Пријавите се за кредитну картицу на мрежи

Давно смо прошли дане када су једини начини да се пријавите за кредитну картицу били одлазак у филијалу банке или слање папирне апликације поштом. Сада се многи људи који траже кредитне картице пријављују онлајн, где можете да попуните пријаву, проверите кредит и добијете одобрење за само неколико минута. Лако.

Могло би се, међутим, тврдити да је постало скоро превише лако. Када можете да се пријавите онлајн за картицу са тако мало труда, лако можете завршити и са картицом која вам је сасвим погрешна. Хајде да прођемо кроз процес проналажења и пријаве за праву кредитну картицу за вас.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а

Пријављивање за кредитну картицу на мрежи

 • Сазнајте свој кредитни резултат

 • Одлучите се између мале камате, 0% или награда

 • Изаберите између поврата новца и награда за путовање

 • Изаберите између опште или ко-брендиране путне карте

 • Додатна средства

Сазнајте свој кредитни резултат

Издавачи кредитних картица одобравају апликације на основу кредитних резултата, између осталих фактора. Не знам свој резултат? Можемо да га набавимо за вас: Само отворите налог, одговорите на неколико питања и погледајте свој кредитни резултат. Када сазнате свој резултат, можете да видите за које карте можете да се квалификујете. Оцене су на скали од 300 до 850. Опсези су:

Странице са детаљима о кредитној картици и оквири са информацијама НердВаллет-а вам говоре о томе какав резултат треба да узмете у обзир за сваку картицу.

 • Одлично: 720 до 850

 • Добро: 690 до 719

 • Просек: 630 до 689

 • Лоше: испод 630

Ако имате добру кредитну способност, пређите на следећи одељак. У супротном, читајте даље.

Чак и ако имате лошу кредитну способност, још увек имате опције. Можете да се пријавите за обезбеђену кредитну картицу, где депонујете одређени износ новца код издаваоца кредитне картице да бисте успоставили своју кредитну линију. Депозит смањује ризик за издаваоца, тако да су ове картице доступне многим људима са лошом кредитном историјом или без кредитне историје. Обезбеђене картице се пријављују кредитним бироима, тако да ће одговорно коришћење једне картице изградити вашу кредитну историју.

» ВИШЕ: 8 начина да брзо добијете кредит

Неки фаворити НердВаллет-а: Осигурано

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Дисцовер ит® Сецуред Цредит Цард је ретка осигурана кредитна картица која нуди награде — 2% повраћаја готовине у ресторанима и бензинским пумпама на до 1.000 УСД у комбинованим куповинама сваког тромесечја и 1% повраћаја готовине на све остале куповине. Она има годишњу накнаду од 0 УСД, а након осам месеци, Дисцовер ће прегледати ваш налог да види да ли испуњавате услове за надоградњу на необезбеђену картицу.

Цапитал Оне Платинум Сецуред кредитна картица је још једна одлична опција. Такође има годишњу накнаду од 0 долара. Можете добити кредитно ограничење од 200 УСД уз депозит од само 49 УСД, за оне који испуњавају услове. Могли бисте добити приступ вишој кредитној линији без додатног депозита ако плаћате на време само шест месеци.

» ВИШЕ ОПЦИЈА: Упоредите безбедне кредитне картице

Пронађите најбољу картицу за свој кредит Проверите свој резултат у било ком тренутку и НердВаллет ће вам показати које кредитне картице имају највише смисла. ПРИЈАВИ СЕ

Одлучите се између мале камате, 0% или награда

Генерално, можете да изаберете кредитну картицу са ниском текућом каматном стопом или можете да изаберете ону која вам даје награде. Вероватно нећете обоје добити на истој картици. Међутим, неке наградне картице ће вам дати уводни период са каматом од 0%, након чега почиње уобичајена стопа.

„Ако очекујете да ћете редовно носити стање из месеца у месец, изаберите картицу са ниском каматом. Ако ћете сваког месеца у потпуности плаћати стање, изаберите наградну картицу.”

Одлука је прилично лака: ако очекујете да ћете редовно носити стање из једног месеца у други, изаберите картицу са ниском каматом. Ако ћете сваког месеца у потпуности плаћати стање, изаберите наградну картицу. Ако тренутно имате салдо са високим каматама, размислите о томе да га пребаците на онај са периодом од 0% да бисте га отплатили без камате.

Ако мислите да је наградна картица права за вас, пређите на следећи одељак. У супротном, читајте даље.

Скоро све картице наплаћују накнаду за пренос биланса од 3% до 5% износа који се наплаћује.

