Преглед аспирације: Онлине рачун за управљање готовином

Најбоље ако: тражите налог који зарађује камату, има мисију да повећа друштвени утицај и нуди међународну накнаду за банкомат.

» Желите да видите како се Аспирација пореди? Погледајте НердВаллет-ову листу најбољих налога за управљање готовином

Читајте даље за више детаља о Аспиратион рачуну, накнадама за прекорачење и искуству у банци.

Функције провере и штедње

4.5/5.0

Аспиратионов рачун Спенд & Саве је технички један рачун са одвојеним текућим и штедним билансима. Не постоје захтеви за минимално стање или месечне накнаде. Минимум отварања је 10 долара.

предности:

Пристојна камата, али са упозорењем. 1.00% АПИ је доступан само са додатком за претплату Аспиратион Плус — који кошта 15 УСД месечно или 150 УСД годишње — и то само на првих 10.000 УСД на клијентовом Аспиратион Саве налогу. Клијенти такође морају да троше 1.000 УСД месечно са својом Аспиратион дебитном картицом да би зарадили висок АПИ.

Купци који имају основни налог неће зарађивати на камати.

Бонус добродошлице. Аспиратион даје бонус добродошлице за клијенте који потроше најмање 1.000 долара у првих 60 дана од отварања рачуна. Купци који се одлуче за основни налог добијају 150 УСД, а купци који се одлуче за Аспиратион Плус план добијају 200 УСД.

Исплата на банкоматима без накнаде са Аллпоинт мрежом. Аспиратион клијенти могу да користе више од 55.000 Аллпоинт банкомата без накнаде. Аспиратион Плус клијенти добијају надокнаду једне накнаде за банкомат ван мреже месечно.

Функција „Заштита планете“. Доступан без додатних трошкова ако сте уписани у Аспиратион Плус, Аспиратион ће купити компензацију угљеника како би одговарала израчунатом излазу угљеника за сваку куповину гаса коју направите.

Доступни су бесплатни папирни чекови. Први сет чекова које наручите од Аспиратион-а је бесплатан. Накнада за слање се примењује на сваку наруџбу чекова након прве.

Без накнаде за прекорачење. Свака трансакција провере која би гурнула рачун у негативну вредност се одбија без накнаде.

недостаци:

Без заштите од прекорачења. Не можете да се пријавите за заштиту од прекорачења која би пренела новац са штедње на чек за покриће прекорачења. Неке банке такође нуде јефтину кредитну линију за покриће прекорачења, али то није опција у Аспиратиону.

Нема готовинских депозита. Аспиратион тренутно не прихвата готовинске депозите на рачун Спенд & Саве, али компанија каже да ради на додавању те функције.

» Шта је рачун за управљање готовином? Погледајте НердВаллет-ов водич за овај финансијски производ

Искуство потрошача

4.5/5.0

Предности:

Корисна често постављана питања. Веб локација има детаљну листу честих питања за одговоре на питања о Аспирацији, функцијама налога и другим информацијама.

Јаке мобилне апликације. Аспиратион нуди високо оцењене иОС и Андроид мобилне апликације. Оба вам омогућавају да депонујете чекове на паметном телефону.

Јединствена карактеристика потрошње. Ако желите да подржите друштвено одговорне пословне праксе, Аспиратион помаже да се то оствари. Предузећима даје „оцену друштвеног утицаја“ засновану на томе како се опходе према својим запосленима, клијентима, заједници и животној средини, а такође добијате оцену на основу тога где купујете. Повраћај готовине за куповине дебитном картицом у компанијама које имају највише оцене је 0.5%.

Друге погодности. Можете добити надокнаду за губитке због крађе идентитета као део ограниченог осигурања које нуди Аспиратион. Постоји и бесплатна заштита мобилног телефона ако свој телефонски рачун плаћате дебитном картицом Аспиратион.

Радно време за корисничку телефонску подршку викендом: Радно време телефона је 6 а.м. до 6 стр.м. ПТ од понедељка до петка и 8 ујутру.м. до 4 стр.м. ПТ у суботу и недељу.

Недостаци:

Нема ћаскања уживо. Главни начини да дођете до подршке су подношење писменог захтева, позивање Аспирације и контактирање на налогу на друштвеним мрежама.

Нема грана. Налог Спенд & Саве је налог само на мрежи.

Ограничења коришћења дебитних картица у иностранству. Трансакције дебитном картицом не функционишу у свакој земљи, па проверите Аспиратион листу.

Проблеми у прошлости са корисничком подршком. Жалбе клијената, укључујући читаоце НердВаллет-а, о спорим одговорима, одложеним трансферима и другим проблемима са рачунима повећале су се почетком 2019. године када је Аспиратион мигрирао рачуне у партнерству са Радиус банком на сопствени систем. У време објављивања изгледа да се време одговора побољшало, а оцене апликација су високе.

Ако тражите самостални штедни рачун за упаривање са својим текућим рачуном, упоредите ове високо оцењене опције на мрежи:

Марцус би Голдман Сацхс Онлине штедни рачун

Штедни рачун са високим приносом Синцхрони Банк

Откријте банковну штедњу на мрежи

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.
Прочитајте рецензијуПрочитајте рецензију Сазнајте више

АПИ

0.50%

Са минималним стањем од 0 УСД

АПИ

0.50%

Са минималним стањем од 0 УСД

АПИ

0.40%

Са минималним стањем од 0 УСД

Бонус

Н/А

Бонус

Н/А

Бонус

Н/А

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Прочитајте рецензију

Ако сте заинтересовани да упоредите Аспиратион, прочитајте наше рецензије за Алли, Цапитал Оне 360 и Дисцовер, три онлајн банке које имају добре текуће и штедне рачуне заједно са додатним услугама које вам могу помоћи да управљате својим финансијама. Али ако тражите налог на мрежи са неким привлачним погодностима, налог Аспиратион Спенд & Саве може бити добар избор.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here