Постоје ли пословне кредитне картице са тренутним одобрењем?

Строго говорећи, ниједна пословна кредитна картица не нуди тренутно одобрење. Али неке картице оглашавају брзо време одлучивања мање од 60 секунди и могу да наведу број ваше кредитне картице пре ваше физичке картице, тако да можете одмах да почнете да трошите.

Власници предузећа са добрим до одличним кредитима (ФИЦО резултат од најмање 690) имају најбоље шансе да добију одобрење скоро тренутно. Ако ваш кредит није толико јак, можда ћете морати да сачекате недељу или више да бисте добили кредитну картицу за мала предузећа.

Ево пословних кредитних картица које могу понудити брзо одобрење и шта треба да знате о брзом добијању картице ако имате одличан кредит, лош кредит или било шта између.

Пословне кредитне картице за брзе одлуке о одобрењу

Неке пословне кредитне картице тврде да нуде скоро тренутно одобрење. Али брзина њихове одлуке у великој мери зависи од фактора као што су ваш лични кредит и приход вашег предузећа. Одабиром пословне кредитне картице за коју сте добро квалификовани, већа је вероватноћа да ћете уживати у бржем преокрету. Ево неких које треба размотрити:

Блуе Бусинесс® Цасх кредитна картица компаније Америцан Екпресс

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Наш избор за: Инстант бројеве кредитних картица

Ако требате одмах да купите, Америцан Екпресс нуди тренутне бројеве картица за све своје мале пословне картице (осим Ловеове картице за пословне награде из Америцан Екпресса), према портпаролу компаније. Корисници Америцан Екпресс Го такође могу да подесе виртуелне картице за коришћење на мрежи одмах или да додају у мобилни новчаник. Америцан Екпресс Блуе Бусинесс Цасх™ картица без годишње накнаде може бити добра за брзу потрошњу захваљујући дугој уводној АПР понуди и солидној стопи поврата готовине.

Цапитал Оне® Спарк® Цлассиц фор Бусинесс

Наш избор за: Кандидате са поштеним кредитом

Стопа награда на Цапитал Оне® Спарк® Цлассиц фор Бусинесс неће никога одушевити, нема бонуса за регистрацију и АПР је висок. Оно што ову картицу чини вредном је то што је доступна пословним оператерима са поштеним или „просечним“ кредитом, повећавајући ваше шансе да брзо добијете одобрење. Цапитал Оне оглашава брзину одобравања од само 60 секунди. Већина клијената такође може да добије бројеве инстант картица за Спарк кредитне картице, поред Цапитал Оне Спарк Цасх фор Бусинесс картице, према портпаролу компаније.

Брек картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Наш избор за: Предузећа са великим приходом

Брек картица има посебан профил: то је добра опција када власник предузећа има танак кредитни фајл, али је добро капитализован. Ако то звучи као ваш посао, можда ћете добити брзо одобрење. Брек одређује кредитну способност процењујући стање готовине компаније, обрасце потрошње и инвеститоре. Брек картица такође не захтева личну гаранцију и зарађује награде.

Прва Натионал Банк Бусинесс Едитион® Сецуред® Виса картица

Наш избор за: Брзу претквалификацију

Ако имате лошу кредитну способност, може потрајати само 30 секунди да видите да ли ћете се унапред квалификовати за Фирст Натионал Банк Бусинесс Едитион® Сецуред® Виса картицу. Поред тога, Фирст Натионал Банк вам омогућава да изаберете сопствени кредитни лимит између 2.000 и 100.000 долара (у више од 50 долара) када се пријавите. Ова картица наплаћује 39 УСД годишње накнаде.

Како брзо добити одобрење за пословну кредитну картицу

Да бисте добили брзо одобрење за апликацију за пословну кредитну картицу, добар до одличан кредит је неопходан. Ако сте већ неко време у послу и можете да покажете свој годишњи пословни приход, ови фактори ће такође вероватно помоћи (као и са свим пословним кредитним картицама).

Неки издаваоци картица вам могу дозволити да се претходно квалификујете, што је обично брз процес који вам говори да ли ћете вероватно бити одобрени. И даље ћете морати да прођете кроз формални процес пријаве, али ако сте у журби, претквалификација може осигурати да не губите време на пријаву за картицу коју не можете да добијете.

Ако не можете да се претходно квалификујете, најбољи начин да добијете одобрење за било коју пословну кредитну картицу је да одаберете опцију за коју вероватно испуњавате услове. Почните тако што ћете проверити свој кредитни резултат, тако да ћете знати да ли је довољно висок да бисте се квалификовали за већину картица или ћете морати да тражите пословне кредитне картице за лошу кредитну способност.

» ВИШЕ: Добијте бесплатан кредитни резултат од НердВаллет-а

Колико времена је потребно да добијете одобрење за пословну кредитну картицу?

Не постоји чврсто правило о томе колико брзо се могу обрадити пријаве за пословне кредитне картице. Компаније за издавање кредитних картица треба да одвоје време да прегледају ваше пословне финансије, као и вашу личну кредитну историју.

На пример, могла би вам бити одобрена пословна кредитна картица Цапитал Оне скоро тренутно — за само 60 секунди. Међутим, ако су потребне додатне информације, можда ћете морати да сачекате више од две недеље на одлуку.

Ако вам је потребан брз приступ обртном капиталу, можда ћете моћи да добијете број своје кредитне картице пре него што картица стигне у ваше поштанско сандуче. Већина Америцан Екпресс пословних кредитних картица нуди ову функцију, на пример. Ово олакшава коришћење ваше пословне кредитне картице одмах.

» ВИШЕ: Како добити кредитну картицу за нови посао

Постоје ли пословне кредитне картице са тренутним одобрењем за лошу кредитну способност?

Ако имате лошу кредитну способност, биће тешко добити одобрење за већину пословних кредитних картица. Ваша најбоља опклада ће вероватно бити обезбеђена пословна кредитна картица.

Са обезбеђеном пословном кредитном картицом дајете повратни депозит при отварању рачуна. Ово помаже у смањењу ризика позајмљивања за компанију за издавање кредитних картица и помаже вам да почнете да градите пословни кредит.

Међутим, кредитни лимити на осигураним картицама су везани за ваш депозит. То значи да ове картице не морају нужно бити најбоље прикладне ако тражите пословну кредитну картицу са тренутним одобрењем јер морате брзо приступити додатном капиталу.

У том случају, пословни зајам са лошим кредитом може имати више смисла. Можда ћете моћи да се квалификујете за пословну кредитну линију, која функционише слично кредитној картици, са нижим личним кредитом. Или ако имате неизмирене фактуре од клијената, факторинг фактура би их могао претворити у брзу готовину.

» ВИШЕ: Најбољи кредити за почетак пословања за лошу кредитну способност

Све информације о Лове'с Бусинесс Ревардс картици из Америцан Екпресс-а независно је прикупио НердВаллет. Лове'с Бусинесс Ревардс картица из Америцан Екпресс-а више није доступна преко НердВаллет-а. 

НердВаллет је независно прикупио све информације о Цапитал Оне Спарк Цасх фор Бусинесс.  Цапитал Оне Спарк Цасх фор Бусинесс више није доступан преко НердВаллет-а.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here