Водич за листу награда за оба програма Радиссон награда

Радиссон Хотел Гроуп обухвата некретнине широм света, углавном у Сједињеним Државама.С., Европи, Азији и Блиском истоку. Иако ланац хотела има два одвојена програма лојалности: Радиссон Ревардс Америцас и Радиссон Ревардс, бодови се могу лако пренети између њих како би резервисали наградне ноћи — и лако је планирати исплату бодова унапред помоћу Радиссон-ове табеле награда.

Ево шта треба да знате о стицању и откупу бесплатних ноћења и других награда у програмима.

Колико је Радисон поена потребно за бесплатно ноћење?

Бесплатна ноћења у објектима Радиссон почињу од 15.000 поена, без датума замрачења у стандардним собама. Радиссонове врхунске хотелске категорије захтевају 75.000 поена по ноћи или 112.000-112.500 поена за премијум собу.

Све док хотел има расположивост на датуме који су вам потребни, можете искористити бодове за бесплатно ноћење.

» Сазнајте више: Радиссон Ревардс се дели на два одвојена програма и обезвређује своју листу награда

Промене на листи награда Радиссон

Иако Радиссон сада има два програма лојалности, цена наградних ноћења за стандардну собу, премиум собу и исплату поена + готовину остаје иста у оба. Радиссон Ревардс обезбеђује откуп „породичне собе“ по цени од 23%-25% изнад цене стандардне собе.

Радиссон Ревардс Америцас нуди собе с попустом, познате као РевардСавер собе, које коштају 33% мање поена од стандардних соба.

Табела награда Радиссон Ревардс Америцас

Када правите наградне резервације у хотелима у Сједињеним Државама.С., Канада, Латинска Америка и Кариби, искористићете поене Радиссон Ревардс Америцас.

Да бисте резервисали награду у овим регионима, мораћете да одете на сајт Радиссон Америцас.

Табела награда Радиссон Ревардс

Када резервишете наградна ноћења у хотелима у Европи, на Блиском истоку, у Африци и Азији и Пацифику, искористићете Радиссон Ревардс бодове.

Да бисте резервисали хотел у овим регионима, идите на сајт Радиссон Хотелс.

Број хотела по Радисон програму и категорији

Категорије

Радиссон награђује Америке

Радиссон Ревардс

Оба програма

Категорија 1 - 15.000 бодова

101.

158.

259.

Категорија 2 - 30.000 бодова

374.

131.

505.

Категорија 3 - 45.000 бодова

101.

195.

296.

Категорија 4 - 60.000 бодова

29.

53.

82.

Категорија 5 - 75.000 бодова

10.

40.

50.

Тоталс

615.

577.

1,192.

Радиссон је пружио преглед броја некретнина распоређених у свих пет категорија хотела. Иако је већина хотела концентрисана у категоријама 1, 2 и 3, промене одражавају девалвацију, барем у објектима Радиссон Ревардс Америцас због повећања поена потребних за сваки ниво категорије.

Радиссон својства укључују следеће брендове:

 • Радиссон.

 • Радиссон Блу.

 • Радиссон Ред.

 • Радиссон Цоллецтион.

 • Парк Плаза.

 • Парк Инн би Радиссон.

 • Цоунтри Инн & Суитес.

 • Радиссон Индивидуалс.

 • Призеотел — послује само у Европи. Чланови Радиссон Ревардс могу зарадити и искористити поене на њеним локацијама.

Резервисање наградних ноћи у оба програма Радиссон Ревардс

Поени потребни за бесплатно ноћење често су у корелацији са калибром бренда хотела. Да бисте сазнали како да резервишете наградна ноћења, укључујући како да искористите РевардСавер собе, које коштају 33% мање поена од стандардних соба, погледајте наш детаљан водич за резервацију наградних ноћења помоћу Радиссон поена.

Региструјте се за исправан Радиссон програм пре него што резервишете награду

Регион у којем резервишете хотел одређује кроз који програм можете да искористите бодове. Ако већ имате налог лојалности код Радиссон-а, пријавите се да бисте проверили да ли је ваш постојећи налог конвертован у Радиссон Ревардс Америцас или Радиссон Ревардс налог.

Мораћете да отворите налог са другим програмом ако планирате да останете у некретнини која припада региону који није покривен програмом са којим се тренутно налазите.

