АмЕк поени раде са ПаиПал-ом, али по ниској вредности“,

Власници Америцан Екпресс картица сада имају опцију да користе поене за награде за чланство за плаћања преко ПаиПал-а. Међутим, ако користите ову опцију, предаћете значајну вредност са сваким откупљеним бодом.

Од октобра 2019., власници АмЕк картица могу да користе функцију Паи витх Поинтс код било ког продавца на мрежи или у апликацији који прихвата ПаиПал као плаћање. Када користите награде на овај начин, добијате вредност од 0.7 центи по боду. Другим речима, ако имате 10.000 поена за награде за чланство, можете да их искористите за ПаиПал плаћања у вредности од 70 УСД.

Та вредност је отприлике једнака оној коју добијате када користите Паи витх Поинтс на Амазону или Валмарту, али је мања него што можете да добијете неким другим опцијама откупа и знатно испод прага од 1 цент по поену који се генерално дели добре опције од не тако добрих.

Боље од кредита, али ... 

Када седите на гомили поена и не штедите их ни за шта посебно — на пример за велико путовање — исплатити их по ниској вредности може изгледати боље него једноставно пустити их да скупљају виртуелну прашину. И уновчити их за 0.7 центи по комаду је боље од 0.6 центи по комаду добијате када искористите поене за чланске награде за кредит на изводу.

Али уопштено говорећи, требало би да имате за циљ да добијете најмање 1 цент по боду. Искориштавање путовања обично ће вам дати највећу вредност за поене за чланске награде, било да се ради о резервацији преко Америцан Екпресс путничког портала или преносу бодова директно на једног од путних партнера издаваоца. Погледајте НердВаллет-ов водич за зараду и искориштавање Америцан Екпресс Мемберсхип Ревардс за детаљне информације о опцијама и вредностима искоришћавања.

» ВИШЕ: НердВаллетове најбоље Америцан Екпресс картице

Боље опције за ПаиПал

Ако имате резервне АмЕк поене за спаљивање, ПаиПал опција је боља него ништа. Али ако сте велики корисник ПаиПал-а који тражи кредитну картицу која ће вам помоћи да извучете максимум из ПаиПал платформе, прескочите картице за чланске награде. Ево неколико бољих опција:

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Ако пуно трошите преко ПаиПал-а, ПаиПал Цасхбацк Мастерцард® је уноснија годишња накнада од 0 УСД. Картица зарађује неограничен 2% готовине назад на сваку куповину коју обавите, а те награде можете искористити у било ком износу, у било које време, директно на свој ПаиПал налог.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Ако је ваш општи циљ да извучете што је могуће више вредности из своје потрошње, уз најмање гужве, Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечна БТ понуда има годишњу накнаду од 0 $ и нуди најфлексибилније награде од свих: готовина. Зарађује 2% готовине назад на сваку куповину: 1% када купите и још 1% када платите рачун. Добивање хладне, чврсте готовине уместо валуте за награде значи да се вероватно никада нећете заглавити са неискоришћеном гомилом зараде. Осим ако га не сипате у касице (што не препоручујемо).

» ВИШЕ: Дијаграм тока: Пронађите праву кредитну картицу за награде

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here