарадите 250 $ кредита на изводу након што обавите 3000 УСД куповине на својој картици у прва 3 месеца. Услови се примењују. (погледајте цене и накнаде).

 • Блуе Бусинесс® Плус кредитна картица компаније Америцан Екпресс: Ова картица је идентична Америцан Екпресс Блуе Бусинесс Цасх™ картици, осим што зарађује поене за чланство, а не враћа новац. То значи да власници имају више опција за исплату својих награда. Поени се могу користити за куповину путовања и поклон картице, или се могу пренети на авио-компаније и хотелске партнере. Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

 • Амазон Бусинесс Америцан Екпресс картица: Власници предузећа који посећују Амазон могу имати користи од картице са брендом Америцан Екпресс продавца. Власници картица имају могућност да зараде 3% назад на У.С куповине у Амазону.цом, Амазон Бусинесс, Амазон Веб Сервицес и Вхоле Фоодс Маркет (на првих 120.000 долара потрошених сваке календарске године, а затим 1% након тога), или 60-дневни период без интереса. Картица зарађује 2% назад у У.С. ресторани, У.С. бензинске пумпе и квалификоване услуге бежичног телефона купљене директно од У.С. провајдери. За све остале куповине се враћа 1%. Опције откупа су вредне за лојалисте Амазона: Награде се зарађују у облику Амазонових наградних поена који се могу искористити за кредит на изводу или за куповину на Амазону.цом и преко Амазон Бусинесс-а. Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

 • Амазон Бусинесс Приме Америцан Екпресс картица: Ова кобрендирана визит карта је врхунска верзија Амазон Бусинесс Америцан Екпресс картице. Власници картица добијају супериорне стопе награда и погодности: 5% назад на У.С. куповине у Амазон Бусинесс, Амазон Веб Сервицес, Амазон.цом и Вхоле Фоодс Маркет (на првих 120.000 долара потрошених сваке календарске године, а затим 1% након тога), или период од 90 дана без камате; 2% назад у У.С. ресторани, У.С. бензинске пумпе и квалификоване услуге бежичног телефона купљене директно од У.С. провајдери; 1% назад на сву осталу потрошњу. За разлику од свог основног брата, ова картица захтева чланство у Амазон Приме или Бусинесс Приме. Амазон Приме чланство почиње од 119 УСД годишње, а Бусинесс Приме чланство почиње од 69 УСД годишње. Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

» ПОГЛЕДАЈТЕ: Која Америцан Екпресс картица је права за вас?

Да бисте видели стопе и накнаде за Блуе Цасх Еверидаи® картицу од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу. Да бисте видели стопе и накнаде за Блуе Цасх Преферред® картицу од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу. Да бисте видели цене и накнаде за Делта СкиМилес® Блуе Америцан Екпресс картицу, погледајте ову страницу. Да бисте видели цене и накнаде за Хилтон Хонорс Америцан Екпресс картицу, погледајте ову страницу. Да бисте видели стопе и накнаде за Америцан Екпресс Блуе Бусинесс Цасх™ картицу, погледајте ову страницу. Да бисте видели цене и накнаде за Тхе Блуе Бусинесс® Плус кредитну картицу од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу. Да бисте видели стопе и накнаде за Амазон Бусинесс Америцан Екпресс картицу, погледајте ову страницу. Да бисте видели стопе и накнаде за Амазон Бусинесс Приме Америцан Екпресс картицу, погледајте ову страницу.

НердВаллет је независно прикупио све информације о Америцан Екпресс Цасх Магнет® картици.  Америцан Екпресс Цасх Магнет® картица више није доступна преко НердВаллет-а.  Све информације о Амек ЕвериДаи® кредитној картици независно је прикупио НердВаллет. Амек ЕвериДаи® кредитна картица више није доступна преко НердВаллет-а. НердВаллет је независно прикупио све информације о Блуе фром Америцан Екпресс® картици.  Блуе фром Америцан Екпресс® картица више није доступна преко НердВаллет-а.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here