Најбоље картице за пренос стања имају дуг период од 0%, а у многим случајевима 0% АПР се примењује не само на трансфере стања већ и на нове куповине. Проверите текући АПР да бисте видели коју камату ћете плаћати на преостали износ или нове куповине након периода од 0 % . Најисплативија стратегија је да отплатите пренесена стања пре истека периода без камате, а затим платите у целости сваког месеца.

Неки фаворити НердВаллет-а: 0%

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

У.С. Банка Виса® Платинум картица има супер дуг период без камате: 0%* уводни АПР за 20 циклуса наплате за куповине и трансфере стања*, а затим текући АПР од 14.49% - 24.49%* Променљива АПР. Годишња накнада је $0*.

Дисцовер ит® Цасх Бацк вам даје пристојан период од 0% на куповине и стања — 0% уводних АПР за 14 месеци на куповине и трансфере стања, а затим текући АПР од 11.99%-22.99% варијабилни АПР — плус награде које вас могу приморати да наставите да користите картицу након завршетка периода од 0%.

» ВИШЕ ОПЦИЈА: Упоредите картице са ниском каматом » ВИШЕ ОПЦИЈА: Упоредите кредитне картице са трансфером стања

Изаберите између поврата новца и награда за путовање

Ова одлука такође може бити лака. Ако много путујете, желите награде које можете да искористите за путовања или желите повластице авио-компаније или хотела, добар сте за картицу са наградама за путовање. С друге стране, картице са повратом готовине дају вам најфлексибилнију награду од свих: готовину, коју можете користити да смањите стање или чак примите као чек или депозит на свој банковни рачун (у зависности од картице). Картице за путне награде обично наплаћују годишњу накнаду, док већина картица за повраћај новца не.

„Ако много путујете, желите награде које можете да искористите за путовање или желите повластице авио-компаније или хотела, добар сте за картицу са наградама за путовања. Картице за поврат новца, с друге стране, дају вам најфлексибилнију награду од свих: готовину.”

Ако желите картицу за награду за путовање, пређите на следећи одељак. У супротном, читајте даље.

Кредитне картице са повратом готовине су најпопуларнији тип наградних картица и долазе у три основне варијанте. Који је прави за вас зависи од тога како трошите новац и колико апетита имате за активно управљање наградама са кредитне картице:

 • Паушалне картице плаћају исту стопу поврата новца — рецимо 1%, 1.5% или 2% — на све куповине. Не захтевају додатне напоре, јер увек важи иста стопа.

 • Вишеслојне картице плаћају више стопе у одређеним категоријама, као што су бензин или намирнице, и 1% свуда другде. Са овим картицама, треба да запамтите коју да извадите у зависности од тога где купујете.

 • Ротирајуће картице за категорије враћају 5% готовине у категоријама које се мењају свака три месеца и 1% на све остало. Они захтевају највише посла: Да бисте добили високу стопу награда од 5%, морате да се укључите у категорије бонуса сваког квартала.

Неки фаворити НердВаллет-а: Поврат новца

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Ако желите да ствари буду једноставне, користите картицу са паушалним износом.  Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечна БТ понуда, на пример, враћа 1% готовине на сваки долар који потрошите, а затим још 1% на сваки долар који вратите.

Неколико других паушалних картица плаћа 1.5% унапред на сваку куповину, укључујући кредитну картицу Цапитал Оне Куицксилвер Цасх Ревардс.

Када гледате вишеслојне картице, изаберите оне са бонус категоријама које су у складу са вашом потрошњом. Ако, на пример, трошите много на намирнице, погледајте Блуе Цасх Еверидаи® картицу од Америцан Екпресс-а. Он враћа 3% готовине у У.С. супермаркети на до 6.000 долара годишње потрошње (тада 1%), 2% готовине назад у У.С. бензинске пумпе и изаберите У.С. робне куће, а 1% назад на све остало. (Важе услови — погледајте цене и накнаде.)

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Ако сте страствени купац намирница, погледајте Блуе Цасх Преферред® картицу од Америцан Екпресс-а, која вам враћа 6% у У.С. супермаркети (на трошењу до 6.000 долара годишње). Има увод од 0 УСД за прву годину, затим 95 УСД годишње. (Важе услови - погледајте цене и накнаде.)

У картицама бонус категорије, горе поменута Дисцовер ит® Цасх Бацк вам даје 5% поврата готовине у ротирајућим категоријама које активирате, до 1.500 УСД по кварталу у потрошњи и 1% на све остале куповине. Цхасе Фреедом Флек℠ нуди сличне услове. Са овим картицама, недавне бонус категорије су укључивале ствари као што су продавнице прехрамбених производа, бензинске пумпе, Амазон.цом и ресторани.

