АмЕк Платинум додаје Валмарт+ и СоулЦицле погодности

Упознајте нове погодности

Предности су добре током целе године, али њихово време је идеално. Можете да користите један да означите артикле са листе за куповину за празнике, а други да се крећете током хладнијих месеци.

Ево како функционишу:

  • Кредит за Валмарт+ чланство: Добијте кредит на изводу када користите картицу за куповину месечног Валмарт+ чланства (у вредности од 12 УСД.95 месечно). Чланство нуди бесплатну неограничену испоруку из Валмарта без минималних захтева за поруџбину, бесплатну испоруку из продавница које испуњавају услове, Рк за мање и попусте на гориво. Примењују се услови.

  • Кредит на изводу за СоулЦицле Ат-Хоме бицикле: Примите кредит од 300 УСД на изводу (до 15 пута у календарској години) сваки пут када користите картицу за куповину СоулЦицле ат-Хоме бицикала. То је велика заслуга, али чини само мали траг у цени бицикла од 2.500 долара. Чланство у Екуинок-у је потребно за куповину СоулЦицле Ат-Хоме бицикла и приступ садржају СоулЦицле-а. Америцан Екпресс већ нуди годишњи Екуинок кредит од 300 УСД (који се дистрибуира као 25 УСД месечно) за квалификовано чланство у Екуинок Фитнесс Цлуб-у или дигиталну претплату на Екуинок+. Примењују се услови.

Платинум Цард® од Америцан Екпресс-а је добила ажуриране погодности у јулу 2021. Недавно додате погодности нуде додатне начине да се надокнади трошак огромних 695 долара годишње накнаде.

Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а ће наставити да зарађује награде и одржава друге погодности. Тренутно нуди:

  • 5 наградних поена за чланство по долару потрошеном на летове резервисане директно код авио-компанија или код Америцан Екпресс Травел (до 500.000 долара по календарској години).

  • 5 поена по долару за препаид хотеле резервисане преко Америцан Екпресс Травел-а.

  • 2 поена по долару на друге прихватљиве путне трошкове резервисане у Америцан Екпресс Травел-у.

  • 1 поен по долару за све остале куповине. Примењују се услови.

Да ли је Платинум Цард® из Америцан Екпресса вредна тога за вас?

Иако картица нуди импресиван бонус добродошлице, одговор се своди на то да ли ћете користити многе годишње кредите картице. Многи кредити се додељују месечно, што их чини тежим за коришћење. Ево како да знате да ли картица вреди своје накнаде.

Да бисте видели цене и накнаде за Тхе Платинум Цард® од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here