Штреберски савет: Радиссон бодови се могу преносити између оба налога лојалности све док се користи исто име и имејл приликом регистрације за оба програма.

Резервишите користећи бодове + новчане награде, доступне за оба програма

Ако немате довољно бодова за собу, можете комбиновати бодове и готовину, почевши од 5.000 поена. Табела Поинтс + Цасх награда је следећа за оба програма:

» Сазнајте више: Прегледи програма лојалности путовања

Колико Радиссон Ревардс поена ћу зарадити на боравку у хотелима и како могу да их искористим?

Чланови Радиссон-а зарађују 20 поена за сваки долар потрошен у објектима Радиссон-а. Елитни чланови уживају веће стопе зараде:

 • Сребрне елите зарађују 22 поена за сваки потрошен долар.

 • Златне елите зарађују 25 поена за сваки потрошен долар.

 • Платинасте елите зарађују 35 поена за сваки потрошен долар.

Елитни чланови такође добијају надоградње соба са слободним простором, попусте на трпезарију и друге погодности. Чак и путници из слободног времена могу прилично брзо да стекну елитни статус:

 • Сребро: Девет квалификационих ноћења или шест квалификационих боравака.

 • Злато: 30 ноћи или 20 боравака.

 • Платинум: 60 ноћења или 30 боравака.

Број потребних поена и готовине зависе од локације и сезоне, као и категорије. На пример, Цоунтри Инн & Суитес би Радиссон, Орландо Аирпорт кошта 98 долара.10 готовине или 30.000 поена. Поени + готовинска награда коштају 10.000 поена + 65 долара.40 за стандардну кинг собу.

Радиссон Ревардс фор Бусинесс је доступан за оба програма

Сада постоје и два одвојена пословна програма: Радиссон Ревардс фор Бусинесс Америцас и Радиссон Ревардс фор Бусинесс.

Ови програми су посебно за планере састанака, туристичке агенте и мала предузећа. Планери састанака и догађаја добијају 5 поена за сваки потрошен долар, док мала и средња предузећа и туристичке агенције добијају 10 поена за сваки долар.

» Сазнајте више: Ево колико вреде ваши поени и миље

Зарађивање Радиссон Ревардс Америцас поена кредитним картицама

Кобрендиране кредитне картице хотела могу вам помоћи да брже зарадите Радиссон Ревардс Америцас бодове. Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картица зарађује 10 поена за сваки долар потрошен у објектима Радиссон-а, заједно са 5 поена за сваки долар на сву осталу потрошњу. Власници картица такође добијају тренутни Голд елитни статус и бесплатно ноћење у хотелу за сваких 10.000 долара потрошених (до три годишње).

» Сазнајте више: Пронађите најбољу хотелску кредитну картицу за вас

Бонус добродошлице је: До 85.000 бонус поена - добијте 50.000 поена након прве куповине плус 35.000 поена када потрошите 2.500 долара на своју картицу у првих 90 дана. Бонус је довољан за до пет бесплатних наградних ноћења у хотелу категорије 1. Ова картица долази са годишњом накнадом од 75 долара.

Ако тражите картицу без годишње накнаде, изаберите Радиссон Ревардс™ Виса® картицу, која такође даје бесплатно ноћење за сваких 10.000 долара потрошених (до три годишње). Картица зарађује 3 поена за 1 долар потрошен у објектима Радиссон и 1 поен за 1 долар за све остало. Понуда добродошлице на картици је: Зарадите бонус од 30.000 поена када потрошите најмање 1.000 УСД у нето куповини на вашој картици у року од 90 дана од отварања налога. Чак и за картицу без годишње накнаде, понуда је довољна за две бесплатне наградне ноћи у објекту категорије 1.

» Сазнајте више: Збуњени поенима и миљама? Нека вас води правило 80/20

Максимизирање графикона награда Радиссон Ревардс

Упркос девалвацији, још увек можете да извучете вредност из Радиссон поена користећи своје бодове у хотелима који су смањили цену ноћења. У оквиру програма Радиссон Ревардс Америцас, преко 200 хотела је или смањено у цени или је остало непромењено од укупно 615 објеката.

Нажалост, Радиссон није разјаснио које некретнине у програму Радиссон Ревардс су промениле цену, али са светле стране, већина хотела у оба програма је у категоријама 1 и 2, пружајући широке могућности да искористите бесплатна ноћења по 30.000 поена или мање.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here