» ВИШЕ ОПЦИЈА: Упоредите кредитне картице са повратом готовине

Изаберите општу или кобрендирану путну карту

Постоје две основне врсте путних кредитних картица:

 • Опште путне картице вам дају поене које можете да искористите за путне трошкове. Ове картице су флексибилније, јер можете да користите своје бодове да резервишете код било које авио компаније или хотела, или да их искористите за кредит на вашем изводу за било коју куповину путовања.

 • Кобрендиране картице вам дају бодове у програму лојалности одређене авио компаније или ланца хотела. Нису тако флексибилне као опште путне карте, али обично нуде погодности са којима опште картице не могу да одговарају.

„Опште путне карте су далеко флексибилније, али ко-брендиране путне карте нуде погодности које опште картице немају.”

Већина путних картица — и општих и ко-брендираних — наплаћује годишњу накнаду. А већина добрих путних картица нуди бонусе за регистрацију вредне стотине долара.

Неки фаворити НердВаллет-а: Општа путовања

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Дугогодишњи фаворит штребера, Цхасе Саппхире Преферред® картица, даје вам бонус награде у разним популарним категоријама потрошње, укључујући ресторане и путовања. Када користите поене да резервишете путовање преко Цхасе-а, бодови вреде 1.25 центи по комаду. Такође можете пренети бодове на неколико великих програма лојалности авио-компанија и хотела.

Још једна добра опција, Америцан Екпресс® Голд Цард. Међу његовим погодностима: 3 бода по долару на летовима резервисаним директно код авио-компанија; 4 бода у ресторанима, 4 бода у У.С. супермаркети (до 25.000 долара годишње у куповини, затим 1 бод по долару). Примењују се услови — погледајте цене и накнаде.

Кредитна картица Цапитал Оне Вентуре Ревардс вам даје неограничено 2 миље по долару потрошеном на сваку куповину. Миље се могу користити за резервацију путовања или се могу искористити за кредит на изводу за куповину путовања; у оба случаја, миље вреде 1 цент по комаду.

» ВИШЕ ОПЦИЈА: Упоредите путне кредитне картице

Неки фаворити НердВаллет-а: Кобрендирани

Кредитне картице авио-компаније 

У зависности од тога где живите, можда ћете имати велики избор у којој авио-компанији летите, или можете имати врло мало. У сваком случају, ако често путујете и можете (или морате) то да радите у једној авио-компанији, може бити вредно тога да носите кредитну картицу те авиокомпаније. Зарадићете поене за честе летеће при свакој куповини (и обично додатне поене при куповини авио-компаније), а можда ћете добити бесплатне чекиране торбе, надоградње или друге погодности. Картице за главне оператере укључују (кликните на везу да бисте сазнали више или се пријавили):

 • Цити® / ААдвантаге® Платинум Селецт® Ворлд Елите Мастерцард®

 • Делта СкиМилес® Голд Америцан Екпресс картица

 • Соутхвест Рапид Ревардс® Премиер кредитна картица

 • Унитед℠ Екплорер картица

» ВИШЕ ОПЦИЈА: Најбоље кредитне картице компаније НердВаллет

Хотелске кредитне картице 

Са заједничким брендираним хотелским картицама, свака куповина вам доноси поене у програму лојалности ланца хотела, а куповине у том ланцу хотела зарађују додатне поене. Поени се могу искористити за бесплатна ноћења, а картица вам често даје право на надоградњу собе и друге погодности. Кобрендиране картице за главне ланце укључују (кликните на линк да бисте сазнали више или се пријавили):

 • Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картица

 • ИХГ® Ревардс Цлуб Премиер кредитна картица

» ВИШЕ ОПЦИЈА: Најбоље хотелске кредитне картице НердВаллет-а

Додатна средства

 • Сваке године, Штребери бирају најбоље кредитне картице у свакој категорији. Погледајте наше изборе и пријавите се овде.

 • НердВаллет такође прати најбоље тренутне понуде. Пронађите их овде.

 • Наш алат за поређење кредитних картица вам приказује картице у различитим категоријама и омогућава вам да сортирате по кредитном резултату, накнадама и другим карактеристикама. Погледајте овде.

Да бисте видели стопе и накнаде за Блуе Цасх Преферред® картицу од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу. Да бисте видели стопе и накнаде за Блуе Цасх Еверидаи® картицу од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу. Да бисте видели цене и накнаде за Америцан Екпресс® Голд Цард, погледајте ову страницу. Да бисте видели цене и накнаде за Делта СкиМилес® Голд Америцан Екпресс картицу, погледајте ову страницу. Да бисте видели цене и накнаде за Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картицу, погледајте ову страницу.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here